Jump to content

О гунђању које разара свакодневни живот породице

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Сања Т. рече

redovno komuniciraju sa nama :D

Ал' да не гунђају :)))''Жено, шта има за јело'', ''жено, аман опет си на телефону'', ''жено, па зар ми опет опра радно одело, па нисам га двапут обукао'', ''жено, ајд' да гледам бре утакмицу, пусти те серије'' итд, итд. ;)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 157
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Da ja vama kažem tajnu podnošljivog, možda čak i srećnog braka. Putovanja...al na različite strane :D, da vam bude srećno i dugovečno :sunce:.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Ma kakva pesma, nije ni njemu lako, ali ne možeš da bežiš i guraš problem pod tepih. Skita po kafanama, beži od kuće i tako pusti da se korov razvija.

Upravo  tako.Ne mora da bude ni po kafanama. Neki jednostavno naprave sebi posla, samo da odu. Da ne kazem, da pobegnu. Nije to dobro. Oseca se to izbegavanje. Prosto mora da se prihvati i zivot u kuci, iako nije lako. Sto kazes, bas da se ne bi razvio korov.

Inace, putovanje je dobra ideja, ali i tu treba neku dobru volju uloziti. Ne mora daleko...samo da se malo izadje.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Natasa. рече

Da ja vama kažem tajnu podnošljivog, možda čak i srećnog braka. Putovanja...al na različite strane :D

ал пре брака на исту страну да се види има ли тензија на непознатом терену ;) 

Подели на овим сајтовима

Ima sto razloga zašto neko zvoca ili zašto neko beži od kuće.

U (verujem i nadam se totalno izmišljenoj) situaciji iz OP sve je baš ekstremno - otac je deci izbledela i prašnjava fotografija. Kakav god da je odnos sa suprugom i majkom (a očito da nekakav postoji, jer ima više od jednog deteta), muž/otac totalno izbegava odnos sa sopstvenom decom. Ako je ona i aždaja koja bljuje vatru na njega 24/7, svakako bi racionalnije bilo da se od nje razvede pa bar dobije decu da ih vidi na vikend. Ali ne, mi nemamo takve informacije, samo da je ona njemu zvocala zbog izbivanja iz kuće - ni zbog čega drugog. A on godinama ne viđa decu uopšte.

Niko nikome ne duguje odnos u ovom životu. Osim roditelji maloj deci. Žena iz ove priče mogla je da uživa, iskulira, ili se posveti molitvenom tihovanju po ceo dan uz muža koji beži od nje, da nije imala zajedničku decu o kojoj se valjalo starati. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

"Budite blagi i imace te ljubavi. Ljubav je u blagosti a ne u ostrini, kazite lepu rec. Ostri ljudi padaju, blagi se uzdizu ka Hristu."

O.Jovica - Joca

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Nema obavezu mene da zabavlja i sa mnom provodi vreme, daleko bilo, odrasli smo oboje i zajedno provodimo vreme jer želimo; ali postoji jasan razlog zašto je ovo čovek mog života i otac moje dece - ovo je njemu i njima prirodni habitat:

IMG_20181212_200007.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Da ja vama kažem tajnu podnošljivog, možda čak i srećnog braka. Putovanja...al na različite strane :D, da vam bude srećno i dugovečno :sunce:.

Значи да обоје иду у кафану, ал различиту. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Значи да обоје иду у кафану, ал различиту. :smeh1:

Šta fali? :smeh1:

Baba neka čuva decu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Или бебиситерка. Ако ништа, муж ће више остајати кући. :ani_biggrin:

Ko ima babu - baba.

Ko ima para za siterku - siterka.

Ko nema - smene :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Агница рече

Да се за помоћ обратио муж, њега би подстакао на покајање, не би ли се исправила и жена..

Muž otišao kod monaha da podstakne ženu na pokajanje i da se bori za brak. Da, kako da ne...:smeh1:

Stavimo to na listu stvari koje se nikad neće desiti :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Nema obavezu mene da zabavlja i sa mnom provodi vreme, daleko bilo, odrasli smo oboje i zajedno provodimo vreme jer želimo; ali postoji jasan razlog zašto je ovo čovek mog života i otac moje dece - ovo je njemu i njima prirodni habitat:

IMG_20181212_200007.jpg

Muž sa decom-Vidi ovu muž joj čuva decu, mora da je neka oštrokonđa.

Muž u kafani-Vidi ovu muž joj beži od kuće jer ima dugačak jezik.

#nikosrećannikodovoljan :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Natasa. рече

Muž sa decom-Vidi ovu muž joj čuva decu, mora da je neka oštrokonđa.

Muž u kafani-Vidi ovu muž joj beži od kuće jer ima dugačak jezik.

#nikosrećannikodovoljan :smeh1:

#VidiOvu je lajtmotiv, ukratko.

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...