Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ваистину Васкресе!

(П.С. Случајно сам слагала. confused1  Имам 48 година, није нека разлика али ето.... gringrin )

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ajd" i ja ovde da se predstavim. Duze vreme citam ovaj forum,a i generalno dosta toga oko vere i nase crkve me jako interesuje,trazim,citam,znatizeljan dosta,pa otuda sam se i registrovao ovde. Milos 25 godina iz Beograda,zavrsio fakultet,ekonomista,nezaposlen od skora i eto. Ostalo ce te najbolje saznati kroz moja pisanija ovde :) Pozdrav!

Добродошао Милоше!

Подели на овим сајтовима

zdravo svima,ja sam nikola iz beograda.volim istoriju,geografiju,etnologiju,demografiju,volim knjige,prirodu,volim druzenje i dobre ljude,staru ahitekturu kako gradova,raznih mesta,tako i sakralnih i verksih objekata..voleo bi da mozda i ovako putem dopisivanja upoznam nove prijatelje koji su velikog srca,duhovno ispunjeni,a naravno bilo bi mi drago da upoznam i neku dobru devojku koja razmislja na slican nacin i kojoj su vazne prave i istinske vrednosti a ne prolazne koje nam se svakodnevno nude i namecu preko televizije i drugi glasila terajuci nas da postenemo samo lutke u tudjim rukama bez duse koji gledaju sami interes a ne ono sto je ljudsko...ko god zeli moze da mi pise,veliki pozdrav..

Подели на овим сајтовима

Помаже бог браћо и сестре, 

Ја сам Марко, специјалистички ижењер (више волим да кажем класичан машинац него ово специјалистички ) Имам 26 година и седу косу  animal037  за извоз...

Поштујем бога више него себе.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Ja sam pisao pod nikom Sophrosyne, sa kojim sam prije nekog vremena banovan na pola mjeseca, zbog nekih neslaganja sa administracijom povodom moje profil slike : D

U međuvremenu sam našao lakši način da se prijavim - preko fb naloga:

https://www.facebook.com/vsinergija

4869

Подели на овим сајтовима

Ja sam pisao pod nikom Sophrosyne

Де немој да зезаш!!!?? Не вјерујем ти! :)

algabacaju  algabacaju  algabacaju

Велком бек! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...