Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zdravo svima zovem se Stefan i imam 20 godina. Kao sto moj nik glasi Zenda da se o veri zbori. Gladan sam prica i razgovora o Bogu, o dobru o moralnom. Citajuci blogove i forume ovog sajta pozeleh da se i ja ukljucim u razgovore da svoje znanj koje ovde stekenem prenesem na moje bliznje i da sirim veru pravu i jedinu. Hvala svima koji su osnovali ovaj sajt i koji svakodnevnim obavestenjima pomazu da se bitne stvari proslede da ih svi vide. Hvala. :aplauz:

добро дошао Стефане...супер ти је ник....искрено се надам да ћеш добити овде оно што си желео.... :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Жедан да се о вери збори,

жедан да се вера твори

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Жедан да се о вери збори

, жедан да се вера твори

Žedan kao zemlja kiše

žedan pa da nema više

naka nama lepo piše

sve dok živi

sve dok diše

žedan da nam srcem piše

od tog pisanja nema više

neće ga odneti oluje

niti kiše

ono je iskreno  i više,

više od više

srcem kad se piše...

P.s.Dobro došao.....

:351780:

Подели на овим сајтовима

Žedan kao zemlja kiše

žedan pa da nema više

naka nama lepo piše

sve dok živi

sve dok diše

žedan da nam srcem piše

od tog pisanja nema više

neće ga odneti oluje

niti kiše

ono je iskreno  i više,

više od više

srcem kad se piše...

P.s.Dobro došao.....

Hvala Lara za ovako lepe stihove... Hvala puno :aplauz:

Подели на овим сајтовима

Dobrodosli u zacarani krug,ovde mozete uci ali ne mozete izaci... 4chsmu1  :tornado:

Хотел Калифорнија... :)

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Vec duze vreme sam na ovom sajtu, pa eto da konacno napisem i ja nesto o sebi. Zovem se Dragana, imam 31 godinu, zivim blizu Novog Sada, a inace sam iz Bosne (Bihac). Sajt sam otkrila sasvim slucajno, u vreme kad mi je to bilo bas najpotrebnije... Inace ne volim puno da komentarisem, sto ste mozda i primetili... Toliko od mene... :)

Подели на овим сајтовима

Vec duze vreme sam na ovom sajtu,pa eto da konacno napisem i ja nesto o sebi.Zovem se Dragana,imam 31 godinu,zivim blizu Novog Sada,a inace sam iz Bosne(Bihac).Sajt  sam otkrila sasvim slucajno,u vreme kad mi je to bilo bas najpotrebnije...Inace ne volim puno da komentarisem,sto ste mozda i primetili...Toliko od mene... :)

Ja živim u NS, a rodjen sam u Bihaću :D

Dobrodošla :D

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима, да се представим са новим профилом на форуму и поздравим све овде, ја сам Лазар Сарић из Београда и бавим се претежно графичким дизајном. Пратим овај форум од кад али никада нисам учествовао, па се надам да ће се то од сад променити :)
Свако добро!

Подели на овим сајтовима

Изгледа да се нисам представила. Ја сам nlcph моја кратка биографија не шалим се наравно. Интересовања архитектура и остало.

Вуао, па Ви сте бивши специјалац.  4chsmu1 Ја се шалим, наравно, надам се да нећете замерити. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...