Jump to content

ТУЧА НА БОГОСЛОВИЈИ: Мушкарци се секли флашама, један задобио тешке повреде

Оцени ову тему

dziljana

Препоручена порука

ТУЧА НА БОГОСЛОВИЈИ: Мушкарци се секли флашама, један задобио тешке повреде

Novosti online  17. новембар 2018. 19:14

У тучи, која је избила на Богословији у Београду, једна особа тешко је повређена.
Како нам је речено, мушкарци су се секли флашама, а један од њих задобио је вишеструке повреде.

Ускоро опширније...

(Телеграф.рс)

http://www.novosti.rs/вести/београд.491.html:761180-TUCA-NA-BOGOSLOVIJI-Muskarci-se-sekli-flasama-jedan-zadobio-teske-povrede

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

U tuči koja je izbila kod Bogoslovije u Beogradu jedna osoba je završila sa teškim povredama po telu.

Muškarci su se potukli ispred jedne kladionice, da bi onda počeo obračun u kom su koristili slomljenje flaše.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3156989/tuca-na-bogosloviji-sekli-se-flasama-jedna-osoba-iskasapljenja-u-obracunu-ispred-kladionice

Подели на овим сајтовима

Лепо говорим ученицима како су предлози важни. Сад видех у размаку од пар минута све то...опет

Подели на овим сајтовима

Ја рекох, неко се из Богословије потукао... изгледа да ипак није тако?

Подели на овим сајтовима

@Поуке.орг инфо то нећемо сазнати све док наши новинари не пронађу српску реч за ону страну која се тешко памти. а још брже заборавља, мислим на реч деманти. И док неко не почне да кажњава за лажно узбуњивање јавности, гледе заштите менталног здравља народа нашег.

Ја ћу са своје стране да пооштрим критеријуме за оцењивање знања из граматике српског језика и правописа. За убудуће, да се зна

Подели на овим сајтовима

С' обзиром на то ко све их тамо учи и чему их све учи, уопште ме не би зачудило да је ово истина.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Иван Радовановићћ рече

С' обзиром на то ко све их тамо учи и чему их све учи, уопште ме не би зачудило да је ово истина.

Tko ih uči i čemu ih uči? Insinuacija neka, ne?

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Милан Ракић рече

Tko ih uči i čemu ih uči? Insinuacija neka, ne?

Вероватно је Папа и екуменизам, и још понеко умешео прсте у ову тучу 

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Иван Радовановићћ рече

Јел Теби добро.Одмори мало.

Подели на овим сајтовима

Цео крај око Богословије зову Богословија. То може бити и на кружном току ту у близини, исто би рекли - сударила се два аутобуса на Богословији.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Иван Радовановићћ рече

тамо учи и чему их све учи

Богословија Св. Саве има професорски кадар за пример, као и остале богословије СПЦ. Са многима од њим са лични пријатељ, а чему их тамо уче, е то би морао сам да одеш и да их питаш. Можда и нешто ново научиш:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, ronin рече

Богословија Св. Саве има професорски кадар за пример, као и остале богословије СПЦ. Са многима од њим са лични пријатељ, а чему их тамо уче, е то би морао сам да одеш и да их питаш. Можда и нешто ново научиш:D

биће да их уче неком ултимат фајту, не!?!? :smeh1:

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Иван Радовановићћ рече

Немој да причаш такве ствари, ружно је. Себе унижаваш.

Подели на овим сајтовима

Mislim da se u oba tvoja slucaja ovo pre svega odnosi na fakultet, nego na Bogosloviju ( srednja skola).

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...