Gogić Написано Фебруар 23, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2019 A u drenju? Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 24, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2019 On 23.2.2019. at 22:50, Gogić рече A u drenju? Ej sestrice, ne znam sta je to. Nije da ne bih voleo da probam, da se ne foliram. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 Eeeh, to kad probas zaboravices na druge rakije . Kad te put nanese u BiH , trazi drenju/rakija od drenjina/! Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 @Gogić Gracias, da znas da hocu i kako mi se cini to ce bisti u veoma skorije vreme. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 Jos uz pesmu Silvane Da sam ptica i da imam krila ja bih cijelu Bosnu preletila letila bih, nikad ne bih stala dok se Bosne ne bih nagledala Nad Bosnom se planine izvile zelenilom svu je okitile cvjetaj Bosno, u mirisu rudi iz teb' i ja da napajam grudi Uvijek si mi kao sto si bila sva zelena, vesela i mila tvoja pjesma nek' te uvijek krasi zdravo Bosno, uvijek zdravo da si. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 1 hour ago, Nikola Stojanovic рече @Gogić Gracias, da znas da hocu i kako mi se cini to ce bisti u veoma skorije vreme. Ponesi i meni jednu flajku kad se vrnes iz Bosne da je i ja probam kad je toliko hvalite. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 1 hour ago, Liga Džentlmena рече Ponesi i meni jednu flajku kad se vrnes iz Bosne da je i ja probam kad je toliko hvalite. ? Nema tu cari lepi. Moras na licu mesta, da bi osecaj bio real. Smaragdni kamičak, Flojd and Gogić је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 пре 34 минута, Nikola Stojanovic рече Nema tu cari lepi. Moras na licu mesta, da bi osecaj bio real. To znaci, u skorije vreme dve karte za Bosnu?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 пре 54 минута, Liga Džentlmena рече To znaci, u skorije vreme dve karte za Bosnu?? Stopirati cu ja do tamo, eventualno ujanem biciklo. Bi ti voleo da vidis Nale? Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 On 23.2.2019. at 22:36, Nikola Stojanovic рече Ovde po Bg samo viski, slabo se razumeju ljudi u domacu sljivku. Paceri Јеси ти сигуран да си у Београду? Smaragdni kamičak, Јелена М. and Поет је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 пре 9 минута, Milica Bajic рече Јеси ти сигуран да си у Београду? Promasio kafanu. ?? Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 @Milica Bajic Juce sobalio jednu brlju, slabo znam dje ima kvalitetna. Ovo na Dorcolu bilo, to je valjda Bg. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 пре 15 минута, Nikola Stojanovic рече Stopirati cu ja do tamo, eventualno ujanem biciklo. Bi ti voleo da vidis Nale? Ako uzimas uzmi sa korpom, da me vozis, ja ti ne mogu toliko pedalat, daleko je Bosna. Mislis Nacke, pa ja kako krenuo sve forumase da upoznajem, da znas da bi mogao i nju da upoznam. ? Поет and Gogić је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 @Liga Džentlmena Ce ga napravimo da sljaka. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече @Milica Bajic Juce sobalio jednu brlju, slabo znam dje ima kvalitetna. Ovo na Dorcolu bilo, to je valjda Bg. За прву помоћ, одма' се пребаци на дуњу. Касније ће ти се све само касти Поет and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука