Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Ja sam zato lepo uplatio menzu. :)))

Не знам како само нисам проговорио кинески од онолико пиринча. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, БанеЛ рече

Ма, јес, квантна физика. Печеш паприку, љуштиш, мељеш. После се нешто бута, уље, бла, бла. Знам да моја мајка много води рачуна о оном софту који се оцеди из паприке и то додаје у ајвар, јер тако испада укуснији. Немам појма. Упрегнуће тебе твоја жена, шта се секираш. Полако! :sunce:

Верујем ти али ја сам смотан за то и крај. Мени би и уље загорело веруј ми  :smeh1:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

miele aparati i jesu najbolji, ali su malo previse na cijeni..

Половно брате. Браћа од преко само довлаче. Тако сам се и определио за свој занат.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Maja Pavlovic рече

Ajd da ne slikam ruke, tuga. Treba mi musko koje voli da pere sudove ili da mi kupi masinu :D

Ако имаш бојлерче сестро, може. Или телепромтуј судове овамо. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Maja Pavlovic рече

Ajd da ne slikam ruke, tuga. Treba mi musko koje voli da pere sudove ili da mi kupi masinu :D

Postavljam sto‚ sredjujem krevet‚ donosim drva‚ cepam drva‚ nosim kese iz marketa‚ ne zakeram kad se ide u kupovinu. Pa vidis ti da sam bre ja idealan muskarac. Blazen medju zenama. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, БанеЛ рече

Не знам како само нисам проговорио кинески од онолико пиринча. 

Ja sam preferirao pasulj. Tesku artiljeriju. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Postavljam sto‚ sredjujem krevet‚ donosim drva‚ cepam drva‚ nosim kese iz marketa‚ ne zakeram kad se ide u kupovinu. Pa vidis ti da sam bre ja idealan muskarac. Blazen medju zenama. ?

Kazem ja da si dusa od coveka :D

meni drva nacepana daj dodji da ih bar poslazemo. Kukala sam roninu da dodje bar kafu da mi skuva dok rmbacim :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Maja Pavlovic рече

ja necu da se hvalim jelima ali slatkise volim da spremam, jos kad Bane pere sudove, leleee pravim i torte za svadbe forumaske :D

Ето, ко реши да се жени или удаје, од Маје има торту, а ја ћу да перем судове. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Maja Pavlovic рече

Bojler ogroman, dodji i uzivaj. :D

ja necu da se hvalim jelima ali slatkise volim da spremam, jos kad Bane pere sudove, leleee pravim i torte za svadbe forumaske :D

Нисам пратио фабулу од почетка, али ми се чини да између ово двоје готова ствар. Ако је тако од мене Миле машина за судове по набавној цени. ;):naklon:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Maja Pavlovic рече

Kazem ja da si dusa od coveka :D

meni drva nacepana daj dodji da ih bar poslazemo. Kukala sam roninu da dodje bar kafu da mi skuva dok rmbacim :D

Pa bre mozda i skoknem. Preskocim tih 100 km za cas, utututu prva‚druga‚treca i sve u blokadu heh. Ne znam kolko js Rondza daleko. Mogli smo da pomognemo dami u nevolji. @ronin a bakero sta kazes?

A mogao bi i @crisbo88 da mrdne zadnjicu i da krene sa nama.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, crisbo88 рече

Нисам пратио фабулу од почетка, али ми се чини да између ово двоје готова ствар. Ако је тако од мене Миле машина за судове по набавној цени. ;):naklon:

А шташ, брате, ипак се мораш вратит' од почетка. :smeh1: 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Pa bre mozda i skoknem. Preskocim tih 100 km za cas, utututu prva‚druga‚treca i sve u blokadu heh. Ne znam kolko js Rondza daleko. Mogli smo da pomognemo dami u nevolji. @ronin a bakero sta kazes?

Ma od njega nema nista, poceo da puca na visoko :D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, БанеЛ рече

Ето, ко реши да се жени или удаје, од Маје има торту, а ја ћу да перем судове. 

Ma mogao bi i ti da pomognes malo oko drva i poneses eliksir za dobro raspolozenje. :coolio:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...