Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

daj da se i ja predstavim,

ko misli da savršeno poznaje sebe neka prvi baci kamen :)

Zovem se Sara,imam 33 godine,nemam ni kučeta ni mačeta,"samo" veru u Hrista,našeg dragog Nazarećanina, što me čini sablažnjavajuće radosnom jer čak i vernicima je neshvatljivo da neko može da bude radostan a da nema ništa od belosvetskih opšterihvaćenih činilaca sreće, meni je neshvatljivo što je njima neshvatljivo.

Drugi me opisuju na hiljadu načina,ali od svih jedino priznajem mojoj mami da je u pravu kad kaže da sam ekstremista bila i ostala.

Pa ima li šta ekstremnije od onoga što je Isus uradio za nas :)

Mana: impulsivnost

Vrlina: neosudjivanje

Mana vrlina: izrazita introvertnost

Najveće iskušenje: duh je krepak ali je telo slabo.

Od koga je, previše je.

Svaka cast Saro na iskrenosti i unutrasnjoj snazi,imas cisto srce ....neka te Bog cuva..... .smesko.

Подели на овим сајтовима

`De si bre Sangajac, covece... dobro nam dosao nazad... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

`De si bre Sangajac, covece... dobro nam dosao nazad... :)

Eve me... misleo sam da ste me zaboravili....

Sobzirom da me je i rođena majka zaboravila, nikako da se navikne da pravi ručak za još jednu osobu... (to jest mene)

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

@@šangaj,

Преко 6 хиљада порука!!!!?  :229229229: Ваааааааау! Свака част! 

Него ђе си био!? У међувремену ти се десило шта!!??? Причај???  :) :) :)  4869

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

6000 poruka, ali od toga dve tri su samo pametne... ostalo je bilo da se digne atmosfera 0513_music

A u međuvremenu sam bio na kraj sveta i nazad :D

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Добра вече и помаже Бог драги форумаши. Укратко ћу вам се представити.

Зовем се Ненад имам 21. годину. Волим теологију. У својој цркви сам појац ако тако могу себе да назовем двије године.

Ове године уписах саобраћајни факултет а пријавио сам се са жељом да са вама подијелим неке лијепе тренутке и упознам нове људе.

Пратим вас скоро од  почетка  :policeman:    и задовољан сам како форум функционише.

Довољно за почетак  .smil.  живи и здрави били  8086.gif 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pozdrav svima ja sam Tanja ... Vidim da Vas ima punooo i nadam se da će biti lepo druženje :))) Teško se snalazim ovde tek sam uskočila u sve ovo i pojma nemam gde šta da pišem :)) Imam 28 godina, profesor sam ali bez posla ... da ne davim ... :))) Kako ste vi ???  :good2:  :good2:  :good2:

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima ja sam Tanja ... Vidim da Vas ima punooo i nadam se da će biti lepo druženje :))) Teško se snalazim ovde tek sam uskočila u sve ovo i pojma nemam gde šta da pišem :)) Imam 28 godina, profesor sam ali bez posla ... da ne davim ... :))) Kako ste vi ???  :good2:  :good2:  :good2:

Sestra Tanja, mi se javila privatno i zamolila me da je uputim kako, gde i sta, ja sam joj rekao da smo ovde svi fini i da pita sta gde hoce, tako da nemojte da ispadne da lazem. (:

Dobrodosla Tanja. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Sestra Tanja, mi se javila privatno i zamolila me da je uputim kako, gde i sta, ja sam joj rekao da smo ovde svi fini i da pita sta gde hoce, tako da nemojte da ispadne da lazem. (:

Dobrodosla Tanja. 

naravno, svi smo fini ko da smo iz Finske  :bendoff:

:smajolik78:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...