Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Ти си болестан човек. Или превише мазиш Кићу, или никако. Трећег нема. 

Да ли тај кића има везе са продужавањем тела?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Zoran Đurović рече

Хвала, драги брате, ја мислио да је Иларион папа! Отворио си ми оч

Ништа зато. Ето лепо је кад признаш да ниси био у праву. Још само да схватиш да све и кад би Иларион био папа, то и даље ни мало не би мењало ствари гледе ових ствари...неће бити никаквог викара Христовог, никаквог непогрешивог доносиоца догмата...ма колико га ви желели...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Тако су инсинуирале учитељице @Јанкове колегинице!12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Тако су инсинуирале учитељице @Јанкове колегинице!12:smeha:

Trolololololo...циљ му је да истролује тему да се скрене пажња са одлуке Сабора РПЦ о стаусу његове патријаршије...

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Zoran Đurović рече

Предозирао си се овијех дана ђурараном... Он је сазвао саборчић на коме је анатемисао Хумберта и компанију. Дакле, није сам. И читај му име како треба, Кируларије. Немој по западњачки...:))

Иди и глади Кића, што каже владика Игњатије!12:smeha: 

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Milan Nikolic рече

Ово је сад стандардна тактика да се истролује тема.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

о стаусу његове патријаршије...

Лицемеру, како те није срам. Нијне то његова патријаршија, него помесна Црква и то не било која него Васељенска.
Да лоло, она којој си се дивио када си први пут чуо за Православље, а сада ту нешто блебећеш..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Trolololololo...циљ му је да истролује тему да се скрене пажња са одлуке Сабора РПЦ о стаусу његове патријаршије...

Мени је жао што теби тешко пада да Руси нису антипаписти, па имаш влажне снове око неког крсташког рата, али то није воља Божија. Разумеш? Као што су сви зилоти били поклани од Римљана. Ти си само траги-комични лик, ништа више. Страћио си све своје таленте. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ole Gunnar Solskjær рече

Лицемеру, како те није срам. Нијне то његова патријаршија, него помесна Црква и то не било која него Васељенска.
Да лоло, она којој си се дивио када си први пут чуо за Православље, а сада ту нешто блебећеш..

Пљуно је на своју Мајку. Ми смо и хришћанство и после аутокефалију добили из Цг. Памћење му није јача страна. Незахвалност јесте. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Мени је жао што теби тешко пада да Руси нису антипаписти, па имаш влажне снове око неког крсташког рата, али то није воља Божија.

Учитаваш...правиш човека од сламе....какав те крсташки рат спопао. То су само радили ови твоји, колико ја знам. Нисмо ми православци, нити ћемо.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Ivan Marković рече

Није васељенска, јер не покрива васељену....

Е, ОВИМ СИ СЕ ИЗЈЕДНАЧИО СА "ВИСОКОПРЕЧАСНИМ АРХИМАНДРИТОМ" ИЗ НИКОДИМА! Иста вам је форма ментис. Више нас је приметило да ти није добро. Мора да идеш код неког психо-терапеута, морају и лекићи. "Вама није добро".

Измењено од Поуке.орг инфо
Без вређања, опомена. Админ тим
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Као што су сви зилоти били поклани од Римљана.

Као и усташе паписти на Блајбургу од стране Тита. Али какве везе има то са нама православцима...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...