Sofija_ Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 takodje i svestenici redovno trebaju da obavestavaju svoje parohijane o istima, i da ih uce, medjutim, malo smo posrnuli po tom pitanju, jer cuh od mnogih da i njihovi svestenici gledaju Parove, kako onda narod da zna..mislim, znam ja da nam crkva krvari sa svih strana, i da je napadaju svi, ali slaba nam vera, kako nas, tako i nasih pastira, oslabili smo mnogo, i nije za cuditi ako se pre poveruje Miroljubu, Alenu ili nekom belom magu.. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 20 минута, Sofija_ рече ja ga samo ne kamenujem, jer sam i sama gresna i zao mi ga, kao i svih onih koje zavede. Знаш како Софија, ни ја га не каменујем, али ако оштро и јасно изнесем своје мишљење, не морам одмах да будем окарактерисана као особа која осуђује, због тога што не осуђујем, само говорим јасно и гласно. То је веома честа појава, да се неко ко говори гласно указујући на заиста веома опасне појаве у друштву, буде окарактерисан као свађалица или судија. Први пут сам о целој тој екипи чула одавно, од мајке детета са аутизмом која ми је са надом испричала како се појавило нешто потпуно ново, лек, и да ће се њено дете излечити. Нећу да улазим у детаље, али сам била запањена (најблаже речено), када сам чула од те исте мајке да је дете почело да у столици избацује паразите, глисте, које су узроковале аутизам код њеног детета. И тада сам шокирана (јер сам дефектолог и та прича ми је била суманута), почела активно да читам, слушам и истражујем све што ради та, слободно и без икакве гриже савести ћу написати - БАНДА! Банда, хохштаплери, мајмуни који угрожавају здравље деце и људи на најгори могући начин, и то само како би се окористили. Новац, то је бог којем они служе. Они су повезани, веома добро знају шта раде, бекапују једни друге, а држава их штити. Данима сам после тога гледала фотографије на разним ФБ групама и форумима, највише у Словенији и Хрватској, мање код нас, где су несрећне мајке постављале фотографије тих "паразита", пресрећне што их деца избацују у све већим количинама, потпуно несвесне да су деци дале отров који струже и пржи, спаљује слузокожу црева њихове деце и да та јадна деца искаке сопствена крвава црева, која онда оне фотографишу и подстичу и друге родитеље да то раде, и јачају секту, банду, криминалце и нељуде да потпуно легално, и потпуно јавно УБИЈАЈУ људе! Комплетна њихова прича лежи на томе. Мирољуб, Слађана Велков, Славко Зец, и даље да не набрајам, има их ко гамади, они су опасни, зли и хладнокрвне убице. Можете да ме осуђујете због тога што ово говорим, и да ми прилепите да их осуђујем. Нека. Ја ћу да причам и причам и причам о томе, и ако бар једна мајка буде схватила да треба да размисли каквој будали дарује живот свог детета, и ако и једна особа која је оболела од хроничне или смртне болести схвати да лаж коју продаје о свом исцељењу заједно са Мирољубом који их купује да изнесу своје "потресне приче" и новац који добијају за то не може да ублажи ништа, ни њихову болест, ни њихову лаж, ни њихову трговину са животом осталих оболелих који се упецају, ако бар један такав схвати и стане, ја ћу бити пресрећна. и ја сам испунила оно што сам себи обећала још одавно, када сам једва савладала шок после слике мајке која свом детету са надом даје отров. Има пуно материјала на интернету. Ко хоће и жели, може веома добро да се информише. Поставићу само пар ствари. Мирољуб Петровић је директор. Стоји иза "школовања" свих ових људи. http://www.universitynm.org/ipm.php?ASK-THE-DOCTOR-28 Ево од кога је научио: https://quantumuniversity.com/degree-programs/ Ево кога је "научио": http://3f.rs/category/dr-prirodne-medicine-slavko-zec/ Ево ко још користи (иако је побегла из Србије и тврди да не користи, ипак их и даље препоручује), ММС капи за "лечење" исто као и Мирољубов "др" Зец Ево шта су ММС капи ЦД протокол изгуглајте. Све је ово ИСТА БАГРА. Ко не схвата да је Мирољуб, са свим својим изјавама и писанијима, и видео клиповима и осталим ужасом, само део једног пројекта групе људи коју интересује све осим онога иза чега се заклањају, он нека га брани, и нека вага који његов део је добар а који не. Ја не причам о човеку Мирољубу, ја причам о медијској накази званој мирољуб. Намерно не пишем о делу који се односи на његово учење о православљу итд, нисам компетентна, о томе ће причати и већ причају теолози, свештеници, монаси па ево и игуман једног манастира. Коме и у том, теолошком и хришћанском, православном смислу то није доста, ја стварно не знам шта више и јаче очекује у вези једне овакве неописиве појаве као што су Мирољуб и другови. Ето. Smaragdni kamičak, Lady Godiva, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 20 часа, Снежана рече па реци лепо да ти је досадно и да глупаво контрираш ради саме контре. Само још ово, не видим да га овде било ко мрзи, ја бих можда и могла ако бих се баш потрудила, али, на сву срећу није успео да направи већу штету и хвала Богу што сам тада набасала на Верујем, а могао је...