Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драга Бобана добродошли на zru

Драго нам је што си одабарала ово место за дружење, за пријатељство и да чујеш речи утехе

Заиста је трагично то што се вама десило, не дај Боже ником. Опет, ви сте храбра жена и заиста лепо размишљате и добро је што не очајавате.

Да ли је дете било крштено? Узео бих његово име да помињем у Литургији.

Jeste moj Mihailo je bio krsten ali se nikada na moju veliku zalost nije pricestio. Hvala Vam sto cete ga pomenuti u liturgijama jako mi znaci, sigurna sam da ce tako znati da mama misli na njega. Hvala Vam od srca!

Подели на овим сајтовима

Teško je utešiti nekoga ko je doživeo da mu Bog stavi takav težak krst u životu.

Jedino što vam ja mogu reći je da  u Hristu nema mrtvih...

Nekako osecam da je moja dobra dusa uvek sa mnom tu negde prosto ga osecam, verujem da je Bog veliki i da mi ga cuva za dan kad cu i ja po Bozijoj volji doci da budemo zajedno. Imam jos jednog decaka od 16 meseci pa u njemu vidim snagu, hvala dragom Bogu da mi je njega poslao pre nase tragedije.

Подели на овим сајтовима

Ja sam Bobana, imam 30 godina, pre 9 meseci sam izgubila sina Mihaila od 2.5 godine... verujem da je to bila Bozija volja, neljutim se na Boga, ne ocajavam samo mi trebaju reci podrske i utehe zato sam dosla ovde kod vas...

Бобана....да....ти си једна веома храбра, млада жена....добро нам дошла....дошла си на право место.....сигурна сам да ћеш добити оно због чега си дошла.... bighugbighug

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Hvala na dobrodoslici, jako mi znaci kad mogu s nekim da pricam o onome sto me tisti a da me ljidi ne sazaljevaju... jer u svojoj okolini srecem samo sazaljenje i to mi jako smeta jer ja nisam jadna... 

Подели на овим сајтовима

u svojoj okolini srecem samo sazaljenje i to mi jako smeta jer ja nisam jadna...

тако је, Бобана.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ja sam milom Bogu podarila i odgajila divnog andjela... Ponosna sam... Dusa i srce me boli sto nisam imala sansu da mu pruzim jos nesto u zivotu... Moj bol jeste ogroman ali jadna sigurno nisam...

Подели на овим сајтовима

Po vašem razmišljanju i držanju se vidi da jadni niste, da ste jadni ne bi vam Bog dao tako težak krst.

Teško je iz naše pozicije, koji nismo takav gubitak doživeli, bilo šta reći sem da vam se divimo na vašoj veri i držanju.

Подели на овим сајтовима

Dobro došla Bobana, potpuno si u pravu, i hrišćanski si shvatila ovo to što se desilo.

Što reče Dejan, svi su živi!

A Mihailo, ima pravo andjeosko ime i naravno da je tu, a ti si dobila savršenog zastupnika pred Bogom. :)

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Свака част Бобана, одушевили сте ме својим оптимизмом, који је скроз исправан! Некад човеку нису јасне неке ствари, зашто је то баш тако, али верујте, то је најбољи начин. Можда би било много горе да се то није десило.  Дете ваше је рођено брезгрешно, такво је и примљено Богу у наручје, таквога ћете га поново видети. Свако вам добро желим од свевмилосивога Бога!

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

daj da se i ja predstavim,

ko misli da savršeno poznaje sebe neka prvi baci kamen :)

Zovem se Sara,imam 33 godine,nemam ni kučeta ni mačeta,"samo" veru u Hrista,našeg dragog Nazarećanina, što me čini sablažnjavajuće radosnom jer čak i vernicima je neshvatljivo da neko može da bude radostan a da nema ništa od belosvetskih opšterihvaćenih činilaca sreće, meni je neshvatljivo što je njima neshvatljivo.

Drugi me opisuju na hiljadu načina,ali od svih jedino priznajem mojoj mami da je u pravu kad kaže da sam ekstremista bila i ostala.

Pa ima li šta ekstremnije od onoga što je Isus uradio za nas :)

Mana: impulsivnost

Vrlina: neosudjivanje

Mana vrlina: izrazita introvertnost

Najveće iskušenje: duh je krepak ali je telo slabo.

Od koga je, previše je.

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Ja sam doživela veliki gubitak i imala sam utisak da ga ni ceo svet ne može ispuniti.Kada ti nedostaje oslonac i podrška,kad si sam i prokleto sam...

Kada sam to shvatila počela sam da plačem i da iz dana u dan  uništavam svoj maleni život...Nekom čudom mi je Gospod pomogao.

Sada razumem ljubav i ne ljutim se nikad ni na koga,a posebno ne na dragog Boga.

Koliko sam bila daleko od vere ne mogu da poverujem,a sada kad verujem ne mogu da se načudim kako ja to verujem....i sve tako mislim verujem,ne mogu da verujem da ja verujem ...i zato se smejem....smešno mi je da što ja mogu da se radujem.

To je samo zato što ima Boga koji me mnogo voli. srcee  srcee  srcee

:351780:

Подели на овим сајтовима

daj da se i ja predstavim,

ko misli da savršeno poznaje sebe neka prvi baci kamen :)

Zovem se Sara,imam 33 godine,nemam ni kučeta ni mačeta,"samo" veru u Hrista,našeg dragog Nazarećanina, što me čini sablažnjavajuće radosnom jer čak i vernicima je neshvatljivo da neko može da bude radostan a da nema ništa od belosvetskih opšterihvaćenih činilaca sreće, meni je neshvatljivo što je njima neshvatljivo.

Drugi me opisuju na hiljadu načina,ali od svih jedino priznajem mojoj mami da je u pravu kad kaže da sam ekstremista bila i ostala.

Pa ima li šta ekstremnije od onoga što je Isus uradio za nas :)

Mana: impulsivnost

Vrlina: neosudjivanje

Mana vrlina: izrazita introvertnost

Najveće iskušenje: duh je krepak ali je telo slabo.

Od koga je, previše je.

Невероватна интерпретација! Одушевљен сам! Драго ми је Саро! 138999

• Волим 1

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Jeste moj Mihailo je bio krsten ali se nikada na moju veliku zalost nije pricestio. Hvala Vam sto cete ga pomenuti u liturgijama jako mi znaci, sigurna sam da ce tako znati da mama misli na njega. Hvala Vam od srca!

Sve sto treba za forumski pocetak vec si procitala od brace i sestara u ovim porukama napred, ja cu samo da se pridruzim dobrodoslici.

I mi smo svojevremeno izgubili decaka Nikolu, ali od svega mesec dana, tako da mogu samo da naslutim koliko je tvoja/vasa muka teza. Verujem da se sada njih dvojica vec druze naveliko.

A ti slusaj sta ti govori srce, dete je svakako sada na sigurnom, ususkano i bezbrizno vavek.

Pricescuj se sto vise, ako to vec ne radis, tako ces da se nasitis blagodati Bozije, od nje je jedina snaga koja ne malaksava...

:)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Hmmmmmm, dugo me nije bilo.... pa reko možda ste me zaboravili....

Šangaj, miljenik rada i dela Džekija Čena

U prirodi poznat pod imenom Dušan

Nadam se da me primate kao pokajnika?

7896634

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...