Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поздрав свима :))) Зовем се Ненад имам 19 година. Ове године сам уписао ПБФ у Бг-у. ЖРУ пратим већ одавно, али никад нисам намолио себе да се региструјем до сад...  :D и тако шта више да кажем :)...

Чекам васкрсење мртвих и живот будућег века. Амин.

Подели на овим сајтовима

Sestra Tanja, mi se javila privatno i zamolila me da je uputim kako, gde i sta, ja sam joj rekao da smo ovde svi fini i da pita sta gde hoce, tako da nemojte da ispadne da lazem. (:

Dobrodosla Tanja. 

Molimte, kazi tamo da ja nisam fini, bio sam kaznjavan i opominjan zbog autocenzurisanih reci i upotrebe pezorativnih i prostonarodnih termina koji oznacavaju pojedine fizioloske procese i delove tela, te dodaj da prezirem jezicke cistunce i ustogljen narod i volim da im guram prst u oko. Moja misija je uglavnom random drmanje kaveza i tu nema postede i ne primam mito.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима,

ја сам одавно учлањен на овом форуму али нисам досад имао живаца да се јављам.

Нисам ништа посебно, надам се да ћу имати неке користи од ваших текстова и расправа, гдје би и ја волио да расправљам о неким стварима, углавном са социјалног (па тако и духовног) аспекта. Свако добро :)

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима,

Поздрав и теби синко! :)

али нисам досад имао живаца да се јављам.

Ако до сада ниси имао живце да се јављаш.............ку-куууу ђе их сада набави!!!? ;):):D

Шалим се мало, не замјери! Него, видим то "БЛ" па рекох да упитам............је ли то Бања Лука!!? ;)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Бања Лука је у питању, Република Српска

Јеееееееееееееееееееее.............мој чо'ек! :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  Истина , ја нисам из БЛ, али јесам близу (релативно)! Кад се уради аутопут, бићу још ближе  :D  (Добој)

Него, пази овамо..............немо' ме обрукаш овде! Немо' да те гањам по Бањалуци! :D  :D  :D

Шалим се, не замјери ми молим те! Ето шта још да ти велим...........осим.......... :smajolik78:   

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима :)! Моје име је Драгана, имам 36 година, живим у једном месту у близини Новог Сада, чувен по добром купусу :). Жеља ми је била да на овај начин упознам људе широм наше лепе Србије, а и шире, које спаја Православна вера.

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима :)! Моје име је Драгана, имам 36 година, живим у једном месту у близини Новог Сада, чувен по добром купусу :). Жеља ми је била да на овај начин упознам људе широм наше лепе Србије, а и шире, које спаја Православна вера.

Ja sam završio srednju u tom mestu :D

Dobrodošla :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...