међутим, то сад и није битно, битно је, оно што ти никако не качиш, да је он јавна личност, и да свака његова реч, а још више поступци имају много већу тежину, самим тим и он треба да има већу одговорност, макар би то тако требало у нормалном свету, то да ли је он добар или није апсолутно нема никакве везе, мада је увек упитно, колико то може бити добар, частан, поштен човек који бије соју жену, који се бави надрилекарством, дели савете који неком живот могу да униште...и то све само ради личне користи, а не због узвишених или не знам каких идеала. и тако...свако добро теби ne radi se o dosadi ni kontriranju, protiv sam satanizacije, nemate na to pravo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 11 минута, kordun рече ne radi se o dosadi ni kontriranju, protiv sam satanizacije, nemate na to pravo Ал зато он има право. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 Управо сада, Драгана Милошевић рече Ал зато он има право. nema ni on pravo, ovi koji su najvise osuli na njega su mu zapravo i slicni na tom polju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 ima li neko na ovom forumu ko bi mi krvi dao, bez obzira sto sam velikosrbocetnik divljak, ima li ko da kaze i onaj kordun onaki kaki je ima komadic boga u sebi ili bi me na kamenovanje zbog mojih grehova Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 Ко жели да се бори против Мирољубове групе и сличних најбоље да прави смешне мимове по друштвеним мрежама и то ће мислим јаче да делује од неке озбиљне борбе... када се са неким озбиљно бориш неупућен народ мисли нека завера... а ако иде кроз хумор онда пола прихвате и што не би иначе... Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 6 минута, kordun рече ima li neko na ovom forumu ko bi mi krvi dao, bez obzira sto sam velikosrbocetnik divljak, ima li ko da kaze i onaj kordun onaki kaki je ima komadic boga u sebi ili bi me na kamenovanje zbog mojih grehova ima braticu, A+ kolko treba? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 Koliko tema i vremena i prostora upotrebljeno za jednog prevaranta (ajde da budem blag i "politički korektan"). Phoebe, Милан Ракић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 30 минута, Vladan :::. рече Ко жели да се бори против Мирољубове групе и сличних најбоље да прави смешне мимове по друштвеним мрежама и то ће мислим јаче да делује од неке озбиљне борбе... када се са неким озбиљно бориш неупућен народ мисли нека завера... а ако иде кроз хумор онда пола прихвате и што не би иначе... Vrlo moguce',.... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 1 hour ago, kordun рече ima li neko na ovom forumu ko bi mi krvi dao, bez obzira sto sam velikosrbocetnik divljak, ima li ko da kaze i onaj kordun onaki kaki je ima komadic boga u sebi ili bi me na kamenovanje zbog mojih grehova 1. јел плаћаш? 2. који су греси у питању да не дајем крв за џабе? kordun је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 Imam ja bolje pitanje: kada bi se neko od vas(svih vas)sticajem okolnosti, nasao u drustvu Miroljuba Petrovica, i njemu pozli, da li bi mu pomogli, ili bi ga pustili da se pati? i da li bi njemu neko od vas dao krv ako zatreba? Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 1 минут, Sofija_ рече Imam ja bolje pitanje: kada bi se neko od vas(svih vas)sticajem okolnosti, nasao u drustvu Miroljuba Petrovica, i njemu pozli, da li bi mu pomogli, ili bi ga pustili da se pati? i da li bi njemu neko od vas dao krv ako zatreba? Стварно га претера. АлександраВ, Милан Ракић and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Стварно га претера. zasto? pitanje je jednostavno, da vidimo kolko smo mi hriscani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 Управо сада, Sofija_ рече Imam ja bolje pitanje: kada bi se neko od vas(svih vas)sticajem okolnosti, nasao u drustvu Miroljuba Petrovica, i njemu pozli, da li bi mu pomogli, ili bi ga pustili da se pati? i da li bi njemu neko od vas dao krv ako zatreba? свашта, наравно да бих, нико овде није крвник, нити има ишта лично против њега, разлучите те ствари. Милан Ракић and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука