Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Istopljeni kamen рече

Misliš nije ženama mesto na raskolu....jel...da ne bude izfeminizirano mesto i tema...a mi feminstkinje....pa šta predlažeš? Da zaobidjemo muške teme?:)

Kako hoćeš...ali to su stvarno muške teme. NIje sve u rečima već i u delima. Otkud čovek zna, možda se i iznenade...neki eto rade, cavrljaju po forumu, a neko revno čeka kući i čuva dete. A oni prvi optužuju druge kako nisu dobre žene svojim muževima....Ali sad skrećemo sa teme...a ideja je samo da se ovde na foumu ne može upoznati čovek i ružno je iznositi pretpostavke o nekome koga ni ne znamo. ALi nećemo da produžavamo neslaganje i na ovoj temi.

Svako dobro

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, sanja84 рече

Kako hoćeš...ali to su stvarno muške teme. NIje sve u rečima već i u delima. Otkud čovek zna, možda se i iznenade...neki eto rade, cavrljaju po forumu, a neko revno čeka kući i čuva dete. A oni prvi optužuju druge kako nisu dobre žene svojim muževima....Ali sad skrećemo sa teme...a ideja je samo da se ovde na foumu ne može upoznati čovek i ružno je iznositi pretpostavke o nekome koga ni ne znamo. ALi nećemo da produžavamo neslaganje i na ovoj temi.

Svako dobro

Takodje i tebi...ja bih najsretnija bila da ne moram na ovoj i sličnim temama ni tačkicu staviti...a možda i neću više nigde ovde na forumu Bog zna....jer se zaista trudim da život moj bude volja Božija...hvala ti...možda je vreme da ih ostavim...videćemo....Bog zna....:mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Istopljeni kamen рече

Takodje i tebi...ja bih najsretnija bila da ne moram na ovoj i sličnim temama ni tačkicu staviti...a možda i neću više nigde ovde na forumu Bog zna....jer se zaista trudim da život moj bude volja Božija...hvala ti...možda je vreme da ih ostavim...videćemo....Bog zna....:mahmah:

što si sad shvatila moje reči kako te teram sa foruma. Ne daj Bože...Nemoj nikuda da ideš...svako od nas ima žute minute, a zato je i ovaj forum Žive reči utehe. Kad se neko nešto buni obično ima neku muku...naše je da koliko toliko pomognemo

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

što si sad shvatila moje reči kako te teram sa foruma. Ne daj Bože...Nemoj nikuda da ideš...svako od nas ima žute minute, a zato je i ovaj forum Žive reči utehe. Kad se neko nešto buni obično ima neku muku...naše je da koliko toliko pomognemo

:mahmah:hvala...ne brini...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, The Godfather рече

Da li je moguce da se sama sa sobom dopisuje? Neces staviti tackicu sa tog profila - to je sigurno

a Vi se taman ponadali da će me neko poterati odavde i onda pomislite o nou to je ona...ali nisam nažalost imam samo ovaj profil...Sanju sam sretala na više tema i zgotivila je .....ali to ništa ne znači....be good Goodfather....svako dobro...daj Bože da Vam ja više ne otpisujem.....upotrebite Vaše svete molitve...pa da odem napokon....:sunce:ili se preumite i učinite neko dobro delo...iskoraknite iz Sopstva

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Istopljeni kamen рече

Thank you....bela.......:) ja ne volim svadju....naprotiv volim mir.....i uvek mi je žao kad moram ovako nešto da napišem...mom srcu nije lako....jer volim mir...

Tako su me zvali neki članovi familije...bio bi trip da smo rod.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Istopljeni kamen рече

A možda i jesmo...blizanci zar ne? tako te osećam...kao da si moj blizanac.....:)

Trip..i dalje :scratch_head:

No da ne offtopičimo

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...