Jump to content

Ljubav izvan braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Udata sam zena. Tokom visednevnog sluzbenog puta, kolega, koji je takodje u braku, pokusavao je da sa mnom uspostavi mnogo blize odnose od prijateljskih. Naravno, nije uspeo. Moja dilema je - da li kontaktirati suprugu doticnog i obavestiti je o ponasanju njenog supruga, jer mislim da bi bilo fer da bude informisana o tome, ili jednostavno preci preko toga?

Подели на овим сајтовима

Како год да се зове тема, било би шкакљиво, да ли љубав или секс изван брака. Секс је у суштини љубав, али често није то из многих разлога.

@MilenaL

Милена, треба да пазиш на незгодне ствари и могућности код њиховог брака, да не доживиш још неке непријатности. Кад би некако познавала жену и онда да јој кажеш, да видиш да ће то бити од користи.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@MilenaL

Ако нисте стигли до тога шта конкретно хоће, шта би онда могла саопштити његовој жени да је урадио неприлично што би могло растурити њихов брак?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Stigli smo do "svidjas mi se, hocu da budimo zajedno", sad to "zajedno" moze da se tumaci svakako, ali s obzirom da imam 3 deteta, verovatno je mislio na ono sto je Ćiriličar rekao. Ali nije poenta ni u tome. Poenta je da li pomoci ili ne supruzi (razjasniti ko je u stvari njen muz), ako bi to bila pomoc. U tome je moja dilema.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, MilenaL рече

Stigli smo do "svidjas mi se, hocu da budimo zajedno", sad to "zajedno" moze da se tumaci svakako, ali s obzirom da imam 3 deteta, verovatno je mislio na ono sto je Ćiriličar rekao. Ali nije poenta ni u tome. Poenta je da li pomoci ili ne supruzi (razjasniti ko je u stvari njen muz), ako bi to bila pomoc. U tome je moja dilema.

Prećuti. Neke žene znaju, zna i ona. Oseća to svaka žena. Ali ga voli takvog. I svet bi joj bio srušen da ga izgubi.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

Prećuti. Neke žene znaju, zna i ona. Oseća to svaka žena. Ali ga voli takvog. I svet bi joj bio srušen da ga izgubi.

a i to je možda bio trenutak slabosti brata. Uništićeš mu život ako kažeš ženi.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

@MilenaL

Незгодна ситуација. Само пази да се не окрену сви против тебе, као да измишљаш итсл. Јер не знаш ништа о тој жени.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2024. at 9:22, MilenaL рече

Niste stigli "do toga"....zenska sujeta je cudo. Postajete slepe od nje....pa sta treba  do gaca da dodje pa da bude "do toga".

Zena treba da postavi granicu, a granica je najmanji flert da da muskarcu do znanja da je udata. Ako nastavi da prekine se kontakte sa njim. Ako je na poslu da ga prijai za seksualno zlostavljanje i tacka!

Pravite se englezi, koje "do toga"...znamo preko gugla na cemu zvezde stoje, a ostalrili smo a "ne znamo" kad neko oce da se krese" sa nama....ne shvati ovo licno.

Ja sam musko - gledam da imam strogo povrsne i strogo poslovne odnose sa zenama. Jednosavno sam sebi stavio granice. To budalastine kao ona i on se druze, kavendisu, filozofiraju...i sve dog se ne dodje do gaca, seje to "nista". pa niej nista. Stvar je prosta: piato te je da te..."ono" do cega niste stigli. Otvoreno, jasno, BRUTALNO, te je pitao....vljda ti to treba da znas. Ako ne znas onda imas problem. Koja crna ljubav zeno? O cemu ti pricas?

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2024. at 18:21, sanja84 рече

a i to je možda bio trenutak slabosti brata. Uništićeš mu život ako kažeš ženi.

Evo jos jedne....klasicna glupost zena, vole da "tese" muskarce, da ih "razumeju"...treba da da ga "otkaci" i to debelo, nablizi kontakt "dobar dan".  I treba da se upita da li joj je PRIJAO udvaranje.

A malo kome ne prija udvaranje i komlimenti...iskusenje...dalje od toga i svoja posla.

Kad bi, SanjO, svi tako koji imaju decu i zenu svoje "trenutke slabosti" prosipali, sva bi deca bez pordice ostala...ako bi se svi mi ponosili za penisom i sentimentom gde bi nam kraj bio. Zato se barikade samome sebi postavljaju na pocetku: nema flerta, nema "igre reci"...jer ako tu stanes neces doci u sistuaciju gde je sestra bila.

Nije valjda on onako, na prvu, odvali: E, Marija, Tina, Mina - vidi, mnogo si lepa ocu da budem sa tobom. Imam "samo" troje dece, i kucu na kredit, a ko J to, ocu s tobom da budem - eto skontao sma to gledajuci te.

Zena treba da ZNA, ponasenje izgledom i gestovima da drzi muskarce na distanci...ako neko "probije" tu sitancu onda da "poteze" za malo zescom "istancom" - jasno glasno - cao!

Подели на овим сајтовима

@MilenaL

Ово горе је више уопштено...сада лично...па нма љутиш. Сестро, шокиран сам начином на који размишљаш. То ти је ђавоља посла да ти разбије продицу.

Никада ниси себи смела да дозволиш да будеш у ситуацији да ти мушкарац то говори. Ако већ јеси, онда је, по мени, твоје размишљање скроз у ауту. Мани се њега и његове жене. Такви ликови, који ако нападају мајку са 3 детета су "офарбани" више од семафора,  а брже од семафора мењају изјаве.

Он је тебе лепо питао да има секс са тобом - онакоп "са стране" - не мислиш валда да хоће дацу да ти храни, облачи, мења пелене и води у школу, или? Ти га знаш, ја га не знам.

И то за његову жену...остави се ти њих...бећи од тога к'о ђаво од крста. Има нешто што се зове д_и_с_т_а_н_ц_а. Жене које хоће јако добро знају шта то значи, и как се джи дистанца ка мушкарцима. Очима, облачењем, речима, понашањем и др.

"Љубав на послу"....која, бре, црна љубав...љубав су зној, сузе, жртва а не сексање...још са мајком 3 детета...тог дебличину треба послати тамо где му је место....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milan Nikolic рече

@Ćiriličar

Рекао бих да си мало оштрији али 100% у праву.

Управо сада, Ćiriličar рече

@MilenaL

Никада ниси себи смела да дозволиш да будеш у ситуацији да ти мушкарац то говори. Ако већ јеси, онда је, по мени, твоје размишљање скроз у ауту. Мани се њега и његове жене. Такви ликови, који ако нападају мајку са 3 детета су "офарбани" више од семафора,  а брже од семафора мењају изјаве.

Он је тебе лепо питао да има секс са тобом - онакоп "са стране" - не мислиш валда да хоће дацу да ти храни, облачи, мења пелене и води у школу, или? Ти га знаш, ја га не знам.

Има нешто што се зове д_и_с_т_а_н_ц_а. Жене које хоће јако добро знају шта то значи, и как се джи дистанца ка мушкарцима. Очима, облачењем, речима, понашањем и др.

"Љубав на послу"....која, бре, црна љубав...љубав су зној, сузе, жртва а не сексање..

@Milan Nikolic

Ево, скратио сам и исекао "оштрну"...правимо се Енглези. Остарили, децу родили а не знамо шта је флерт и искање секса...

Подели на овим сајтовима

@MilenaL

Мала прича, истинита, из једног манастира о једном светом човеку:

Дошао млади теолог, пун знања у манастир чувен и каже игуману да хоће да се замонаши. Вели, све сам школе изучио, хоћу да идем стазама великих Отаца и да се подвизавам. Каже игуман: Дете, ма ниеј то за тебе; тешко је у манастиру; да пробаш ти да иштеш жену; у манастиру мораш да се одрекнеш своје воље.

Каже младић: оче, ја сма спреман на све, хоћу у манастир.

Каже њему игуман: Добро, ако ме сад послушаш примићу те, ако не послушаш идеш одвде одмах. Видиш ли дете у дворишту (показује прстом кроз прозор) оног старца (у дворишту страц, калуђер, једба хода од страости, мршав, леђима окренут)? Вели младић: Видим оче!

Каже њему игуман: Иди, дете, прикради му се одпозади у удари га снжно ногом у дупе!

Младић се шокирао: Побогу, оче? Па где ћу ја то, старог човека? Шта је са Вама? Нема никаквог смисла?

Каже игуман: Уради како сам ти благословио, или губи се одавде!

И младић, шта ће...изађе, приђе старцукоји стајаше у дворишту и нешто радише, приђе полако отпозади и (гле кој епонижење) и одари га ногом у дупе отпозади! Благо!

Старац се окрену у чуду, угледамладића лепог и младог - паде на колена и поче да плаче говорећи: "Синко, мили - чиме сам те толико саблазнио да си морао да ме удариш ногом у дупе - опрости ми, молим те опрпсти ми"!

Ето, селе - да се сви тако упитамо, а и ти ....како дође до тога да ти се такве понуде дају! То су јако опасне понуде. Границе су спутене до гаћа данас - МИ треба да их подиемо. МИ - не неко други око нас. Не нуде људи баш секс по улици - оно зауставе нас и кажу: Е, а да се ја и ти...то-и-то? Јок. Него иде "загревање" па онда....зат НЕМА "загревања"...ко ставља зији прст у уста може да буде угрижен. ПРОСТА ствар ко пасуљ... и шта онда да философирамо ту?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...