Jump to content

Горазд: „Смути“ теологија интернет смути(лаца)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 152
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 часа, Талични Том рече

Овај мој пријатеље јеромонах није могао да верује својим ушима и очима то што је гледао и чуо тога дана.

Брате, прошао већ. Жена ми тада добила псоријазу. 

Хвала на писанију, спремам се на пут па не могу да пишем...:mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Zoran Đurović рече

Брате, прошао већ. Жена ми тада добила псоријазу. 

Хвала на писанију, спремам се на пут па не могу да пишем...:mahmah:

”Путуј игумане, не брини за манастир!” (Ах ти наводници). :mahmah: Шалим се. Оче Зоране и ово је довољно што сте написали. И ми нишчи и убоги понекад добијемо инспирацију, па се речи некако саме покрену и уобличе у реченице и мисао. Велики васкршњи поздрав до Ваше породице. Велика је љубав коју имате у дому, јер само се неизмерном љубављу (међусобном) може носити крст који је вама запао. :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Vladan :::. рече

Потпуно разумем, иако ме после свега ипак мало чуди, али ето, хвала Богу, ја сам скоро био сведок сличног али потпуно обрнутог случаја, и то у назадној, осиромашеној и по многим шавовима поцепаоној Србији... има наде где има људи...

Драги брате Владане, Богу хвала па има и позитивних примера. Но, као што написах, има и оних толико ружних, да је добро што, понегде, још увек има народа у Цркви. Понекад је тешко само гледати то са стране а не, као у случају о. Зорана, бити део те приче. 

Подели на овим сајтовима

Имтересантно је да је женски род имао најтврђе критике на свим странама, с доста ироније и рекло би се (понекад) цинизма. О томе ћу озбиљноразмишљати. 

staniiiiiiiNije istina.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Isusovo magare рече

Имтересантно је да је женски род имао најтврђе критике на свим странама, с доста ироније и рекло би се (понекад) цинизма. О томе ћу озбиљноразмишљати. 

staniiiiiiiNije istina.

Океј, они или оне из чијег аватара је јасно да су женског рода. Баш и нисам за то да кидам цревца, то је био мој утисак, а иначе сам поборник мушких права, па ме нико не би шишао и да нешто кажем. :)

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Gorazd рече

Океј, они или оне из чијег аватара је јасно да су женског рода. Баш и нисам за то да кидам цревца, то је био мој утисак, а иначе сам поборник мушких права, па ме нико не би шишао и да нешто кажем. :)

Jel si pobornik ili pobornica?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Gorazd рече

Naravno svatko navija za svoj tim..:navijanje::skidamkapu:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ава се није бавио - хвала Богу - само Максимом Неисповједаоцом, него је морао да заврши под хитно и једну икону за Аустрију. 

Зато нисам био активан на форуму... 

06DOET0.jpg

3b603F4.jpg

RBJgLNY.jpg

06DOET0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Milan Nikolic рече

Огњени језици не падају апостолима иза главе.

Лепо је насликао немој сад ти да цепидлачиш... замисли да је ставио своју фацу на неки од ликова... а 'оће он то да уради видео сам... :D

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Isusovo magare рече

staniiiiiiiNije istina.

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Zoran Đurović рече

Ава се није бавио - хвала Богу - само Максимом Неисповједаоцом, него је морао да заврши под хитно и једну икону за Аустрију. 

Зато нисам био активан на форуму... 

06DOET0.jpg

3b603F4.jpg

RBJgLNY.jpg

06DOET0.jpg

A gdje je Marija??

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...