Jump to content

“ КВАНТНА ГЕНЕТИКА У СЛУЖБИ ЧОВЕЧАНСТВА- НЕИЗЛЕЧИВЕ БОЛЕСТИ НЕ ПОСТОЈЕ“

Milica Bajic

Препоручена порука

пре 2 минута, Сања Т. рече

:krstix:    ...znaci li to da je otac moga deteta svaki covek pored kog sam prosla ili na bilo koji nacin "podelila" "dnk signal" ... ?  joooj

Значи никако не отварати мејл са непознате адресе. Никако. :))

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Branka62 рече

Predajem se. 12:smeha:

Odgledala do 1:25 i rasplakala se od smeha. Čovek ladno kaže: Stavljamo (genetsku) informaciju na USB ili je šaljemo mejlom.

Боље да си ниси предала, прича почиње (разјашњење) после 1 и 25....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic znali su stari....

Rekla meni jedna baba- U koga prvo pogledas kad "ozivi  dete u stomaku" , na njega ce da lici.  :smeh1:  

Dopuna- Mozda su ranije tako pravdali nevaljasluke ;)

Подели на овим сајтовима

Sve ovo sto gospodin prica je ISITNA, nas Tesla je tu temu naceo jos dok je bio na studijama u Gracu, ali je nije razvijao jer se bavio drugim znacajnim pronalascima, a kad se konacno vratio tim istrazivanjima, navodno misteriozno mu je izgorela laboratorija,  a to je zato sto je on pomocu telurnih struja mogao da leci ljude bilo gde na zemljanoj kugli, a vi razmislite kome je u interesu da ima bolesnih ljudi i da im se prodaju lekovi, pa naravno farmakomafiji!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Сања Т. рече

:krstix:    ...znaci li to da je otac moga deteta svaki covek pored kog sam prosla ili na bilo koji nacin "podelila" "dnk signal" ... ?  joooj

Evo sad sam saznala. Kaže čika da nakon 40 dana fantom nestaje. Dakle, ako se zatvoriš u kuću i 40 dana muškom svetu zabraniš ulaz, znaćeš na čemu si.

Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, drvce рече

Sve ovo sto gospodin prica je ISITNA, nas Tesla je tu temu naceo jos dok je bio na studijama u Gracu, ali je nije razvijao jer se bavio drugim znacajnim pronalascima, a kad se konacno vratio tim istrazivanjima, navodno misteriozno mu je izgorela laboratorija,  a to je zato sto je on pomocu telurnih struja mogao da leci ljude bilo gde na zemljanoj kugli, a vi razmislite kome je u interesu da ima bolesnih ljudi i da im se prodaju lekovi, pa naravno farmakomafiji!

Колега, ово су апсолутне неистине. Професор Велимир Абрамовић је детаљно објаснио како и зашто је Тесли изгорела лабораторија, предлажем Вам да послушате паметног човека и престанете да ширите овакве неистине и залуђујете народ!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја се бавим квантним финансијама. Обезбеђујем да ваш новац постоји само док га не користите. Врхунске мере заштите, уз помоћ најсавременијих технологија, које чувају ваша улагања од свих, па и од вас самих.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milica Bajic рече

пре 4 часа, RYLAH рече

Колега, ово су апсолутне неистине. Професор Велимир Абрамовић је детаљно објаснио како и зашто је Тесли изгорела лабораторија, предлажем Вам да послушате паметног човека и престанете да ширите овакве неистине и залуђујете народ!

Прогуглах о овој др Кресоји да се упознам са њеним опусом и изађе ми видео у ком су она и професор Абрамовић заједно и Спасоје Влајић с њима. Не могох да не поделим с вама овај јединствени спој интелектуалних и духовних величина на једном месту.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Juanito рече

Спасоје Влајић

A gde je Paja, tu je i "Grupa 69" :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...