Jump to content

Како унапредити "КАНУ", помоћ за оне који желе да упознају особу за брак

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Vladan :::. рече

Ја сам на форуму упознао више добрих жена а на самој Кани или (искључиво) преко Кане ниједну...

А колико си лоших жена упознао преко Кане?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ђорђе Р рече

А колико си лоших жена упознао преко Кане?

ниједну, ни добру ни лошу, осим што сам се са једном кратко дописивао чисто из зезања али то не рачунам

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Lady Godiva рече

Нико се не долази на озбиљне дејтинг сајтове, нарочито Кану, из зезанције.

Можда је негде у тих 200 порука или не знам колико постова које си исписао у том периоду дописивања, схватила да јој нешто код тебе не одговара, а глупо јој да ти каже. То је пажљиво с њене стране. Требало је да ти све саспе у фацу, можда сад не би драмио овуда као какво себично дерле. :dry:

:aplauz:Ако си му рекла.

Иначе си сто посто у право, да ту не долазе људи из зезанције. И на крају испаде, није лепо бити фин, јер се то протумачи као зезанција, и завлачење. И сад је смак света, сви су криви, пројекат Кана је крив, што Лига није прошао код неке девојке.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ђорђе Р рече

:aplauz:Ако си му рекла.

Иначе си сто посто у право, да ту не долазе људи из зезанције. И на крају испаде, није лепо бити фин, јер се то протумачи као зезанција, и завлачење. И сад је смак света, сви су криви, пројекат Кана је крив, што Лига није прошао код неке девојке.

:krstix:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ronald рече

Ne moze niko iz administracije uciniti da se neko predomisli u medjuvremenu i ne odluci na brak sa osobom kojom se dopisuje. Situacija u Srbiji je takva da vecina i djevojaka i momaka zele brak i djecu ali ima tu mnogo ljudi koji nemaju predstavu ni o cemu brz obzira na zelje, vise su vodjeni nekakvim fantazijama.

Haha, sad mesamo babe i zabe.

Niko nije pisao da treba neko da nekoga na nesto natera ili je trazio od nekoga nesto? Gde si to procitao?ne_shvata 

Poenta je da se napravi razlika izmedju ozbiljnih i neozbiljnih ljudi. Da se neozbiljni vise okrenu forumisanju a oni ozbiljni caskanju o braku.

Za ostalo se slazem. :)

Mnogi flertuju sa samom tematikom braka a koliko vidim i same vere. A vecina koja je na kani, kada ih pitas zasto si tu, kaze : custo iz radoznalosti. Ili kad cujem ja se molim da Bog da, on salje pa ako bude bice. ( citaj Bog salje ja birkam). Tu administracija moze da pomogne, da odvoji ozbiljne i neozbiljne.

A devojaka ima dosta i za sve ( mislim na one ozbiljne). Sto je neko napisao vise sam osoba upoznao preko foruma, i tema na kojima su pisali nego preko kane. Cilj je da se kana unapredi i da bude ucinkovitija a ne da neko nekoga na silu nesto tera, i Bog nam je dao slobodnu volju, zasto bi je nekome oduzimali.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Da. Čemu žurba? Nema veze što mladost prolazi i što je šansi sve manje.

Zato i ne žele da se druže sa nama. Previše su divne za nas obične muškarce, koji želimo da se oženimo i da imamo porodicu. Nismo dovoljno privlačni, ni dovoljno vredni i pametni, ni dovoljno visoko pozicionirani u društvu i na poslu. Ne dosežemo do tih nivoa koji su neophodni za njihovu pažnju.

Neso sve ce da se sredi i da dodje na svoje. Samo polako. Ima nade za sve. Kao sto si procitao sprema se projekat za sve one koji zele brak. Polako budi strpljiv.

Подели на овим сајтовима

Pa bili smo glupi, i nesposobni, nezreli, da se oženimo sa 20, 25, 30, i sada kukamo da mladost i vreme prolaze :)

A pošto smo propale osobe, možda bi i mi trebali da tražimo žene poput nas, koje su žrtvovale svoju mladost te i one sad uvide da im vreme prolazi?

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

I ovo što su već uradili, više je nego dovoljno, ali ne mogu uticati na ženske kriterijume i želju za porodicom.

Ne brigaj uticace, bricemo se pisati. Pricati o losim stvarima da se zamene dobrim. Polako brate, sistem vrednosti ne moze da se promeni odjednom vec treba za to odredjeno vreme i trud. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Dragi рече

Pa bili smo glupi, i nesposobni, nezreli, da se oženimo sa 20, 25, 30, i sada kukamo da mladost i vreme prolaze :)

A pošto smo propale osobe, možda bi i mi trebali da tražimo žene poput nas, koje su žrtvovale svoju mladost te i one sad uvide da im vreme prolazi?

Ej najace mi je bilo kada mi je rekla jedna devojka koja ima 30 godina, dom smo se dopisivali da sve sto je dobro do sad se pozenilo i udavalo, a ovo sto je ostalo ne valja. Al pazi ajde to da kaze neko sa 23 al neko sa 30.:smeh1:

Lepo od 23 do 26 nadjes devojku. Oko 27-28 se ozenis i car si salasije.

E sad ako to nisi uradio na vreme nema kuknjave nego stegni zube, oprastaj devojkama i cekaj. Nacice se i neka ozbiljna i zrela. Mora covek biti strpljiv.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Pa žena je bila u pravu. Da nemamo jedan defekt, i mi bi se do tridesete oženili (i poudavale) i imali prvu dečicu itd. Treba prihvatiti istinu. Ali nismo jedini. A ima i dosta žena takvih kao nas. Treba samo naći. I onda polako se družiti, izlaziti, amo tamo, nadoknaditi ono što nismo imali kada smo trebali.. Važno je imati dugaricu, drugara, iskrenog prijatelja, jer nije dobro čoveku, ni muškarcu ni ženi, da bude sam. Ali treba ići korakom po korak - ono da se dobije odjednom sve, to nisu imali ni oni koji su možda dobili sve.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Dragi рече

Pa žena je bila u pravu. Da nemamo jedan defekt, i mi bi se do tridesete oženili (i poudavale) i imali prvu dečicu itd. Treba prihvatiti istinu. Ali nismo jedini. A ima i dosta žena takvih kao nas. Treba samo naći. I onda polako se družiti, izlaziti, amo tamo, nadoknaditi ono što nismo imali kada smo trebali.. Važno je imati dugaricu, drugara, iskrenog prijatelja, jer nije dobro čoveku, ni muškarcu ni ženi, da bude sam. Ali treba ići korakom po korak - ono da se dobije odjednom sve, to nisu imali ni oni koji su možda dobili sve.

Bogami Dragi, sazreo si :dobro:.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Dragi рече

Slazem se brate. Negde ce se vec nesto naci samo je pitanje sta trazimo i gde trazimo. Prvo definisati sta su nam prioriteti kod druge osobe. Petar-M i Milica Baic su to odlicno napisali na temi caskanje o muskozenskim odnosima.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Natasa. рече

Bogami Dragi, sazreo si :dobro:.

Da, vreme prolazi, a polako nam odlaze mama, tata, tetke, ujaci....

Samo i mi moramo da prihvatimo realnost i da recimo sa 40 ne možemo da imamo ženu koja izgleda kao 20. Mislim, možemo da imamo, i obrnuto, ali to onda nije drug. :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Dragi рече

Da, vreme prolazi, a polako nam odlaze mama, tata, tetke, ujaci....

Samo i mi moramo da prihvatimo realnost i da recimo sa 40 ne možemo da imamo ženu koja izgleda kao 20. Mislim, možemo da imamo, i obrnuto, ali to onda nije drug. :D

Sve se moze ako ona hoce. :945729:

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...