Jump to content

Ljubav izvan braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ћириличар одмах ђоном.

Требало би прво рећи мужу, ако не желиш да реметиш мужу мир, немој ни колегиној жени. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Н И Н Е рече

Ћириличар одмах ђоном.

Требало би прво рећи мужу, ако не желиш да реметиш мужу мир, немој ни колегиној жени. 

Rekla sam muzu...

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, MilenaL рече

Rekla sam muzu...

Онда реци и њој. Ако се колега не разоткрије и не покаје на време ићи ће од жене до жене са истом причом. Али најбоље уради шта ти предложи муж.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Н И Н Е рече

Онда реци и њој. Ако се колега не разоткрије и не покаје на време ићи ће од жене до жене са истом причом. Али најбоље уради шта ти предложи муж.

И шта? Разведе људе, остају деца без оца. Жена постаје самохрана мајка... Баш весело... Господе Боже, немојте погрешно да ме схватите, али јел могуће да вам се нико целог живота није удварао, или још горе, да сте спавали са сваким који вам се удварао. Људи моји, размислите добро. Питај неког свештеника. Хајде да се ухватим за последњи адут....

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, sanja84 рече

И шта? Разведе људе, остају деца без оца. Жена постаје самохрана мајка... Баш весело... Господе Боже, немојте погрешно да ме схватите, али јел могуће да вам се нико целог живота није удварао, или још горе, да сте спавали са сваким који вам се удварао. Људи моји, размислите добро. Питај неког свештеника. Хајде да се ухватим за последњи адут....

Да ли би ти волела да живиш у незнању док ти мужу не дође поштом пресуда за издржавање ванбрачног детета?

Не мора да значи да ће се развести. Може је муж слагати нешто па ће проћи са жутим картоном и опаметити се.

С друге стране није ни развод крај света, може наћи неког верног човека са којим ће бити срећнија.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Н И Н Е рече

С друге стране није ни развод крај света, може наћи неког верног човека са којим ће бити срећнија.

po hrišćanstvu nema drugog braka...to su "pravoslavci" izmislili da bi snishodili... 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, sanja84 рече

ZA ubuduće, jednostavno češće spominjati kako imamo divnog muža i kako smo srećni u braku, kad vidimo da neko postaje nepristojan... Obično se onda zaustave

Јао ње...а ЗАШТО би ти или иједна удата жена уопште трабуњала празне приче са мушкарцима? Није муж подеран ћилим да жена млати са њим и о њему са каквим напаљеним будалетинама.

Селе ти си наопако окренула мотику, знаш...има нешто што се зове дистанца! Има нешто што се зна: са ким; где; шта; када; како се разговара.

Проблем је у томе што се већина жена пали на сваку леу реч ко муа на нешто.

Оно - нисмо стигли до гаћа, али стигли смо - у причи - до тога да он хоће да буде са мном и да ми ваља шупље комименте. Па то је грешка жене која се довела у ту ситуацију. Пре тога су пређене десетине "бариера" које жена мора да ставља испред некога, ако хоће да штити свој брак, своју интиму и своје ДОСТОЈАНСТВО.

Подели на овим сајтовима

Mislim da ne bi trebalo ništa da pričaš njegovoj ženi. Ne znam kako da ti kažem ovo, ali bojim se da ćeš veću štetu nego dobro učiniti time što ćeš reći.

Čovek je na korak da zgreši, a u svom srcu je već zgrešio i potrebno je da se pomoliš za njega, da ga prođu iskušenja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...