Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 23 минута, Никола Крушић рече

Е сад је доста било ?

@jelica-djuric ај да пробамо овако.

Ето мени се свиђа, сад мир сви са трабуњањем док се не јави ?

Ништа киша око Ниша, човек одмах пуца па где погоди.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Сања Т. рече

Pravio si ajvar pa znas, a?  :coolio: :smeh1:

Не знам за Кордуна, али што се мене тиче, помагао сам пар пута. Јесте посао, али има и много горих. Вероватно је највеће смарање кад је у шерпи, па се меша, оно остало ту и тамо. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

nije bitan ajvar uopste, onaj ko zivi u zgradi taj i ne moze da pravi ajvar, zbog mirisa, osim ako nije normalan. nebitan je ajvar, bitan je siri princip, zena bi trebalo vise nego muskarac da ima smisla o kvalitetu zivota porodice, ako je prava zena, to je poenta.

inace kad smo kod ajvara, ja rijetko kada jedem ajvar, ali probao sam stotine razlicitih domacih ili kupovnih ajvara iz raznih yu republika, ali ni jedan ajvar domaci ni kupovni se ne moze porediti sa vitaminkinim ajvarom iz banjaluke, prosto ljudi imaju neprevazidjen recept i prave ga od najboljih makedonskih paprika, eto ima nesto bolje od domaceg, vitaminkin ajvar je primjer toga.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Maja Pavlovic рече

Ali kad otvoris teglu, mljac.

Мени се ајвар нешто и не свиђа толико. Ове године мајка спремала неки и са плавим патлиџаном. Тај ми је лепши. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Сања Т. рече

Nista sad...sta sad...sad da ti kazem svaka cast junace :945729:  :)))

pa ja sam sa sestrom pekao torte ko klinjo, sta ti mislis da sam ja nesposoban, ja  znam sve zivo sto me interesuje, takav sam tip, takav mi i otac bio.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

pa ja sam sa sestrom pekao torte ko klinjo, sta ti mislis da sam ja nesposoban, ja  znam sve zivo sto me interesuje, takav sam tip, takav mi i otac bio.

Sad mi dragi sto sam se ukljucila. Trebali bi vi cesce ovako da pisete. Ne biste mogli da se odbranite od udavaca. 

Istaknite svoje sposobnosti, slobodno :)

Подели на овим сајтовима

Мене мајка научила и пиле да средим кад се закоље, а и да кувам. Е вала, нећете ме пецат' преко стомака. Можда моје пантљичаре, али мене не. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, БанеЛ рече

Мени се ајвар нешто и не свиђа толико. Ове године мајка спремала неки и са плавим патлиџаном. Тај ми је лепши. 

Bolji sa cepkanom paprikom, onako samo paprika :D

e ja prosle godine resila da spremim sama uz babinu moralnu podrsku, da pokupim tajne, i pravila neki sa zelenim paradajzom i paprikom, odlican. 

@ronin gde si sad?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Maja Pavlovic рече

Jel smeker kao ti? ;)

Cus smeker pa ja sam bre mangup.:)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...