Jump to content

А о Путину, ниједна актуелна тема...срамота

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 34 минута, Августин рече

1.По којој основи има било шта лоше што је неко ишао на дочек Владимира Путина

Нема ничег лошег што је неко ишао на дочек Владимира Путина.

Такође нема ничег лошег у томе што је ВП дошао. Само суманут човек би имао нешто против да председник једне од најутицајнијих земаља дође у Србију.

Проблем је у томе што људи нису доведени да би видели Путина - коме је ово трећа посета Србији у задњих 10 година - него да би учествовали на контрамитингу СНСа, под називом "Један од 300 милиона (да не улазимо у ретардираност те цифре сад)", што је директан одговор на паролу "Један од 5 милиона" под којом иду протести сваке суботе. Значи, власт је покушала да злоупотреби његов долазак.

Такође, добар део тих људи уопште није дошао добровољно "да би видели Путина", него су им обећане неке ситне паре и слично да би дошли, уз обавезан организовани превоз. А пошто су радници јавних управа масовно ишли, није баш немогуће да су једноставно морали по партијској дужности, да не би имали проблема у предузећу.

Што све наравно није ништа ново, СНС тако функционише одувек. Пред сваки њихов митинг или када Вучић отвара фабрике негде, конвоји аутобуса доводе њихове "присталице".

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork Политичке странке биле на власти или опозицији имају своје начине деловања.Лично не верујем да је било ко уцењен или натеран да дође.Људи код нас воле Путина и оваквим коментарима се вређа гост наше земље.

Подели на овим сајтовима

Istorijski govor Putinov pred okupljenim Srbima nakon mnooogo moljenja da izgovori 3 rečenice... i on izgovori jednu... kratku.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork Да ли си свестан геније да оваквим писањем правиш директну штету нашем народу.Запад ће сигурно оштро реаговати зато што је Путина под који је под санкцијама дочекало 150000 људи.А онда Ти и Теби слични пишу да су људи натерани.Значи и Руси треба да су против нас.Имате ли ви историјске свести и одговорности имало.Да ли сте свесни шта радите.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Paradoksologija рече

Istorijski govor Putinov pred okupljenim Srbima nakon mnooogo moljenja da izgovori 3 rečenice... i on izgovori jednu... kratku.

Injao,ona građanistkinja čuvena prosto je jedva čekala da čuje Putina da joj se obrati pa se razočarala samo sa tri rečenice..

Подели на овим сајтовима

Како неко рече, овде ко не полуди, тај није нормалан.

Ево, ја сад чекам да неки твитер ефендија објави да је и Путин Вучићев бот, добио данас телеће печење, а богами и ораснице. joooj

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Филарет рече

Како неко рече, овде ко не полуди, тај није нормалан.

Ево, ја сад чекам да неки твитер ефендија објави да је и Путин Вучићев бот, добио данас телеће печење, а богами и ораснице. joooj

:navijanje:Е НАСМЕЈАО СИ МЕ СЛАТКО

Подели на овим сајтовима

Све је у реду. Само људи немојте се тако крвити и вређати због политике. Знате ли како можемо саблазнити људе који у потрази за Богом наиђу на овај сајт и налете на крајње непримерене и острашћене коментаре. Само мало лакше.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Све је у реду. Само људи немојте се тако крвити и вређати због политике. Знате ли како можемо саблазнити људе који у потрази за Богом наиђу на овај сајт и налете на крајње непримерене и острашћене коментаре. Само мало лакше.

Па није у реду писати да су људи натерани да дочекају Путина док нам са Запада прете.Није у реду чинити самоубиство.Али генерално си у праву.Али пази човек је дао новац за Цркву.Шта је још требао да учини.Људи нису свесни да ово неко чита.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Августин рече

Па није у реду писати да су људи натерани да дочекају Путина док нам са Запада прете.Није у реду чинити самоубиство.Али генерално си у праву.Али пази човек је дао новац за Цркву.Шта је још требао да учини.Људи нису свесни да ово неко чита.

Говорим генерално. Мој је утисак да немамо свест да ово неко нов и слаб у вери (као да смо ми јаки) може да чита у глобалу. 

Мислим да нема потребе терати људе да дођу да поздраве руског председника. Срби воле Русију и тачка.

Баш ми је дргао што је дошао и драго ми је што није дозволио да га изманипулишу.

У реду је да размењујемо мишљења али баш се претерује са увредама и кревељењима која су ок за коменатре у Куриру али не и на Поукама.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Говорим генерално. Мој је утисак да немамо свест да ово неко нов и слаб у вери (као да смо ми јаки) може да чита у глобалу. 

Мислим да нема потребе терати људе да дођу да поздраве руског председника. Срби воле Русију и тачка.

Баш ми је дргао што је дошао и драго ми је што није дозволио да га изманипулишу.

У реду је да размњљујемо мишљења али баш се претерује са увредама и кревељењима која су ок за коменатре у Куриру али не и на Поукама.

Па како су то покушали да га изманипулишу стварно не разумем.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Августин рече

@GeniusAtWork Да ли си свестан геније да оваквим писањем правиш директну штету нашем народу.Запад ће сигурно оштро реаговати зато што је Путина под који је под санкцијама дочекало 150000 људи.А онда Ти и Теби слични пишу да су људи натерани.Значи и Руси треба да су против нас.Имате ли ви историјске свести и одговорности имало.Да ли сте свесни шта радите.

Lično sam danas video tu povorku šetnju, koja se kretala Terazije Kralja Milana ka Hramu

Sa sve muzikom, ne bih opisivao utisak i energiju svega ali...u Kneza Miloša odmah oznad Londona, parkirani autobusi, na dva sam sigurno video poster AV sa nazivom SNS ili tako nekim obeležjem....znači....

Mi treba da smo za nas. 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

Па како су то покушали да га изманипулишу стварно не разумем.

Мислим да је СНС желео да представи Путина као екслузивног пријатеља Александра Вучића. Просто су хтели да ућаре предизборни поен, да не кажем тројку са пола терена. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Lično sam danas video tu povorku šetnju, koja se kretala Terazije Kralja Milana ka Hramu

Sa sve muzikom, ne bih opisivao utisak i energiju svega ali...u Kneza Miloša odmah oznad Londona, parkirani autobusi, na dva sam sigurno video poster AV sa nazivom SNS ili tako nekim obeležjem....znači....

Mi treba da smo za nas. 

Па шта не разумем зар СНС не сме да дочека Путина.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...