Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево да те и ја поздравим Никола.

Добро нам дошао и боље нас нашао.

Само пиши.

И употреби своје таленте.

Хвала пуно! 

Надам се да хоћу! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Svima pozdrav od Jovana 4chsmu1

pozdrav i tebi... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог,

да се представим и ја, као нови члан који помно прати овај форум већ дуже и на њему налази доста одговора. Из Београда сам. Презивам се Михајловић, иницијално слово М. 

Све похвале, подршка и наравно  :D за одличан тим ЖРУ

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог,

да се представим и ја, као нови члан који помно прати овај форум већ дуже и на њему налази доста одговора. Из Београда сам. Презивам се Михајловић, иницијално слово М. 

Све похвале, подршка и наравно  :D за одличан тим ЖРУ

Велцоме, ИгорМе, и остала новодошла братијо 0501_music

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pomoz Bog i dobro veče dobri ljudi.

Ja sam Vujo, rodom sam iz Republike Srpske, u Beogradu živim oko 5 god. Igrom slučaja sam naišao na internetu na ruski pravoslavni film Ostrvo. Htjedoh da ga pogledam i nekako sam preko googla i komentara o tom filmu nasao se na vasem sajtu, i odmah se registrovao. Valjda je tako trebalo da bude jer mi je želja ješ uvjek bila da od ljudi, sa pravim ljudskim vrednostima, potražim pokoji savjet :) 

Puno pozdrava od mene za sve vas.

Подели на овим сајтовима

Pozdrav Braco,

Moje ime je Marko. Zivim i radim u Beogradu kao arhitekta. Moja zanimanja su umetnost, istorija, nauka uopste, futurizam, kosmologija, dizajn itd. Iskreno, ja sam tek pocetnik u pravoslavnoj veri, pa se nadam da cu ovde nauciti nesto kao i pitati ljude. Pratim ovaj forum vec neko vreme, svidjaju mi se diskusije i ljudi pa resih da se prikljucim :)  . 

Zelim svima sve najbolje i nadam se da cemo imati dobrih diskusija i nauciti nesto medjusobno.

Pozdrav

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Marko.,

Добродошао братац!

Надамо се да ћемо лепо да се дружимо и сви заједно нешто паметно научимо :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...