Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ima onih koji plaču što ruže imaju trnje, a ne vesele se što trnje ima – ružu.[emoji3]Ja sam padala dosta kao mala u trnje tako da ja ipak placem sto ruza ima trnje [emoji23] ali svidja mi se to sto si napisao, kapiram poentu[emoji16] generalno cvece ne volim. Volim buket ali u njemu neki cizburger, sok, pomfrit [emoji23][emoji23][emoji23] to je pravi buket. Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију WiseMan, ronin and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 39 минута, Saraa рече Imam trnje Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Mnoge to rekose.... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Mnoge to rekose....Ne razumem te al nema vezeПослато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Управо сада, Saraa рече Ne razumem te al nema veze Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Jaoo, kad mora da crtam. Mnoge rekose da imaju trnje, pa ih upurni ubrase. SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 9 минута, Saraa рече cizburger, sok, pomfrit nesto ovako Александра96 је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Jaoo, kad mora da crtam. Mnoge rekose da imaju trnje, pa ih upurni ubrase. Ko voli cvet on ga zaliva i pruza ljubav, ne bere ga Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију SerbCro and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 2 минута, Saraa рече Ko voli cvet on ga zaliva i pruza ljubav, ne bere ga Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Oke, lepo receno. A sta ako nije u njegovoj basti? Ne mozes ga negovati u tudjoj?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 nesto ovako[emoji3]Da, samo u buketu da je hahahaha [emoji16]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 4 минута, ronin рече nesto ovako Ma bre kupuj cvece, pusti to. Nije romantika u hrani. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Oke, lepo receno. A sta ako nije u njegovoj basti? Ne mozes ga negovati u tudjoj?[emoji4]Pa ko posadi taj nek neguje [emoji16]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ma bre kupuj cvece, pusti to. Nije romantika u hrani.Neke devojke nisu ljubitelju cveca, postoje i drugi nacini da se bude romantican[emoji4]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Управо сада, Saraa рече Pa ko posadi taj nek neguje Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Aham, znaci jos nisi posadjena. ?? Dobro, nadam se da cemo ovde naci nekog mladog vrtlara koji ce da te neguje. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 1 минут, Saraa рече Neke devojke nisu ljubitelju cveca, postoje i drugi nacini da se bude romantican Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Kao na primer? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Aham, znaci jos nisi posadjena. [emoji16][emoji16] Dobro, nadam se da cemo ovde naci nekog mladog vrtlara koji ce da te neguje. [emoji4]Nisam na te stvari mislila. Mislila sam na ljubav, podrsku i postovanje pre svega. A inace imam veoma dugu vezu, ne treba mi nikakav vrtlar Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Flojd and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Kao na primer?Kao na primer izlivi neznosti, neko iznenadjenje, vecera, odlazak na neko lepo mesto, izlet, lepa poruka itd..Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Flojd and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука