Ведран* Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 34 минута, Bokisd рече ..... nego izgleda da nesto tu e.Maksimu nije jasno ili nenamerno ili po intenciji.....meni se cini, moj utisak sto rece Vedran......jeste da vladika namerno spinuje stvari. Мој утисак је да је твој утисак добар. farisejski.bukvojed, Bokisd, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 2 минута, Ведран* рече Мој утисак је да је твој утисак добар. Moze da nas pozove Olja u Utisak nedelje.... Zoran Đurović, Жика, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече Moze da nas pozove Olja u Utisak nedelje.... Милојков нам не би дао да идемо јер је "утисак" = стров мен. Bokisd, Жика, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 5 минута, Bokisd рече Moze da nas pozove Olja u Utisak nedelje.... пре 3 минута, Ведран* рече Милојков нам не би дао да идемо јер је "утисак" = стров мен. Mожемо да причамо на тему људи-машине! farisejski.bukvojed, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 8 минута, Ведран* рече Милојков нам не би дао да идемо јер је "утисак" = стров мен. (moram... sta cu'...) https://velikirecnik.com/2016/08/01/impresija/ Šta je to impresija? Utisak ili subjektivni doživljaj naziva se impresija. Pojam impresija veoma je čest na našim prostorima kako u svakodnevnom govoru tako i u drugim sferama života. Različiti ljudi različito doživljavaju impresiju, a za one koji ne znaju značenje ove reči sledi detaljno objašnjenje. Impresija Svakodnevno na putu do prodavnice, posla, škole, drugarice srećemo veliki broj ljudi koje možda čak i ne primećujemo i to jer još uvek nije došlo do razloga zbog kojeg bi započeli opažanje istih. Nekada utisak (impresiju) o nekome donosimo već nakon samo par trenutaka, videvši njen izgled ili način oblačenja, a nekada je potrebno vreme i više informacija da bi doneli svoj sud. Po etimologiji reč impresija potiče iz latinskog jezika, preciznije od latinske reči impression koja ima značenje utiska ili dojma. Po definiciji impresija jeset subjektivnij doživljaj koji svako od nas doživljava na svoj način u zavisnosti od toga kakav mu je karakter. Može se reći da impresija predstavlja prvi utisak koji stičemo o nečemu ili nekome. Prema tome imrepsija jeste celovita predstava o nekom sadržaju koji je proizvod našeg opažanja, a pored emocija u doživljavanju te impresije utiču i drugi faktori. Kako bi smo mogli da doživimo impresiju najpre moramo da iz bilo kog razloga stvar ili osobu stavio u nase vidno polje tj. opazaljno polje . Time ćemo mi našu pažnju usmeriti ka njoj i tako steći neki utisak, koji će od našeg karaktera, ali i onoga što vidimo ona kasnije može dati pozitivnu ili negativnu impresiju. Impesija se može doživljavati na različite načine, a veoma često mi donosimo površni sud o nekom na osnovu samo njegovog fizičkog odraza. Zato psiholozi stalno ističu da prva impresija često može da proveri i da je bitno da se obrati pažnja i na druge faktore pre donošenja našeg mišljenja o određenoj osobi ili stvari. Tako da, mi smo vladiku postavili u,.... opazaljno polje... ... kroz utisak... Zoran Đurović, Ведран*, farisejski.bukvojed and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 3 минута, Просечан србенда рече Mожемо да причамо на тему људи-машине! Види, ниси у току са савременим сленгом. Људи-машине се сада зову "ботови" Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 6 минута, Ведран* рече Види, ниси у току са савременим сленгом. Људи-машине се сада зову "ботови" Да у праву си брате нисам се изразио по моди а можда наш израз допре до њиховог апарата за размишљање и покрене људскост у њима:) Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 5 часа, Логос рече еклисиолошки непостојеће пре 27 минута, Ведран* рече Милојков нам не би дао да идемо јер је "утисак" = стров мен. Синтагму "еклисиолошки непостојеће" је користио @Александар Милојков на једној од првих тема (у низу саопштења) везано за целу ову причу. Водио сам расправу са њим око те синтагме у односу на реално постојеће (украјинске заједнице) које је е. Максим порицао. Ево сада ту синтагму, ако се не варам, по први пут користи и е. Максим. Сад, ко је од кога позајмио... Vuk Mob, Zoran Đurović, Жика and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 7 минута, Vladan :::. рече Синтагму "еклисиолошки непостојеће" је користио @Александар Милојков на једној од првих тема (у низу саопштења) везано за целу ову причу. Водио сам расправу са њим око те синтагме у односу на реално постојеће (украјинске заједнице) које је е. Максим порицао. Ево сада ту синтагму, ако се не варам, по први пут користи и е. Максим. Сад, ко је од кога позајмио... И теби ради нос Владане. Испираш га редовно 100% @Просечан србенда да ли ти је сад јасније око невређања присутних, ботова, машина и тако даље, разумеш...? Vladan :::. and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 Како ви испирате нос? Ја слично овако само радикалније. Ова метода је од најважнијих за здравље и заштиту од болести и алергената. У питању је слани раствор. Можете овде чути од пуковника Миланка при крају емисије. Ведран*, Рилски, farisejski.bukvojed and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 42 минута, Ведран* рече да ли ти је сад јасније око невређања присутних, ботова, машина и тако даље, разумеш...? О да боље разумем! То је оно као кад ти бака јелица због несташлука каже "битанго једна!" Ведран*, Zoran Đurović and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 4 часа, Дејан Мачковић рече Човјек има озбиљних проблема, мртав-ладан слаже нешто, успут извријеђа, онда се прави блесав почне да тврди твој став, као свој и тако у круг. Прво је Аутокефалија била неканонска, па у другом интервју била канонска, па је онда Иринеј само утриповао да се обраћа њему, па се ипак обраћа њему, па се Иринеју причињавају Украјинци у Америци, па ево сад признаје да их има, па још милион других примјера којих немам живаца ни да се сјетим. Да је реалан црквени живот исто што и интернет, Максим би био банован и блокиран, а сви би га саучесници игнорисали. Иринеј ће бити блесав ако му било шта након овог одговори, таквих будала се треба клонити, па био 150 пута владика. Јадан Фанар на шта је спао. Треба му забранити било какво јавно иступање јер нарушава углед СПЦ у јавности. А о катедри на факултету би у свакој нормалној земљи, након свих ових свињарија могао само да машта. Нажалост неће бити ништа. Ово је најлегендарнији коментар на Поукама! За златну медаљу! 1.000 динара господину! Коментар је у рангу оног Хегезије хедонисте, који је имао надимак: Онај који наговара на самоубиство, јер кад би нормалан човек ово прочитао, дигао би руку на себе. Срећом, Макса не спада у ту категорију, па га нећеш натерати да се од срамоте убије... Ведран* and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 5 часа, Vladan :::. рече Синтагму "еклисиолошки непостојеће" је користио @Александар Милојков на једној од првих тема (у низу саопштења) везано за целу ову причу. Водио сам расправу са њим око те синтагме у односу на реално постојеће (украјинске заједнице) које је е. Максим порицао. Ево сада ту синтагму, ако се не варам, по први пут користи и е. Максим. Сад, ко је од кога позајмио... А зашто је проблем што сам ја раније користио ту синтагму? Да ли је грех ако сам разговарао на ову тему са владиком, где ми је он неке своје ставове растумачио и појаснио? Владика саслужује са постојећима, а у контексту говора о Цркви, реч постојећи може значити само - еклисиолошки постојећи (јер говоримо о постојању црквене заједнице а не политичке партије, верске сакте или невладине организације), то јест, они који су у јасном канонско-литургијском поретку и организму Цркве. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 5 часа, Ведран* рече И теби ради нос Владане. Испираш га редовно 100% Ко размишља носом, његови закључци бивају "утисци", пројекције, сламнате чичице... Сада напиши чланак како имаш утисак да сам примио паре од Максима, Фанара, Трампа.... Од вас, овдашњих дискутаната (част изузецима), човек не моће боље ни да очекује, до пљување, сатирање, вулгаризам и вређање. Здраво ми били. Са Авом ћу причати уживо, ускоро ћемо се, ако Бог да, видети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 7 минута, Александар Милојков рече Од вас, овдашњих дискутаната (част изузецима), човек не моће боље ни да очекује, до пљување, сатирање, вулгаризам и вређање. e ovo nije lepo, cini mi se da si ti prvi izgubio strpljenje, ako se secas pa postavio baba Jelicu na gajbicu...onako podrugljivo za sve koji su protiv Maksimovih stavova, ti mozes da se rugas a tebi se ne moze reci, ili mislis da si ti vredniji od diskutanata ovde? Рисбо, Жика, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука