Задње Време Написано Фебруар 22, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2019 пре 19 часа, Milica Bajic рече Мало се и шалимо, зашто све тако примаш к' срцу и схваташ (пре)озбиљно? Нико није сигурно злонамеран овде, само су твоји постови понекад стварно збуњујући. Можеш ли мало ближе да се представиш, макар да објасниш одакле овако помпезно твоје име и из које перспективе посматраш? Нисам љут на тебе и њега, само ми не одговарада причамо на тај начин, па сам хтео да најавим да се повлачим из даље расправе. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 22, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2019 @Задње Време ок Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 23, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2019 On 22.2.2019. at 15:05, Milica Bajic рече @inesали Јафа наполитанке су прича за себе... Ако мени не верујеш, @Рапсоди ће ти објасни пре 20 часа, Vladan :::. рече нарочито има неке са укусом кафе нзнм да ли су јафа али су мљац Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2019 @Vladan :::. Јесте, па да ме опет прозиваш као за крофне... Не не ( Јел видиш @Рапсоди како може да се каже не хихи ) Рапсоди and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука