Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог! Грешни Стево би да се придружи везано за православне теме, ако може?

Поздрав!

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог! Грешни Стево би да се придружи везано за православне теме, ако може?

Поздрав!

Поздрав Стево! Наравно да може.

ПС. Овде су, иначе, сви грешници (осим атеиста :D ) тако да нема потребе то наглашавати. 8086.gif

Подели на овим сајтовима

Поздрав Стево! Наравно да може.

ПС. Овде су иначе сви грешници (осим атеиста :D ) тако да нема потребе то наглашавати. 8086.gif

Не би да улазим у то ко је грешан, за себе колико знам јесам, а оно што незнам... дај Боже да ми се открије!

Подели на овим сајтовима

Не би да улазим у то ко је грешан, за себе колико знам јесам, а оно што незнам... дај Боже да ми се открије!

Просто је. Христос је једини без греха.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pomaze Bog, Danijel-Republika Srpska, da se i ja gresnik predstavim! Svako dobro od Gospoda svima Vama.

:4869:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помаже Бог свима. Ја се зовем Ненад - Неле. Верујем у Бога радостан сам што могу да се дружим са вама. Бавим се пчеларством дуже време.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Хвала пуно Мартирије .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Брате Миљане, добродошао !

А и свима вама се обраћам, хвала што сте ту и хвала вам на пријатељству и лепом дружењу.

Пре нешто више од недељу дана сам дошла и нисам се представила, али драго ми је што сам са вама овде и полако ћемо се временом упознати.

Из Суботице сам, а где ће ме пут одвести, то Бог зна.

Свима хвала на великом стрпљењу, доброти и љубави ! :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...