Jump to content

Koliko veliku platu bi trebalo da imaju "žene koje ne rade ništa"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Natasa. рече

Joj Rapso, ne znam šta bih rekla. Ako osete da mogu da se mešaju u trudnoću i oko deteta, iskoristiće to pravo. Ali ne mogu ih ni osuditi, ko pomaže, ima i pravo glasa. Najbolje da obigrava i ćuti, to ne biva. Zato sam i srećna što sam sve ovo vreme bila pokretna i dobro se držala da nisam ni morala da tražim pomoć.

Слушај да ти "матора девојка" каже. Имам такав пример у окружењу.

Златила се слобода. Немојте да дозволите да вам свекрва/мама доноси ручак или дође да поспреми кућу док је беба мала и ви неиспавани. То кад ти се једном запати у кући, не можеш избацити -уз сву љубав и дужно поштовање.

Подели на овим сајтовима

Ja samo zamišljam situaciju- mi na rezervi baterija, ljubigamajka ima grčeve koji su ja mislim u anale ušli, ja se razmišljam kud mi ne pukne slepo crevo da zaglavim u bolnici nekoliko dana da ne slušam vrištanje (ne karikiram, svima pričam koja sam kolosalna nemajka bila tad), mali ima epizode vrištanja od 5 popodne do 2 ujutru, može da se smiri SAMO  ako uspe jadno da zaspi na još jadnijom mnome ili mužu, podočnjaci nam do zemlje, kao šišmiši smo... (ovako je zaista izgledalo)

i sad dođe hipotetički neko iz najbolje namere i krene da mi pere sudove ili usisava.

Tačno bi mi to bila kap koja je prelila čašu.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Немојте да дозволите да вам свекрва/мама доноси ручак или дође да поспреми кућу док је беба мала и ви неиспавани. То кад ти се једном запати у кући, не можеш избацити -уз сву љубав и дужно поштовање.

Ти то из искуства...знам таКе, исто причале коТи, док се нису удале ...ево их сад благосиљају свекрве кад  скувају лонац за цијелу кућу.:) 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Слушај да ти "матора девојка" каже. Имам такав пример у окружењу.

Златила се слобода. Немојте да дозволите да вам свекрва/мама доноси ручак или дође да поспреми кућу док је беба мала и ви неиспавани. То кад ти се једном запати у кући, не можеш избацити -уз сву љубав и дужно поштовање.

Ma da. Uzeli smo broj telefona agencije za čišćenje kuće dok se ne opasuljimo, ima kuvanih jela na svakom koraku. Familija su gosti :D.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Ти то из искуства...знам таКе, исто причале коТи, док се нису удале ...ево их сад благосиљају свекрве кад  скувају лонац за цијелу кућу.:) 

Ko ima diplomatske osobine, to je ok. Znam one što vuku babe na letovanja za pomoć...ja ne bih mogla :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Ko ima diplomatske osobine, to je ok. Znam one što vuku babe na letovanja za pomoć...ja ne bih mogla :smeh1:.

Ко вам крив кад не знате себи да олакшате...све мазохиста до мазохиста....лееееле....:D малкице тролам :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Lady Godiva рече

Фарисеју. :D

Farisej, nefarisej, često su nam oprečna mišljenja, ali sve je lepo rekla, za decu pogotovo. Tu postoji neki rok i jbg, šta da se radi.

Ali nije ni sve u biologiji, tu npr. muški često greše, ima dosta i u psihi. Povedu se kako imaju biološku prednost, zađe u godine kad nema više živaca. Treba da trči za decom, a njemu samo do sedenja u fotelji i vođenja svetske politike.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Ко вам крив кад не знате себи да олакшате...све мазохиста до мазохиста....лееееле....:D малкице тролам :D

Nije trolovanje...reče meni drugarica-nerviraju me matorci, ali mi mnogo pomažu oko dece, ili ćeš da diplomatišeš ili ti sledi robija. I u pravu je, ta što ume sebi da olakša život, majstor, ja joj se divim. Kakva njoj okolina da diktira, osuđuje, uđe joj na jedno, izađe na drugo i sve postroji kako joj odgovara. Kad neko ima socijalnu inteligenciju...i nije koristoljubiva, hoće da pomogne i ona, jednostavno kapira balans slobode i zajednice.

Подели на овим сајтовима

Moja komšinica ima klinca od 6-7 meseci, ti kad kod njih uđeš ne možeš da se spaseš :D

,,Ćao, evo sedi, evo ti kafa... e ajde molim te pričuvaj Bocu deset minuta dok ja operem kosu..'' a ti ostaneš sa malim vrtiguzom koji je propuzao sa 5 meseci, okreće se kao prase na ražnju i treba mu jako puno animacije.

Odeš u šetnju sa njom, ,,E samo da uđem ovde u laboratoriju da odradim neke analize, ostani ti sa Bocom da ga ne uvodim unutra''
Boca naravno krene da urla čim mama nestane iz vidika.

Sve ove situacije su se dogodile :D  

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Плата Небеска! 

Много је ружно и тужно када се брига о породици подцењује.

Zavisi gdje i koje, nisu sve isto vrijedne i blagočestive. Ovdje bi u Češkoj neke ženske vrlo preplaćene bile i kad bi im platio jedan evro mjesečno! :D 

Подели на овим сајтовима

Meni je svekrva dolazila po par dana posle svakog porođaja. Nije bila neophodna, tu je bio muž, i njega je pomalo nervirala, jer mu napravi haos u kujni, ali meni je značila kao žena koja razume moje iskustvo. Ali ona je stvarno divna žena koja nema uopšte tu crtu da popuje, naređuje, kritikuje. Ima mišljenje o svemu, ali ne i ideju da to mišljenje moraju i drugi da dele. Nisu svi matorci takvi.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Рапсоди рече

Моја сестра од тетке се породила у 26 и у картону јој стајало старија породиља...:lupaglavu:

ajmeee al smo zaostali...a sta je onda porodilja od 50 godina, cukun baba porodilja :smeh1: pa ja ih znam dosta sa 45 i 50 rodile prvo dete, izgledaju fizicki ko milion dolara, i pune snage i duha..

Подели на овим сајтовима

Godine nisu presudne, duh(vedar i jak duh) nosi telo,a i telo moze da se odrzava...prvenstveno onim sto unosis u organizam, redovan san,kretanje i sportske aktivnosti..naravno da je genetika vazna ali nije i presudna, koja zeli lepo da izgleda i u nekim godinama, jednostavno mora da se potrudi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...