Lady Godiva Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 3 минута, Sofija_ рече zasto? pitanje je jednostavno, da vidimo kolko smo mi hriscani Као кад бих ја тебе питала да ли би ти покушала да реанимираш неког хомосексуалцу или га пустила да умре на плочнику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Као кад бих ја тебе питала да ли би ти покушала да реанимираш неког хомосексуалцу или га пустила да умре на плочнику. ja bih, svakom bih pomogla, bez obzira ko je i sta je, jer to je u mojoj prirodi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 1 минут, Sofija_ рече ja bih, svakom bih pomogla, bez obzira ko je i sta je, jer to je u mojoj prirodi Рекла сам "као кад бих те питала". Не бих те то никада озбиљно питала јер знам одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Рекла сам "као кад бих те питала". Не бих те то никада озбиљно питала јер знам одговор. moj stav o homoseksualizmu i propagiranju istog kao neceg normalnog, nema veze sa tim sto smatram,da svakom treba pomoci, znaci mene to pitanje ne bi povredilo, jer ja njih ne mrzim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 25 минута, Sofija_ рече moj stav o homoseksualizmu i propagiranju istog kao neceg normalnog, nema veze sa tim sto smatram,da svakom treba pomoci, znaci mene to pitanje ne bi povredilo, jer ja njih ne mrzim Није мене твоје питање повредило или било кога другог.. само изгледа да ти не схваташ да људи могу да критикују некога, и да га пљују онако жестоко, а да га не мрзе и не желе му смрт. Ја баш не волем Вучића, јер мислим да је тиранин, лажов и генерално го*но од човека, па бих му опет дала крв (и овако дајем не знајући да ли иде неком злотвору или детету) или бих покушала да му урадим реанимацију (наравно ако се не бих заледила од страха, што је врло вероватно). Тако велика већина људи реагује.. то је нормално, људски. АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 Věštci, zlatá inkvizice! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2018 1 hour ago, Sofija_ рече i da li bi njemu neko od vas dao krv ako zatreba? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 2 часа, VaSa110 рече Koliko tema i vremena i prostora upotrebljeno za jednog prevaranta Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2018 пре 2 часа, Vladan :::. рече а ако иде кроз хумор онда пола прихвате и што не би иначе... Branislav81 and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoran.k. Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 Većini ljudi smeta Miroljub jer ih pogađa tamo gde ih boli. Čovek ne priča ono što im odgovara ušima nego ono što je istina. Ako on kaže da je štetno pitii kafu (što to i jeste), onda oni koji vole da piju kafu počnu da ga pljuju i izvrću njegove reči i proglašavaju ga ovakvim i onakvim. Naravno kada pušaču govoriš da su štetne cigare on će da brani svoju drogu i da se ljuti na tebe kao i ispijači kafe. Problem je veliki jer ljudi neće da preuzmu odgovornost na sebe, najlakše im je da okrive druge za svoje probleme. Miroljub ne govori ništa suprotno od velike većine dobrih monaha (duhovnika) iz manastira ali to ljudi ne primećuju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 пре 40 минута, zoran.k. рече Miroljub ne govori ništa suprotno od velike većine dobrih monaha (duhovnika) iz manastira ali to ljudi ne primećuju. Kao recimo iguman Rafailo. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука