Jump to content

"Сабор ПОУКЕ 2019": Десет година "Поука", прилика за окупљање!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драги наши!

Двадесет четвртог по реду дана маја месеца, совершиће се тачно деценија како на интернет небу постоји феномен звани "Поуке"!

17097962_1393890243996412_1572738365117349729_o.jpg

Иако термин "феномен" можда претенциозно звучи, заправо реалитет постојања Поука у времену садашњем га оповргава.

Мсм. на термин.

Мсм. на реч.

Заправо, нема претенциозности у чињеници да су Поуке постале (и препознате су од стране "православне јавности" као) генератор вести из "ортодоксне" Васељене.

Ако треба да консултујемо статистику, у време писања ове објаве (15. мај, пола два поподне), на нашем Форуму има регистрованих преко 23000 чланова, који су на око 40000 тема "одоговорили" 1800000 пута.

Но све то није битно!

Мсм., није битно за ово што ћу вас сада питати и сада вам рећи...

Елем, након 10 година дружења у виртуелном свету, премда су се многи упознали и "уживо", уз благослов оснивача ове агоре, оца Ивана Цветковића, позивам вас да изложите овде своје идеје о могућем окупљању чланова Форума на неком "физичком" месту...

Дакле!

"САБОР форумаша "ПОУКЕ.орг" - 10 година"

Отац Иван је благословио да то буде град Београд, премда то није СП*.

Добродошли су сви предлози, па да ако је могуће, направимо неко саборавање; и (евентуалне) размирице "решимо" очи у очи :)))

Искуства из претходног периода су показала да су оваква окупљања сврсисходна, па у складу са тиме, зашто тако не би било и овога пута, тим пре што славимо "округлу" годишњицу.

Дакле, позивам све форумаше да у коментарима, ако желе, оставе предлоге за место, време, начин прославе, а уредништво ће настојати, наравно ако буде заинтересованих, да из предложеног покуша да пронађе најмањи заједнички садржалац и синтетизује предлог за "Сабор ПОУКЕ 2019"

Хвала унапред!

*Свето Писмо :)))

View full Странице

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Broken рече

( ako bude hladnog piva)

биће

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Koj` datum da bude? 24.ti je radni dan, i ja tad nikako ne mogu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Koj` datum da bude? 24.ti je radni dan, i ja tad nikako ne mogu.

За генерала - ена точка!

Ево прилике да сѕе договоеримо

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

За генерала - ена точка!

Ево прилике да сѕе договоеримо

Kratko sam kuci, pak moram opet do grada, a vi predlazite. Ja bi rado dolazio, samo da je "prazan" dan... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I neki `ero-miting ako moze da se ubaci...

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, grigorije22 рече

U Biograd. Šta ćemo mi koji se slabo snalzimo po prestonici?

Tus mo mi ostali

Подели на овим сајтовима

Ови из НИш, могу и авионом....:smeh1: до Биограда.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, grigorije22 рече

Lipo se provedite.

Uistinu, iako sada vidim da izgleda tako - svakako namera nije bila takva

Подели на овим сајтовима

Kada rekoh mi ostali, mislio sam da mi koji živimo u Beogradu, pružimo logistiku za braću i sestre koji dolaze iz unutrašnjosmti

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...