Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хвала још једном , мој први утисак о овом форуму је одличан 8086.gif

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pomaze Bog svima! Ja sam ovde skroz na skroz nova pa evo da vam se predstavim. Zovem se Andrea, iz Beograda sam i drago mi je sto cu se druziti sa vama. Forum sam otkrila upravo danas, ali nikada nije kasno za druzenje sa onima koji imaju sta da kazu   :)   :)  Jos jednom, veliki pozdrav svima! :good2:

Подели на овим сајтовима

:D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима. Ја се зовем Ненад - Неле. Верујем у Бога радостан сам што могу да се дружим са вама. Бавим се пчеларством дуже време.

Ненаде, ми се знамо? Јел тако?

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре,

од данас сам и ја члан ваше групе и надам се да ће нас ускоро бити још више.

Име ми је Мирослав, живим већ 12 година у Немачкој (тренутно у Волфсбургу) али сам родом из Србије, Црвенка, околина Новог Сада. Рођен сам још као мала беба :) 1979 године. Већ подуже сам (пасивно-)активан на овоме форуму, али ето, коначно да се и ја направим приметним.

Пуно поздрава и надам се да ћемо се овде лепо дружити и размењивати мишљења на културан начин.

Мирослав

Подели на овим сајтовима

Име ми је Мирослав, живим већ 12 година у Немачкој (тренутно у Волфсбургу)

`ел можеш да ми "средиш" неког Голфа? "Четворку", "Петицу"-не бирам!?

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре,

од данас сам и ја члан ваше групе и надам се да ће нас ускоро бити још више.

Име ми је Мирослав, живим већ 12 година у Немачкој (тренутно у Волфсбургу) али сам родом из Србије, Црвенка, околина Новог Сада. Рођен сам још као мала беба :) 1979 године. Већ подуже сам (пасивно-)активан на овоме форуму, али ето, коначно да се и ја направим приметним.

Пуно поздрава и надам се да ћемо се овде лепо дружити и размењивати мишљења на културан начин.

Мирослав

Шалим се наравно! Жив и здрав нам био и добро нам дош`о!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...