Jump to content

Sta vas usrecuje? Da li cesto radite ono sto vas cini srecnim?

Оцени ову тему

Saraa

Препоручена порука

пре 1 минут, Сања Т. рече

Samo da pitam, gde se kupuju ovi stripovi?

ovaj strip sam skinuo da procitam sa sajta http://www.stripzona.com

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Да форумашим  на шаљив начин  и на озбиљним темама.....:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Alegzandar рече

Ovo odlicno izgleda

Strip je veoma potresan.

• Волим 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mene najviše usrećuje intenzivan trening, kada pomerim granice svoje snage i uopšte kada pomerim granice svojih mogućnosti uopšte (posao, učenje...). Volim da vidim moju ideju, da je uspela u praksi, kad se zavrti na nekom produkcijskom serveru.

Što se moje online aktivnosti tiče, najviše volim da odvalim nešto što će povući što veći broj ljudi da se polomi da mi objasni da nisam u pravu, uključujući se emotivno u tu priču, pa se na kraju sve završi paljevinom i haosom. :)))

Подели на овим сајтовима

Mene najviše usrećuje intenzivan trening, kada pomerim granice svoje snage i uopšte kada pomerim granice svojih mogućnosti uopšte (posao, učenje...). Volim da vidim moju ideju, da je uspela u praksi, kad se zavrti na nekom produkcijskom serveru.
Što se moje online aktivnosti tiče, najviše volim da odvalim nešto što će povući što veći broj ljudi da se polomi da mi objasni da nisam u pravu, uključujući se emotivno u tu priču, pa se na kraju sve završi paljevinom i haosom. :)))
A zasto bi zeleo da se to tako zavrsi mislim, haosom?

Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Добре књиге. Него, Нишлијке(а и Нишлије), зовете ли ви на сајам књига? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Saraa рече

naravno, svi su dobrodosli :D

Супер, не морате много да се претржете. Спремите гирице и пиво оне тамо суботе. Не морате да одвајате главе и репове, ми то трсимо редом. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Saraa рече

hahahaha mozee

Deal!

• Волим 1

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...