Jump to content

Објашњење политике на Балкану у 30 секунди!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Односи се конкретно на БиХ, али дефинитивно важи за све овде  :) 

Подели на овим сајтовима

Највећи проблем БиХ је тај што неко на силу покушава да држи три народа који се мрзе, не верују једни другима и покушавају да забоду нож у леђа једни другима првом приликом. То даље резултира да су институције стално у блокади јер се више баве једни другима него грађанима. Други проблем је превелико попуштање жељама и намерама Сарајева, из хиљаду разлога. И на крају је проблем компликована и ненормална бирократска структура у БиХ, посебно у Федерацији, која даље кочи целу земљу.

Ово за корупцију апсолутно стоји, и то не само у БиХ, али је секундарно кад се ради о процесу приступања ЕУ. Јер што је друштво богатије, има и више да се краде, а показано је да и многе чланице ЕУ нису нимало имуне на овакве појаве као што су код нас, тако да ни то није препрека за приступање ЕУ.

Да ме неко не схвати погрешно, гади ми се све ово што гледам око себе сваког дана, исто као и верујем већини оних који читају ову тему, али земље Балкана које нису у ЕУ неће да уђу у ЕУ не због тога што не испуњавају стандарде (иако их апсолутно не испуњавају), него зато што ЕУ не може да их прими у наредних десет година. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 22. 4. 2018. at 5:07, GeniusAtWork рече

Односи се конкретно на БиХ, али дефинитивно важи за све овде  :) 

Expand  

За Републику Српску Крајину је проблем што нису довољно у Вери као ни ми,најростије објашњено,а за Босну је проблем што су контролисани од западних демона и што чак нису муслимани и католиви који би бар требало да буду,него су обични грешници као и ми.Са правим муслиманима не би ни имали проблем,то су чак и фини људи,узмите све муслиманске земље које раде по шеријату,иако ја не подржавам ислам зато што је секта али и даље и они су бољи од комуњара и ових покретача ратова

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...