Милан Ракић Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Драги наши! Двадесет четвртог по реду дана маја месеца, совершиће се тачно деценија како на интернет небу постоји феномен звани "Поуке"! Иако термин "феномен" можда претенциозно звучи, заправо реалитет постојања Поука у времену садашњем га оповргава. Мсм. на термин. Мсм. на реч. Заправо, нема претенциозности у чињеници да су Поуке постале (и препознате су од стране "православне јавности" као) генератор вести из "ортодоксне" Васељене. Ако треба да консултујемо статистику, у време писања ове објаве (15. мај, пола два поподне), на нашем Форуму има регистрованих преко 23000 чланова, који су на око 40000 тема "одоговорили" 1800000 пута. Но све то није битно! Мсм., није битно за ово што ћу вас сада питати и сада вам рећи... Елем, након 10 година дружења у виртуелном свету, премда су се многи упознали и "уживо", уз благослов оснивача ове агоре, оца Ивана Цветковића, позивам вас да изложите овде своје идеје о могућем окупљању чланова Форума на неком "физичком" месту... Дакле! "САБОР форумаша "ПОУКЕ.орг" - 10 година" Отац Иван је благословио да то буде град Београд, премда то није СП*. Добродошли су сви предлози, па да ако је могуће, направимо неко саборавање; и (евентуалне) размирице "решимо" очи у очи Искуства из претходног периода су показала да су оваква окупљања сврсисходна, па у складу са тиме, зашто тако не би било и овога пута, тим пре што славимо "округлу" годишњицу. Дакле, позивам све форумаше да у коментарима, ако желе, оставе предлоге за место, време, начин прославе, а уредништво ће настојати, наравно ако буде заинтересованих, да из предложеног покуша да пронађе најмањи заједнички садржалац и синтетизује предлог за "Сабор ПОУКЕ 2019" Хвала унапред! *Свето Писмо View full Странице Рапсоди, Талични Том, Bokisd and 15 осталих је реаговао/ла на ово 9 7 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 10 godina je ipak 10 godina. Lepa ideja. Beograd je ok. Ja bih došao prvi put u životu ( ako bude hladnog piva). Paradoksologija and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 23 минута, Broken рече ( ako bude hladnog piva) биће Broken је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Koj` datum da bude? 24.ti je radni dan, i ja tad nikako ne mogu. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 1 минут, obi-wan рече Koj` datum da bude? 24.ti je radni dan, i ja tad nikako ne mogu. За генерала - ена точка! Ево прилике да сѕе договоеримо obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Dobra ideja. Predlazem 31.8(subota) bg, kad vecina zavrsi sa godisnjim Sanja Т., Милан Ракић, Јелена М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 2 минута, Милан Ракић рече За генерала - ена точка! Ево прилике да сѕе договоеримо Kratko sam kuci, pak moram opet do grada, a vi predlazite. Ja bi rado dolazio, samo da je "prazan" dan... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 I neki `ero-miting ako moze da se ubaci... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 U Biograd. Šta ćemo mi koji se slabo snalzimo po prestonici? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 45 минута, grigorije22 рече U Biograd. Šta ćemo mi koji se slabo snalzimo po prestonici? Tus mo mi ostali Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 13 минута, Милан Ракић рече Tus mo mi ostali Lipo se provedite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 3 часа, Милан Ракић рече премда то није СП* пре 3 часа, Милан Ракић рече *Свето Писмо Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Ови из НИш, могу и авионом.... до Биограда. Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 3 минута, grigorije22 рече Lipo se provedite. Uistinu, iako sada vidim da izgleda tako - svakako namera nije bila takva Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Kada rekoh mi ostali, mislio sam da mi koji živimo u Beogradu, pružimo logistiku za braću i sestre koji dolaze iz unutrašnjosmti obi-wan, Milica Bajic, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука