Jump to content

STIŽE BEBA Ana Brnabić i njena partnerka Milica USKORO POSTAJU RODITELJI

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 31 минута, Natasa. рече

Ali ne bih tako olako osuđivala ljude. Teško vreme, trude se da obezbede decu. Ne može se tu pričati o nekom hedonizmu i bogzna kakvim karijerama.

Ако сам их осудио, нека ми опросте. Само бих волео да посвете деци мало више пажње, ништа друго. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, БанеЛ рече

Ако сам их осудио, нека ми опросте. Само бих волео да посвете деци мало више пажње, ништа друго. 

To bi bilo lepo. Ali mislim da najmanje tu ima želje za hedonizmom i zanemarivanja.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Natasa. рече

Ali mislim da najmanje tu ima želje za hedonizmom i zanemarivanja.

Па, нема, него у трци да им пруже што више материјалног, немају кад да им се посвете довољно. И то је болест данашњице. Системски не ваља. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Tražila ovu temu da objavim lepu vest! Neka je živ i zdrav mali Igor!

Dete ništa nije skrivilo, nadam se da neće biti hejta na ovu vest.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Broken рече

Čekaj, pa zar nije zatrudnela pre mesec-dva ?

Близина председника Вучића убрзава трудноћу. А ионако се нема толико времена за губљење у овом историјском тренутку по нашу државу и народ.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

он ће можда бити кум када крсте дечака...

Pa vidi se onda kako je Brnabić megalomanka, jer u slučaju kumstva, to dete će imati dva tri kuma, jer je Vulinova ličnost takva.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...