Августин Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Ко зна можда Григорије иде у Франкфурт један од три финансијска центра поре Вол Стрита и Лондона да се обогати пошто је и овде за црквени новац куповао акције и направио огромну штету, али ми Срби овде њему нисмо дорасли па је отишао тамо да испроба своје способности које је научио на сарајевском асфалту. Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 4 минута, Августин рече Ко зна можда Григорије иде у Франкфурт један од три финансијска центра поре Вол Стрита и Лондона да се обогати пошто је и овде за црквени новац куповао акције и направио огромну штету, али ми Срби овде њему нисмо дорасли па је отишао тамо да испроба своје способности које је научио на сарајевском асфалту. Па коме сад да верујемо Блицу или Августину? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Па верујте својој памети да човек који је тражио да патријарх Павле одступи и да он буде патријарх који је имао преко 100 запослених у фирмама које је за црквени новац отварао,који је претио владикама на сабору да ће их тућ-прекјуче еп.Иринеју Буловићу.Који је ишао без мантије што смо сви видели мора некако да буде награђенА Блиц па сви знамо да су то антицрквене новине. ronin and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 2 минута, Августин рече који је претио владикама на сабору да ће их тућ-прекјуче еп.Иринеју Буловићу. Значи прави човек за Немачку, и за туче по црквама. Да среди тамо стање. Ведран* and Августин је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Па и стотине, можа и хиљаде миграната да запосли по фирмама које тамо отвори ваљда. Немачка је пуна. Zoran Đurović and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 10 минута, Ведран* рече Па и стотине, можа и хиљаде миграната да запосли по фирмама које тамо отвори ваљда. Немачка је пуна. Може и лепода то организује да то отвори за црквене паре,а сам да узима добит.Милслим да ће му тамо стићи финансијска контрола врло брзо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Људи моји, мене интересује једна ствар. Ако све те владике наводно узимају стално неке силне паре, у шта их троше. То јест, шта ће им? Не плаћају воду, струју, телефон, комуналије, стан, храну, превоз, па ни одморе, све што нормални свет плаћа. Купе понекад скупу панагију, жезал, митру, одежду, а и то већином добију на поклон. За шта им дакле служе те паре? ronin, Zoran Đurović and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Управо сада, Ведран* рече Људи моји, мене интересује једна ствар. Ако све те владике наводно узимају стално неке силне паре, у шта их троше. То јест, шта ће им? Не плаћају воду, струју, телефон, комуналије, стан, храну, превоз, па ни одморе, све што нормални свет плаћа. Купе понекад скупу панагију, жезал, митру, одежду, а и то већином добију на поклон. За шта им дакле служе те паре? Не узимају све владике паре нити сви имају по 100 запослених у фирмама које је Григорије на своје име а за црквене паре отварао. Леон Професионалац and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Управо сада, Августин рече Не узимају све владике паре нити сви имају по 100 запослених у фирмама које је Григорије на своје име а за црквене паре отварао. Не разумем како то на своје име? Као његове личне фирме или Црквене фирме? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 On 5.5.2018. at 1:44, Grizzly Adams рече Је ово и Вучић учествује на Сабору? Нисам га видео на слици... ВУЧИЋ ВЛАДИКАМА https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/817737/vucic-na-saboru-spc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 3 часа, Ведран* рече Не разумем како то на своје име? Као његове личне фирме или Црквене фирме? За црквене паре на своје име и име своје родбине можда и оног кретена из Житомислића који га опонаша и иде у цивилу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Који попови иду у цивилу? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Григорије и тај из Житомислића.Па зар ниси видео како Григорије седи у кафићу у цивилу и даје благослов иза леђа да ни не погледа човека.Било је у свим новинама. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Значи има приватне фирме. Послују ли добро? Ако добро послују овима у Немачкој се посрећило. Он сад има да спаси епархију од финансијске кризе. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Значи има приватне фирме. Послују ли добро? Ако добро послују овима у Немачкој се посрећило. Он сад има да спаси епархију од финансијске кризе. јок потисао за Бајерн Ведран* and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука