Jump to content

Епархија рашко-призренска упозорава свештенство, монаштво и верни народ на сумњиве активности хуманитарне организације "28. јуни"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Довољно је да се види њихов сајт и фб страница па да се схвати о коме се ради. Помињу милионе, камионе, сликају се са познатим личностима и пишу да су им то пријатељи... На маркетингу може да им се позавиди. С друге стране на терену их једва има, и неку минималну помоћ (у односу на ону коју пружају друге хуманитарне организације) представе тако као да су спасили Косово и Метохију. 

Подели на овим сајтовима

Пишу ли игумани потврде? по примању дарова? 

Ово је све мало тугаљиво... не знам због чега све ово, ја сам пар пута дао неким њиховим волонтерима ситне донације и верујем да су то они проследили тамо где треба... чак су ми једном послали слике и све рачуне кад су помагали сиромашне у централној Србији.

Чак и захвалницу породице... стога им ја верујем. Бар тим младим искреним девојкама. 

За остало не знам, Бог зна.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Golub рече

Ово је све мало тугаљиво... не знам због чега све ово, ја сам пар пута дао неким њиховим волонтерима ситне донације и верујем да су то они проследили тамо где треба... чак су ми једном послали слике и све рачуне кад су помагали сиромашне у централној Србији.

Већ сам рекао да је сасвим могуће да њихови волонтери немају потпуно увид шта "28. јун" односно њихов директор Филип Филипи ради. Чињеница је да су неку помоћ неким породицама уручили, али је исто тако чињеница да је то далеко мање од онога што причају, јер непрестано њихов маркетинг маше милионима долара и тонама робе, а тога нема. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Golub рече

Пишу ли игумани потврде? по примању дарова? 

Чак и захвалницу породице... стога им ја верујем. Бар тим младим искреним девојкама. 

За остало не знам, Бог зна.

Пишу захвалнице.

Много су мутни. Предуго постоје да би им се то рачунало у неискуство и незнање.

Са манастирима и Епархијом је лако сарађивати. И сигурно их не би одбили да су тражили сарадњу, и благослов за своје активности.

А не разумем ни то мегаломанство, милиони долара, УН. Чему те лажи?

Колико само новца троше на маркетинг... Чланак у Новостима није јефтин.

И то Човекољубље, не знам за њих. Погледах сајт, не знам шта да мислим. Они су објавили да ће 28.јун дати милион долара... Делује да су се те две организације мало споречкале.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ђорђе Р рече

Делује да су се те две организације мало споречкале.

Da, oko novca...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Августин рече

Хвала Ти не пада ми напамет да гледам њихове странице.То је нека организација која очито у вези Косова води део хибридног рата.

Откуд ти то?

Колико се сећам они имају као хуманитарна организација неки статус у УН, па су их прекидали (искључивали им микрофон)  кад су држали говоре у УН у вези Косова и Метохије и кад су причали о угрожености Срба и српке Цркве на КиМ. 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Golub рече

Откуд ти то?

Колико се сећам они имају као хуманитарна организација неки статус у УН, па су их прекидали (искључивали им микрофон)  кад су држали говоре у УН у вези Косова и Метохије и кад су причали о угрожености Срба и српке Цркве на КиМ. 

То је очито.Ако се наводно баве хуманитарном помоћи а толико лажу па шта би радили на Косову.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Golub рече

Откуд ти то?

Ја нешто сумњам да је то само маркетинг, плаћен чланак у неком нашем медију. Попут милиона долара које су најавили, а изгледа приложили 4000 евра.

Ако ти није тешко, закопај мало дубље о том “догађају”.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Ђорђе Р рече

Ја нешто сумњам да је то само маркетинг, плаћен чланак у неком нашем медију. Попут милиона долара које су најавили, а изгледа приложили 4000 евра.

Ако ти није тешко, закопај мало дубље о том “догађају”.

Потражићу видео, мислим да није ништа измишљено, нити плаћено медијима...

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

ево

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Поуке.орг инфо рече

Имајући у виду да нам је на могуће неправилности у раду ове организације указивано од стране других проверених хуманитарних организација са којима наша Епархија сарађује, као и од донатора из Епархије Аустралијско-новозеландске и Источно-америчке.....

Мени је ово довољно.

А ово и мени смета, не само код ове организације, већ код свих који се овако понашају, и организација и појединаца:

пре 11 часа, Поуке.орг инфо рече

Дубоко смо забринути да је реч о стварању виртуелне слике о наводном патриотском кредибилитету....

Играју се млади лобисти, добрано се играју.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...