Jump to content

Koliko veliku platu bi trebalo da imaju "žene koje ne rade ništa"

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 5. 6. 2018. at 15:43, Natasa. рече

Joj Rapso, ne znam šta bih rekla. Ako osete da mogu da se mešaju u trudnoću i oko deteta, iskoristiće to pravo. Ali ne mogu ih ni osuditi, ko pomaže, ima i pravo glasa. Najbolje da obigrava i ćuti, to ne biva. Zato sam i srećna što sam sve ovo vreme bila pokretna i dobro se držala da nisam ni morala da tražim pomoć.

Expand  

Слушај да ти "матора девојка" каже. Имам такав пример у окружењу.

Златила се слобода. Немојте да дозволите да вам свекрва/мама доноси ручак или дође да поспреми кућу док је беба мала и ви неиспавани. То кад ти се једном запати у кући, не можеш избацити -уз сву љубав и дужно поштовање.

Подели на овим сајтовима

Ja samo zamišljam situaciju- mi na rezervi baterija, ljubigamajka ima grčeve koji su ja mislim u anale ušli, ja se razmišljam kud mi ne pukne slepo crevo da zaglavim u bolnici nekoliko dana da ne slušam vrištanje (ne karikiram, svima pričam koja sam kolosalna nemajka bila tad), mali ima epizode vrištanja od 5 popodne do 2 ujutru, može da se smiri SAMO  ako uspe jadno da zaspi na još jadnijom mnome ili mužu, podočnjaci nam do zemlje, kao šišmiši smo... (ovako je zaista izgledalo)

i sad dođe hipotetički neko iz najbolje namere i krene da mi pere sudove ili usisava.

Tačno bi mi to bila kap koja je prelila čašu.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 15:51, Lady Godiva рече

Немојте да дозволите да вам свекрва/мама доноси ручак или дође да поспреми кућу док је беба мала и ви неиспавани. То кад ти се једном запати у кући, не можеш избацити -уз сву љубав и дужно поштовање.

Expand  

Ти то из искуства...знам таКе, исто причале коТи, док се нису удале ...ево их сад благосиљају свекрве кад  скувају лонац за цијелу кућу.:) 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 15:51, Lady Godiva рече

Слушај да ти "матора девојка" каже. Имам такав пример у окружењу.

Златила се слобода. Немојте да дозволите да вам свекрва/мама доноси ручак или дође да поспреми кућу док је беба мала и ви неиспавани. То кад ти се једном запати у кући, не можеш избацити -уз сву љубав и дужно поштовање.

Expand  

Ma da. Uzeli smo broj telefona agencije za čišćenje kuće dok se ne opasuljimo, ima kuvanih jela na svakom koraku. Familija su gosti :D.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 15:56, Рапсоди рече

Ти то из искуства...знам таКе, исто причале коТи, док се нису удале ...ево их сад благосиљају свекрве кад  скувају лонац за цијелу кућу.:) 

Expand  

Ko ima diplomatske osobine, to je ok. Znam one što vuku babe na letovanja za pomoć...ja ne bih mogla :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 15:57, Natasa. рече

Ko ima diplomatske osobine, to je ok. Znam one što vuku babe na letovanja za pomoć...ja ne bih mogla :smeh1:.

Expand  

Ко вам крив кад не знате себи да олакшате...све мазохиста до мазохиста....лееееле....:D малкице тролам :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 15:43, Lady Godiva рече

Фарисеју. :D

Expand  

Farisej, nefarisej, često su nam oprečna mišljenja, ali sve je lepo rekla, za decu pogotovo. Tu postoji neki rok i jbg, šta da se radi.

Ali nije ni sve u biologiji, tu npr. muški često greše, ima dosta i u psihi. Povedu se kako imaju biološku prednost, zađe u godine kad nema više živaca. Treba da trči za decom, a njemu samo do sedenja u fotelji i vođenja svetske politike.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:00, Рапсоди рече

Ко вам крив кад не знате себи да олакшате...све мазохиста до мазохиста....лееееле....:D малкице тролам :D

Expand  

Nije trolovanje...reče meni drugarica-nerviraju me matorci, ali mi mnogo pomažu oko dece, ili ćeš da diplomatišeš ili ti sledi robija. I u pravu je, ta što ume sebi da olakša život, majstor, ja joj se divim. Kakva njoj okolina da diktira, osuđuje, uđe joj na jedno, izađe na drugo i sve postroji kako joj odgovara. Kad neko ima socijalnu inteligenciju...i nije koristoljubiva, hoće da pomogne i ona, jednostavno kapira balans slobode i zajednice.

Подели на овим сајтовима

Moja komšinica ima klinca od 6-7 meseci, ti kad kod njih uđeš ne možeš da se spaseš :D

,,Ćao, evo sedi, evo ti kafa... e ajde molim te pričuvaj Bocu deset minuta dok ja operem kosu..'' a ti ostaneš sa malim vrtiguzom koji je propuzao sa 5 meseci, okreće se kao prase na ražnju i treba mu jako puno animacije.

Odeš u šetnju sa njom, ,,E samo da uđem ovde u laboratoriju da odradim neke analize, ostani ti sa Bocom da ga ne uvodim unutra''
Boca naravno krene da urla čim mama nestane iz vidika.

Sve ove situacije su se dogodile :D  

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 7:30, Danijela рече

Koliko jedna mama treba da zarađuje kada bi je za sve što radi pošteno platili?

Expand  

Плата Небеска! 

Много је ружно и тужно када се брига о породици подцењује.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:12, Вилер Текс рече

Плата Небеска! 

Много је ружно и тужно када се брига о породици подцењује.

Expand  

Zavisi gdje i koje, nisu sve isto vrijedne i blagočestive. Ovdje bi u Češkoj neke ženske vrlo preplaćene bile i kad bi im platio jedan evro mjesečno! :D 

Подели на овим сајтовима

Meni je svekrva dolazila po par dana posle svakog porođaja. Nije bila neophodna, tu je bio muž, i njega je pomalo nervirala, jer mu napravi haos u kujni, ali meni je značila kao žena koja razume moje iskustvo. Ali ona je stvarno divna žena koja nema uopšte tu crtu da popuje, naređuje, kritikuje. Ima mišljenje o svemu, ali ne i ideju da to mišljenje moraju i drugi da dele. Nisu svi matorci takvi.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 15:50, Рапсоди рече

Моја сестра од тетке се породила у 26 и у картону јој стајало старија породиља...:lupaglavu:

Expand  

ajmeee al smo zaostali...a sta je onda porodilja od 50 godina, cukun baba porodilja :smeh1: pa ja ih znam dosta sa 45 i 50 rodile prvo dete, izgledaju fizicki ko milion dolara, i pune snage i duha..

Подели на овим сајтовима

Godine nisu presudne, duh(vedar i jak duh) nosi telo,a i telo moze da se odrzava...prvenstveno onim sto unosis u organizam, redovan san,kretanje i sportske aktivnosti..naravno da je genetika vazna ali nije i presudna, koja zeli lepo da izgleda i u nekim godinama, jednostavno mora da se potrudi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...