Jump to content

Са којим форумашем би сте заглавили на пустом острву?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, drvce рече

Uz obavezno izlaganje trbuha blagom jutarnjem suncu!

Хммм, мени то комуницира: "Пори ме овде, па руцкај моју демонску јетру"

Како су они уопште опстали до данас као врста? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин Ковачевић рече

:(( Сад разумем зашто научнике увек прве поједу, бацате калорије на самбу и уметност уместо на оружје... Трагедија...

Samo sam racionalan, tesko da dvoje ljudi moze da se odbrani od velikog plemena divljaka adaptiranih za zivot tu, narocito ako su skloni hanibalizmu, tako da ti ostaje da uzivas dok te ne pronadju ili prodje tih godina dana:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Samo sam racionalan, tesko da dvoje ljudi moze da se odbrani od velikog plemena divljaka adaptiranih za zivot tu, narocito ako su skloni hanibalizmu, tako da ti ostaje da uzivas dok te ne pronadju ili prodje tih godina dana:D

Убијаш ме, опет ти по своме са том неком рационалности, коме то треба на пустом острву, ајде мало мање документараца а мало више хорор филмова, рационалисање је најочигледнији флаг... Уозбиљи се човече, ово је озбиљна ствар!

Подели на овим сајтовима

Sigurno ne sa onim koji piše biste odvojeno. :citac::2hf007n:

:mazenje:

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Вукашин Ковачевић рече

Убијаш ме, опет ти по своме са том неком рационалности, коме то треба на пустом острву, ајде мало мање документараца а мало више хорор филмова, рационалисање је најочигледнији флаг... Уозбиљи се човече, ово је озбиљна ствар!

Ali antropolozi mogu imati i cesto imaju probleme kad procavaju plemena, mogu da ih prihvate ali i da bude nezgodno, rizikuju dosta. Evo i malo manje racionalnosti, kad ces naci drugu pollvinu za stvaranje nove civilizacije?:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вукашин Ковачевић рече

@Дијана. Ево га, први! После тебе мислим <3

od njega bi dobar susi bio, mekano meso ko dusa, ronalda batali, on je mrsav, ima gliste

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Evo i malo manje racionalnosti, kad ces naci drugu pollvinu za stvaranje nove civilizacije?

Хмммм... Кад се заљубим у њене патријархалне вредности и патријархалне вештине. То би био мој политички коректан одговор, да.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Вукашин Ковачевић рече

Може само један, класика сурвајвал, основне алатке, циљ да ОБОЈЕ преживите годину дана. Који форумаш и зашто? Ја бих @Lady Godiva дефинитивно јер сам мазохиста, максимум челенџ, да употпуним пакао.

@Лапис Лазули јер слика иконе... Ако је Тому Хенксу најважнији за преживљавање био лик Вилсона онда би мени за то требала икона, поготово ако не преживимо ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, kordun рече

od njega bi dobar susi bio, mekano meso ko dusa, ronalda batali, on je mrsav, ima gliste

ја би товју главу препарирала да плашим домороце.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

ја би товју главу препарирала да плашим домороце.

tebe ne bi jeo, i zmija bi crkla kad bi te ujela

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

tebe ne bi jeo, i zmija bi crkla kad bi te ujela

zato bi ja jedina i preživela :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

administracijo, meni prete, oce glavu na kolac da mi nabiju, dje si sad rakicu, sad te nema, a kad ne trebas onda si stalno tu, dje su moaj prava,  forumska, moju samohranu  pametnu i lijepu glavu bi na kolac nabili, moje lijepe oci zelene, ima li humanosti vise u beogradu pitam se ja

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, kordun рече

administracijo, meni prete, oce glavu na kolac da mi nabiju, dje si sad rakicu, sad te nema, a kad ne trebas onda si stalno tu, dje su moaj prava,  forumska, moju samohranu  pametnu i lijepu glavu bi na kolac nabili, moje lijepe oci zelene, ima li humanosti vise u beogradu pitam se ja

немој да се бринеш много, имам лаку руку, изверзирану, скалпел сакоднено користим, само немој да се гицаш...

А.М.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...