Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Milan Nikolic рече

Хакуна Матата знаш шта је то, а не знаш шта значи католик. Стварно немам речи, папа вас је скроз залудео.

: ve  B
  • Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

Хакуна Матата знаш шта је то, а не знаш шта значи католик. Стварно немам речи, папа вас је скроз залудео.

Lako je tebi to znati kad si vidovit..12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Чак знам шта је репштеклер. То је буџа коју користе аутолимари.

Али како неко може бити католик а да не зна шта то значи. То је стварно за посматрање.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Milan Nikolic рече

Чак знам шта је репштеклер. То је буџа коју користе аутолимари.

Али како неко може бити католик а да не зна шта то значи. То је стварно за посматрање.

Jesi li ti katolik?

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Isusovo magare рече

Jesi li ti katolik?

Opet spamujes temu i lupetas ko maksim po diviziji! Molim te prestani! 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Isusovo magare рече

Jesi li ti katolik?

Шта значи тај појам католик? У реду је ако не знаш, немој троловати тему.

• Збуњен 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

@Trifke , да ти дам још један пастирски савет :)) Али је овај прави пастирски.

Мени су причали овако. Моја баба је имала магаре, и водила га је једном улицом куда су пролазили и аутомобили, уз крај. А магаре ко магаре само је вукло у страну и бежало скроз мимо пута у неко камење. Она се тако мучила са њим и вукла га на назад, а оно се само отимало и радило супротно. И тако све док није наишао неки човек и посаветовао је. Рече јој човек: "гурај га под ауте када наиђу па ће онда ићи куда треба". И тако га она послуша и дође кући без проблема.

Зато сада ти послушај мене да ти добро буде и дуго поживиш на форуму. :))

Гурај магаре у супротну страну. 12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

@Trifke , да ти дам још један пастирски савет :)) Али је овај прави пастирски.

Мени су причали овако. Моја баба је имала магаре, и водила га је једном улицом куда су пролазили и аутомобили, уз крај. А магаре ко магаре само је вукло у страну и бежало скроз мимо пута у неко камење. Она се тако мучила са њим и вукла га на назад, а оно се само отимало и радило супротно. И тако све док није наишао неки човек и посаветовао је. Рече јој човек: "гурај га под ауте када наиђу па ће онда ићи куда треба". И тако га она послуша и дође кући без проблема.

Зато сада ти послушај мене да ти добро буде и дуго поживиш на форуму. :))

Гурај магаре у супротну страну. 12:smeha:

Evo otvorio sam temu o Rimokatolicizmu pa ti slobodno teraj magare pod auto ali na toj temi a ne na ovoj. ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Trifke рече

Хоће ли ми неки римокатолик рећи шта је то католик?

Tko spamuje temu??

Ako nisam dobrodošla na forum jednostavno reci..

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kopitar рече

12:smeha: dobra metoda...sad ti spamuješ.:))

Ti me stvarno sve vise zabrinjavas. Dodji malo k sebi.

• Хахаха 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...