JESSY Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 šetnja, čitanje dobre knjige, slušanje omiljene muzike...uz malo dobrog crnog vina... kad god mi se za to ukaže prilika... Рапсоди, Поет, Александра96 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 evo ovde malo vise informacija u cemu forumasi užvaju... Saraa је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 @JESSY In vino veritas. Saraa је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ђумбировача, али умерено, пола чашице. Радује ме добра књига, музика, кад сам у природи, кад видим да оно око чега се трудимо враћа пружену љубав. Жао ми је што немам више слободног времена за ствари које волим. Не мислим на пиће. Saraa, Александра96, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Добар стрип. Управо читам Кен Паркера... Александра96, Saraa, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Srecna sam kada mi legne plata na racun....pa mogu da priustim sebi ono sto me usrecuje a to su putovanja. Popred toga, kad potrosim pare za put, srecnom me cini voznja bicikle, pentranje po raznim gudurama, boravak u prirodi, citanje knjiga i kvalitetno provedeno vreme sa ljudima koji su mi dragi. Давид, ronin, Saraa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Srecna sam kada mi legne plata na racun....pa mogu da priustim sebi ono sto me usrecuje a to su putovanja. Popred toga, kad potrosim pare za put, srecnom me cini voznja bicikle, pentranje po raznim gudurama, boravak u prirodi, citanje knjiga i kvalitetno provedeno vreme sa ljudima koji su mi dragi.Ja jos studiram, jedva cekam platu da imam i ja, obozavam putovanja i na to cu da je trosim[emoji1][emoji1]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Лидија Миленковић, Александра96, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 22 минута, ronin рече Добар стрип. Mandrak, Dilan Dog, Alan Ford, Mister No Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 8 минута, Adelaida рече Mandrak, Dilan Dog, Alan Ford, Mister No Juce sam procitao bas jedan veoma dobar strip, put zivota. Ostavio je bas utisak na mene, veoma potresan Milica Bajic and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Рим. 7:19 Јер добро, што хоћу, не чиним, него зло, што нећу, оно чиним. Поет and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Juce sam procitao bas jedan veoma dobar strip, put zivota. Ostavio je bas utisak na mene, veoma potresanJao ne mogu zadnje slicice da procitam, one ispod, te ne mrzi da napises haha? Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 8 минута, Saraa рече Jao ne mogu zadnje slicice da procitam, one ispod, te ne mrzi da napises haha? Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Није Моје име је Оленка. Имам осам година и живим у Лењинграду. Рат је стигао. Прије него што је почео, мајка је стално причала да смо сами себи најгори непријатељи… Али кад је тата отишао на фронт, престала је то да говори. Сваког дана узмем виолину и сиђем до ријеке да свирам. Зато што ми само њена пјесма омогућава да заборавим на страх. Мислим да ћу заувијек бити виолинисткиња… Данас сам ријешила мистерију сабласних нота. Упознала сам хармоникаша! То је господин чудног имена: Зима! Каже да му је потребна моја страст за музиком. Послао ми је симфонију коју ћу одсвирати на дну Лењинграда… Ако сам вољна да се жртвујем! Пристала сам зато што ће та симфонија запалити срца становника нашег опкољеног града и пробудити живот из дубоког сна. Једва чекам! Saraa, Maja Pavlovic, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Пошто сам ја анксиозна и имам повремено паничне спас сам нашла у декупажу. Пустим музику и мацкам, лепим... Иначе волим да шетам по природи, брда, потоци, само да сам ван града. Flojd, Александра96, Saraa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 56 минута, Maja Pavlovic рече Пошто сам ја анксиозна и имам повремено паничне спас сам нашла у декупажу. Пустим музику и мацкам, лепим... Иначе волим да шетам по природи, брда, потоци, само да сам ван града. Najboljiblek za sve je hobi koki te ispunjava. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука