Jump to content

"Сабор ПОУКЕ 2019": Десет година "Поука", прилика за окупљање!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, grigorije22 рече

U Biograd. Šta ćemo mi koji se slabo snalzimo po prestonici?

Ma i ja se uvek pogubim. Jedino znam gde je ona petrovaradinska tvrđava i zoo vrt...jer su jedan pored drugog...ali opet, ne znam dotle da dođem. :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Broken рече

Ma i ja se uvek pogubim. Jedino znam gde je ona petrovaradinska tvrđava i zoo vrt...jer su jedan pored drugog...ali opet, ne znam dotle da dođem. :D

Ti dođi brate do Mladenovca, pa ćemo zajedno odavde. Ovde ne moš da se izgubiš, sve i da hoćeš ;):smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, grigorije22 рече

U Biograd. Šta ćemo mi koji se slabo snalzimo po prestonici?

Мапе читате, ал  и сељаке питате....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ми долазимо, само ако је окупљање   у Руском цару .:)))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Предлажем да се рођиш обележи у Недељу, прву или следећу после 24.05.

Да буде скупљање у неком неутралном пабу, пар сати пре вечерње службе. Може рецимо http://robroy1884.rs/sr#contact

то могу сви да нађу, или тако нешто.

Да уплатимо по (рецимо)црвену, на ЖРУ рачун, попијемо пиће, два, одемо сви скупа на службу у Саборну Цркву или где год. После тога куд који мили моји :)

Кусур ако остане да буде поклон за рођиш :)))

Подели на овим сајтовима

Volela bih da dodjem. Radnim danom ne mogu, ali vikendom sam slobodna. 

Mozda bismo mogli mi, Kragujevcani, da se organizujemo da dodjemo zajedno.:scratch_head:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Легенда каже да је лице @БанеЛ некад видео неко. :smeh1:

Ви би у БГ да нас не дирају, јеЛ ће у мањој средини да нас прогласе за секташе, масоне или суботаре. Има логике. 

Шта се пије тамо? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milica Bajic рече

Предлажем да се рођиш обележи у Недељу, прву или следећу после 24.05.

Да буде скупљање у неком неутралном пабу, пар сати пре вечерње службе. Може рецимо http://robroy1884.rs/sr#contact

то могу сви да нађу, или тако нешто.

Да уплатимо по (рецимо)црвену, на ЖРУ рачун, попијемо пиће, два, одемо сви скупа на службу у Саборну Цркву или где год. После тога куд који мили моји :)

Кусур ако остане да буде поклон за рођиш :)))

Ja sam radije za celodnevnu varijantu, ako je nedelja moze poslem sluzbe ili tako nesto. Tako imamo mnogo duze vreme za druzenje, ovako uvece je kratko vreme, a mnogi ce da se sretnu live prvi put. I normalno - da se prati prognoza, pa da bude suncan dan.... tu ondak moze da padne i neki rostilj ili tako neko blagoutrobije, uz koje druzenje uvek ide sporije... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milica Bajic рече

@obi-wan И то што кажеш...

Онда неки Кошутњак, пар картона пива, ништа од поклона и вечерње службе :laugh1:

Па да запевамо хихи

Za mene samo kabeza!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Jbt, vec imam tremu.

Nista se ne sekiraj, drmni jednu na brzaka!

Подели на овим сајтовима

Da dodam da je dvadeset četvrti svibnja samo obljetnica Pouka a ne termin za domjenak. 

Msm. zbog toga što videh da se neki određuju po tom datumu i izjašnjavaju se da ne mogu doći. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...