Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Наравно да сам озбиљна и да се не церечим сваких пет минута. Легија има своју жену и породицу, ја имам моју. Вама би било пријатно да имате жену и да Вам јој неко каже да је Тачијева жена?! Не би! Будите поздрављени и заборављени!

Tachi i Legija znaci isto.....zanimljivo....mora da su informacije iz prve ruke s obzirom da ste dobro upoznati sa radom JSO....mislim chemu tolike frustracije....opustite se malo gospodzo...niko nije nista lose rekoa ni vama ni vasoj porodici....ako ne umete da se salite izbegavajte ovaj deo foruma.....

Подели на овим сајтовима

Бре, Насто, па што се са свима свађаш?

Као прво име ми није Наста, не свађам се, нападају ме, браним се од досадних људи, желим да учествујем на тему, не о себи, желим да се разговарам на постављену тему и размењујем мишљења (понекад ми то успева са нормалним људима), представила сам се као и сви остали, међутим то је изазвало спамовање теме, за коју ћете ме наравно окривити, јер би волели да ме добро оцрните а ја да ћутим и климам главом. Ја стварно не знам шта је са вама појединима. Беспосличари.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Tachi i Legija znaci isto.....zanimljivo....mora da su informacije iz prve ruke s obzirom da ste dobro upoznati sa radom JSO....mislim chemu tolike frustracije....opustite se malo gospodzo...niko nije nista lose rekoa ni vama ni vasoj porodici....ako ne umete da se salite izbegavajte ovaj deo foruma.....

Не, не тако, Ви сте мене прозвали Легијином женом а ја Вашу Тачијевом. Мислим, чему извртање!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Фибло, брате, ел си метн'о те наочарЕ', пази с ким се качиш, не смем да те браним... 0122_tuk

је  ли, јел'то значи да то није она Наста што се са свима свађа, а ...?

Ја сам момак Шумадинац и у мајке сам јединац и беспосластичар.

Подели на овим сајтовима

Фибло, брате, ел си метн'о те наочарЕ', пази с ким се качиш, не смем да те браним... 0122_tuk

је  ли, јел'то значи да то није она Наста што се са свима свађа, а ...?

Ја сам момак Шумадинац и у мајке сам јединац и беспосластичар.

Због чега би га бранили од мене. Не нападам га. А наочаре су му свакако потребне да би боље видео да није било поређења како је мислио. Не знам о чему причате. Будите јаснији која Наста?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ма то је та Наста, знам је из једног другог живота и тамо је била иста :)

Али да не одајем тајне из других живота, није коректно...

Немам никаквих тајни о свом идентитету. Нисам Наста. Одајте шта хоћете, не знам о чему причате.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

ok sad je bilo dosta, nema više spamovanja teme.

Niko nikog nije baš mnogo načepio da ovoliko dramimo, ko nije sposoban za foorumsku komunikaciju, široko mu polje.

Подели на овим сајтовима

ok sad je bilo dosta,nema više spamovanja teme.

Niko nikog nije baš mnogo načepio da ovolik dramimo,ko nije sposoban za foorumsku komunikaciju,široko mu polje.

Надам се да се неће поновити. Нигде у правилнику не пише да је поштоваоцима јединице црвених беретки забрањено да учествују на форуму. Ви то истакните, и ја ћу моментално напустити форум. Хвала.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не, не тако, Ви сте мене прозвали Легијином женом а ја Вашу Тачијевом. Мислим, чему извртање!

Pa vidite ja to ne shvatam nista licno poput vas gospodzo draga.....kao sto rekoh opustite se malo.....ako ste u stanju

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог! Ево да се  и ја представим, после неколико месеци форумашења :)

Моје име је Сања , имам 34 год.. Удата сам за Босанца и много волим Босну. :)

Имам 2 ћерке и сина - 15, 13 и 6 год., мачку Мацу и куцу Тики :)

Углавном сам домаћица :)

........................................

Кроз разне теме ћемо се боље упознати..

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог сестро Тања.

Добро нам дошла.

Поздрав за тебе и твоје.

Извини,да ли грешим ако помислим да је ова добродошлица упућена мени ?   :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...