БанеЛ Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Ја тврдим да је наука доказала да мали ванземаљски једнорози живе на планети Виклер која се налази ту одмах лево изван наше галаксије. Ти ако мислиш да грешим или лупам глупости.. Докажи! Кужиш да ме то уопће не интересира. Дгаф, ако ти је то јасније. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 1 минут, БанеЛ рече Какав је то дух искључивости на овом форуму од стране појединаца? Зацртате нешто за некога и готово, тачка, нема промене. Судите! А од свакога човека може да се научи. Не ваља. Pa eto onda nauči od mene da je telegonija teška glupost i nebuloza... što si tako isključiv i nećeš da naučiš? Paradoksologija, Zoran Đurović and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 Управо сада, БанеЛ рече Кужиш да ме то уопће не интересира. Дгаф, ако ти је то јасније. Ооо, како је то слатко. Она жена измишља и продаје измишљотине као некакву чињеницу, али је не треба осуђивати. Али ја сам го*но јер навијам за Хрвате. Браво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 1 минут, Branka62 рече Ох! Цевчице, капилари... зашто не и (анти)меморијска пена као некакав филтер... толико могућности... Branka62 and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 2 минута, Avocado рече Pa eto onda nauči od mene da je telegonija teška glupost i nebuloza... što si tako isključiv i nećeš da naučiš? Зато што ме то не интересује, а ви се примате као пиревина у њиви. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Ооо, како је то слатко. Она жена измишља и продаје измишљотине као некакву чињеницу, али је не треба осуђивати. Али ја сам го*но јер навијам за Хрвате. Браво. Не примај се. Може и мени да буде досадно! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 2 минута, БанеЛ рече Зато што ме то не интересује, а ви се примате као пиревина у њиви. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 Није ми више интересантно. Ај, па тако. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 6 минута, БанеЛ рече Не примај се. Може и мени да буде досадно! Шта знам, ено људи излајковали текст. Има ги разни.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 47 минута, БанеЛ рече Немам појма ко је госпођа, али чему искључивост или извргавање руглу? Безвезе. Без питања, само ме загрли. RYLAH, Avocado, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 45 минута, Branka62 рече Naravoučenije; Ne piti vodu pre i posle! A cigara sme li? https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 1 минут, Santi рече A cigara sme li? Šta znam - ako duvan pamti, kao i voda, bolje ga izbegavati. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 3 минута, Branka62 рече Šta znam - ako duvan pamti, kao i voda, bolje ga izbegavati. Што значи да су чибуци у тим ситуацијама нарочито проблематични. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 4 минута, drvce рече Што значи да су чибуци у тим ситуацијама нарочито проблематични. Da znaš da sam o tome razmišljala dok sam pisala odgovor. Možda nargile? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 13 минута, Santi рече A cigara sme li? Само после.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука