Milan Nikolic Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 .Врло је моћно скривати пол преко интернета. Не може ти нико ништа. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 6 часа, Талични Том рече Овај мој пријатеље јеромонах није могао да верује својим ушима и очима то што је гледао и чуо тога дана. Брате, прошао већ. Жена ми тада добила псоријазу. Хвала на писанију, спремам се на пут па не могу да пишем... Milica Bajic and Талични Том је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Талични Том Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 46 минута, Zoran Đurović рече Брате, прошао већ. Жена ми тада добила псоријазу. Хвала на писанију, спремам се на пут па не могу да пишем... ”Путуј игумане, не брини за манастир!” (Ах ти наводници). Шалим се. Оче Зоране и ово је довољно што сте написали. И ми нишчи и убоги понекад добијемо инспирацију, па се речи некако саме покрену и уобличе у реченице и мисао. Велики васкршњи поздрав до Ваше породице. Велика је љубав коју имате у дому, јер само се неизмерном љубављу (међусобном) може носити крст који је вама запао. Zoran Đurović and Gorazd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Талични Том Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 7 часа, Vladan :::. рече Потпуно разумем, иако ме после свега ипак мало чуди, али ето, хвала Богу, ја сам скоро био сведок сличног али потпуно обрнутог случаја, и то у назадној, осиромашеној и по многим шавовима поцепаоној Србији... има наде где има људи... Драги брате Владане, Богу хвала па има и позитивних примера. Но, као што написах, има и оних толико ружних, да је добро што, понегде, још увек има народа у Цркви. Понекад је тешко само гледати то са стране а не, као у случају о. Зорана, бити део те приче. Vladan :::. and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 Имтересантно је да је женски род имао најтврђе критике на свим странама, с доста ироније и рекло би се (понекад) цинизма. О томе ћу озбиљноразмишљати. Nije istina. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gorazd Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 6 часа, Isusovo magare рече Имтересантно је да је женски род имао најтврђе критике на свим странама, с доста ироније и рекло би се (понекад) цинизма. О томе ћу озбиљноразмишљати. Nije istina. Океј, они или оне из чијег аватара је јасно да су женског рода. Баш и нисам за то да кидам цревца, то је био мој утисак, а иначе сам поборник мушких права, па ме нико не би шишао и да нешто кажем. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 17 минута, Gorazd рече Океј, они или оне из чијег аватара је јасно да су женског рода. Баш и нисам за то да кидам цревца, то је био мој утисак, а иначе сам поборник мушких права, па ме нико не би шишао и да нешто кажем. Jel si pobornik ili pobornica? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 1 hour ago, Gorazd рече Океј, они или оне из чијег аватара је јасно да су женског рода. Баш и нисам за то да кидам цревца, то је био мој утисак, а иначе сам поборник мушких права, па ме нико не би шишао и да нешто кажем. Naravno svatko navija za svoj tim.. Gorazd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2019 Ава се није бавио - хвала Богу - само Максимом Неисповједаоцом, него је морао да заврши под хитно и једну икону за Аустрију. Зато нисам био активан на форуму... Flavius Belisarius, geronymo, Isusovo magare and 8 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 Огњени језици не падају апостолима иза главе. Zoran Đurović and Gorazd је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gorazd Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 1 hour ago, Milan Nikolic рече Jel si pobornik ili pobornica? У дилеми сам! Не због пола, већ због рода. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 Јел си у дилеми сам или сама? Gorazd је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 6 минута, Milan Nikolic рече Огњени језици не падају апостолима иза главе. Лепо је насликао немој сад ти да цепидлачиш... замисли да је ставио своју фацу на неки од ликова... а 'оће он то да уради видео сам... Milan Nikolic, ИгорМ, Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 8 часа, Isusovo magare рече Nije istina. ... Isusovo magare and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 6 часа, Zoran Đurović рече Ава се није бавио - хвала Богу - само Максимом Неисповједаоцом, него је морао да заврши под хитно и једну икону за Аустрију. Зато нисам био активан на форуму... A gdje je Marija?? kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука