Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 минута, Branka62 рече asno mi je, iz tvojih postova ( i ne samo sa ove teme ), da nemaš poverenja u savremenu nauku/medicinu. OK – tvoje pravo. Ali doista ne razumem, a veruj mi da sam se baš potrudila da shvatim, zašto veruješ svakom liku koji izadje sa tvrdnjom da je pronašao rešenje za probleme koje savremena nauka/medicina ne može da reši. Da li je tebi dovoljno što on tvrdi da leči cističnu fibrozu i ostale opake bolesti? Ili si to proverila? Ako si proverila, daj i nama izvor. Ja tako nešto nisam pronašla. Ako mu veruješ na reč, šta je to zbog čega mu veruješ? Osim, naravno, » baš bi bilo super da je tako«. I nemoj, molim te zavidni nobelovci, farmakomafija.... Ima uredjaj, ima metodu, što ne patentira? Silne pare bi zgrnuo. Ako je već patentirao, jesu li Rusi baš toliko tupavi, tvrdoglavi ili štagod te ne žele da izleče svoju deu? Искрено немам . Имам неке личне разлоге. Користим и ја услуге лекара (идем баш кад морам) Са својих (71годиште ) не користим уопште никакве лекове (хвала Богу на томе) Пијем чајеве (лековито биље) ев.неку тинктуру лековиту. За мало повишени притисак(престала сам да једем слано ) иако по савету лекара би требала да почнем са лековима за притисак.(отишла једном, код лекара опште праксе када ми је био повишен притисак , и одмах ево ти тај и тај лек, без неке детаљне провере и слања код кардиолога ) Наравно нисам је послушала. Мој притисак конст. је 120 са 83. Редовна физичка активност, смањен унос меса и мес.прерађевина и наравно соли. Имам и ја пријатеље међу лекарима. Верујем у напредак науке и незваничне медицине. Колико је овај човек у праву (не знам )али да ме је заинтересовао....јесте.Требало би ми ипак мало више времена да детаљно испитам , шта где и како лечи, и сијасет неких питања које бих му поставила (надам се да ћу моћи ускоро) Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 9 минута, Branka62 рече Rapsodi, mani sada nove klipove. Komentarisala sam onaj sa početka, pa bi bilo lepo, ako imaš štagod da kažeš na prethodna dva posta ( a u njima ima i konkretnih pitanja tebi upućena ). Од 4 мин. је у вези са нобеловцима . Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 21 часа, Рапсоди рече прича почиње (разјашњење) после 1 и 25.... Odgledala i posle1: 25 i sve do pred sam kraj čula samo nabacivanje nekih pojmova. Ako je tebi jasno šta je on pričao, svaka ti čast a i bilo bi lepo da mi objasniš ponešto. Šta znači Spektar je fraktalni ? Znam šta je spinalno i znam šta je torzija ali šta je spinalna ( torzijska ) komponenta zvuka nemam pojma. A oko toga se, slutim, sve vrti. Pa ako nije problem da mi ukratko objasniš. Čita informaciju, osim sa DNK, i sa ćelije i sa bilo kog dela tkiva? Genadij Šipov – najveći naučnik u polju torzijskih polja? Znaš šta, mogu i ja da proglasim novu naučnu disciplinu - izučavanje dejstva gama zraka na sablasne nevene. I eto, to ćeme učiniti najvećim naučnikom na polju dejstva gama ..... No to ne znači da tako nešto postoji. Naš laser oseti polarizaciju objekta pomoću 2 ortogonalna modema. O čemu se ovde radi i zašto je to bitno? A bitno je, čim pominje. Ako ćemo meriti spektar molekula DNK tada ćemo dobiti i njezin spektar. Da li grešim ili on ovde kaže da je počeo da meri nešto što još ni ne postoji a da će ga dovesti u postojanje tako što će početi da meri nešto što ne postoji? Ovo je samo par "crtica" a mogla bih tako do u beskrajon. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 12 минута, Рапсоди рече Искрено немам . Имам неке личне разлоге. Користим и ја услуге лекара (идем баш кад морам) Са својих (71годиште ) не користим уопште никакве лекове (хвала Богу на томе) Пијем чајеве (лековито биље) ев.неку тинктуру лековиту. За мало повишени притисак(престала сам да једем слано ) иако по савету лекара би требала да почнем са лековима за притисак.(отишла једном, код лекара опште праксе када ми је био повишен притисак , и одмах ево ти тај и тај лек, без неке детаљне провере и слања код кардиолога ) Наравно нисам је послушала. Мој притисак конст. је 120 са 83. Редовна физичка активност, смањен унос меса и мес.прерађевина и наравно соли. Имам и ја пријатеље међу лекарима. Верујем у напредак науке и незваничне медицине. Колико је овај човек у праву (не знам )али да ме је заинтересовао....јесте.Требало би ми ипак мало више времена да детаљно испитам , шта где и како лечи, и сијасет неких питања које бих му поставила (надам се да ћу моћи ускоро) Ali ništa od ovoga te nisam pitala - ne znam kako je to odgovor/komentar na moj post. Pitanje je bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 4 минута, Branka62 рече Genadij Šipov – najveći naučnik u polju torzijskih polja? Znaš šta, mogu i ja da proglasim novu naučnu disciplinu - izučavanje dejstva gama zraka na sablasne nevene. I eto, to ćeme učiniti najvećim naučnikom na polju dejstva gama ..... No to ne znači da tako nešto postoji. https://en.wikipedia.org/wiki/Torsion_field_(pseudoscience) Paradoksologija, Lady Godiva and Branka62 је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 13 минута, Рапсоди рече Од 4 мин. је у вези са нобеловцима . Verujem, ali kao što rekoh, daj da "dokrajčimo" prvo ono što smo započeli - prvi klip. Neće ovaj drugi da pobegne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 6 минута, Branka62 рече Ali ništa od ovoga te nisam pitala - ne znam kako je to odgovor/komentar na moj post. Pitanje je bilo Јеси....очигледно нам се фреквенције не слажу тако да свака даља дискусија је безвезе, бар што се мене тиче. Питала си ме за нобеловце шта и како, ја ти одговорим, са клипом који говори о томе, ти кажеш да пустим тај клип да причамо о првом, а у првом нема ништа о нобеловцима.....је ли ово игра глувих телефона.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 6 минута, Branka62 рече Verujem, ali kao što rekoh, daj da "dokrajčimo" prvo ono što smo započeli - prvi klip. Neće ovaj drugi da pobegne. Mogu da ti prepričam... batica iznosi tezu da DNK ima "lingvističku komponentu" i čak deli genetičare na klasične i lingvističke genetičare... elem, teza je da su kodoni kao "homonimi"... i kao što reč "kosa" u zavisnosti od konteksta rečenice može da znači dlake koje nam rastu iz glave, a može da znači i alatku kojom se kosi trava, tako i kodon u DNK u zavisnosti od "konteksta" može da pravi jednu ili drugu amino-kiselinu... i zbog toga GMO genetičari prave greške... jer uzmu gen od jednog organizma (primetićeš da odjednom nije stvar u pojedinačnom kodonu, nego u čitavom genu) i stave ga u drugi, a on daje sasvim drugačiju belančevinu (možda i otrovnu) u novom "kontekstu"... Elem, nobelovci su propustili da skontaju da DNK ima pomenutu "lingvističku komponentu"... (ako mene pitaš, batica je načuo nešto o epigenetici i onda izveo svoje idiotske zaključke) Branka62 and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече тако да свака даља дискусија је безвезе Ako je ovo tvoj način da se izvučeš iz razgovora, onda ništa. пре 2 минута, Рапсоди рече Питала си ме за нобеловце шта и како, ја ти одговорим, са клипом који говори о томе, ти кажеш да пустим тај клип да причамо о првом, а у првом нема ништа о нобеловцима Ali ja, sa nobelovcima, nisam komentarisala klip, već tvoje pisanje, sve sa tvojim citatom. I još napišem kako čovek u klipu ni ne pominje naučnike koji su nešto zanemarili/propustili. Ako je ovo tvoj način da se izvučeš iz diskusije, onda ništa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 18 минута, Branka62 рече Odgledala i posle1: 25 i sve do pred sam kraj čula samo nabacivanje nekih pojmova. Ako je tebi jasno šta je on pričao, svaka ti čast a i bilo bi lepo da mi objasniš ponešto. Šta znači Spektar je fraktalni ? Znam šta je spinalno i znam šta je torzija ali šta je spinalna ( torzijska ) komponenta zvuka nemam pojma. A oko toga se, slutim, sve vrti. Pa ako nije problem da mi ukratko objasniš. Čita informaciju, osim sa DNK, i sa ćelije i sa bilo kog dela tkiva? Genadij Šipov – najveći naučnik u polju torzijskih polja? Znaš šta, mogu i ja da proglasim novu naučnu disciplinu - izučavanje dejstva gama zraka na sablasne nevene. I eto, to ćeme učiniti najvećim naučnikom na polju dejstva gama ..... No to ne znači da tako nešto postoji. Naš laser oseti polarizaciju objekta pomoću 2 ortogonalna modema. O čemu se ovde radi i zašto je to bitno? A bitno je, čim pominje. Ako ćemo meriti spektar molekula DNK tada ćemo dobiti i njezin spektar. Da li grešim ili on ovde kaže da je počeo da meri nešto što još ni ne postoji a da će ga dovesti u postojanje tako što će početi da meri nešto što ne postoji? Ovo je samo par "crtica" a mogla bih tako do u beskrajon. Могу да ти препричам његово излагање (када будем имала времена ) мада сам чини ми се изнела оно главно у претходним постовима. Фантомска ДНк као квантни еквивалент оригинала. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 часа, Branka62 рече Za sve zainteresovane, ima i seminar Do duše spominje se ulaznica - donacija. Šta je to? Neki eufemizam, šta li? Verovatno "fora" da se zaobiđe plaćanje poreza... pišem "fora" pod navodnicima jer je retardirana... ako ga nanjuši poreska, neće mu ni najmanje pomoći što je cenu za ulaznicu nazvao donacijom... Branka62 and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 4 часа, Милан Ракић рече A gde je Paja, tu je i "Grupa 69" Гледам нешто овај клип код Марића и нешто се мислим... Госн Спасоје и Веља Абрамовић, како то иначе иде, ваљда имају неке екстра моћи, мада не причају радо о томе.. Е сад... Дал кад ти добијеш те екстра моћи мораш да носиш ове ружне ласерске шалове и због чега? И дал је проф др Веља јачи од госн Спасоја зато што му је ласерски шал дречавији, или то ипак има неке везе са бојама, па је можда боја госн Влајића јача? Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 минута, Avocado рече Mogu da ti prepričam... batica iznosi tezu da DNK ima "lingvističku komponentu" i čak deli genetičare na klasične i lingvističke genetičare... elem, teza je da su kodoni kao "homonimi"... i kao što reč "kosa" u zavisnosti od konteksta rečenice može da znači dlake koje nam rastu iz glave, a može da znači i alatku kojom se kosi trava, tako i kodon u DNK u zavisnosti od "konteksta" može da pravi jednu ili drugu amino-kiselinu... i zbog toga GMO genetičari prave greške... jer uzmu gen od jednog organizma (primetićeš da odjednom nije stvar u pojedinačnom kodonu, nego u čitavom genu) i stave ga u drugi, a on daje sasvim drugačiju belančevinu (možda i otrovnu) u novom "kontekstu"... Морам да признам да ми се ово баш свиђа. Убацио бих причу негде у неки од DC Comics универзума. Paradoksologija, Branka62 and Avocado је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Avocado рече Verovatno "fora" da se zaobiđe plaćanje poreza... pišem "fora" pod navodnicima jer je retardirana... ako ga nanjuši poreska, neće mu ni najmanje pomoći što je cenu za ulaznicu nazvao donacijom... Значи либертаријанци. Avocado, RYLAH and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 1 hour ago, Branka62 рече Ili ti nisi odgledala/( pažljivo )poslušala predavanje ili moj komp ne pušta isti klip kao tvoj. Nigde čovek ne proziva nobelovce ( a ni »nobelovce« ) i njihove propuste. Osim ako je "nobelovci su zanemarili/propustili" tvoje tumačenje kako se do novih otkrića jedino dolazi – svako novo otkriće je propušteno/zanemareno posmatranje nobelovaca . Очигледно јеси, али си заборавила . Нисам ја дужна никоме ништа да објашњавам , ако ми се не објашњава и нигде не идем и уопште се не извлачим. Покушавам са становишта обичног човека (лаика ) да укапирам о чему то он говори. Верујем у алтернативну медицину (наравно не у све ) и мислим да је она носилац медицинског прогреса. То је моје право. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука