Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Вуао, па Ви сте бивши специјалац.  4chsmu1 Ја се шалим, наравно, надам се да нећете замерити. :)

Јао, ал' ме прогањате ко фашисти! Наравно да Вам замерам. Не остављате ме на миру ни да се представим!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Bio bi redi i od mene da se predstavim. Ja sam Kolega2357 pilot vasionskog broda po zanimanju šalim se naravno. Imam razna interesovan

Колега, јел` овај број у имену шифра на вашем бициклу?  4chsmu1

Лазаре, добродошао и пријатно се осећао...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Изгледа да се нисам представила. Ја сам nlcph моја кратка биографија не шалим се наравно. Интересовања архитектура и остало.

Hmmm, jos sam na malom broju obrtaja, pa nisam bas razumeo ovo sa biografijom.

Ako moze malo razjasnjenje, bio bi` vrlo zahvalan...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Hmmm, jos sam na malom broju obrtaja, pa nisam bas razumeo ovo sa biografijom.

Ako moze malo razjasnjenje, bio bi` vrlo zahvalan...

Биографија, значи текст који се појављује, ко зна да чита. Биографија описује, живот, рођење, смрт...све до тога како се људи носе са животом осећајима. Зато велим ,,кратка,,. Зашто би ми она радикално ограничавала људска права на православну заједницу на форуму када то моја православна црква и систем овде где живим не ради?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Изгледа да се нисам представила. Ја сам nlcph моја кратка биографија не шалим се наравно. Интересовања архитектура и остало.

usmena opomena, vodi racuna sta pises

mod Kenobi

Подели на овим сајтовима

Јао, ал' ме прогањате ко фашисти! Наравно да Вам замерам. Не остављате ме на миру ни да се представим!

Јао, па Ви баш изгледа не желите да се дружите, чим ми замерате незлонамерну шалу и доживљавате као прогањање покушај шале и ћаскања на једној теми на којој је и иначе опуштена атмосфера. Нема везе, вероватно мој хумор није за боље, тја. У сваком случају, баш се не проналазим у улози прогонитеља, некако ми не прија, па ћу Вас оставити на миру, ето, извините још једном. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Јао, па Ви баш изгледа не желите да се дружите, чим ми замерате незлонамерну шалу и доживљавате као прогањање покушај шале и ћаскања на једној теми на којој је и иначе опуштена атмосфера. Нема везе, вероватно мој хумор није за боље, тја. У сваком случају, баш се не проналазим у улози прогонитеља, некако ми не прија, па ћу Вас оставити на миру, ето, извините још једном. :)

Културно је што сте смогли снаге да ми се извинете и покажете да се шалите. Прихватам извињење, иако Вашу шалу не разумем. Хвала.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Културно је што сте смогли снаге да ми се извинете и покажете да се шалите. Прихватам извињење, иако Вашу шалу не разумем. Хвала.

Па очигледно да није нека чим је не разумете. :) Углавном, понета је била да сам ја (кобајаги, у шали, зарад шале) Вашу кратку биографију разумео тако као да њом желите да кажете да сте служили у ЈСО-у, на шта сам се ја (опет у шали) одушевио и рекао вау, из разлога што сматрам да је општепознато да су жене припаднице специјалних јединица невиђено кул појава. :) Ето, сецирали смо моју неуспелу шалу. :/ Нема на чему, надам се да нема хард филингс што би рекли Енглези. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

За форумаша под ником НЛЦПХ, био сам убеђен да је мушко... и још увек сам... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Al si bre ti neka ozbiljna zena.....budi mi pozdravljena ne i zaboravljena.... 8086.gif

Наравно да сам озбиљна и да се не церечим сваких пет минута. Легија има своју жену и породицу, ја имам моју. Вама би било пријатно да имате жену и да Вам јој неко каже да је Тачијева жена?! Не би! Будите поздрављени и заборављени!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...