Jump to content

Русија или Америка или... ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Милан Ракић рече

Одлично. Ако је то мера одлучности, свака част онда. Постаћу русољуб.

Ако, код њих су политичари сигурно бољи... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 968
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Нису бољи, ал су мање лицемерни. Мислим да је тренутни “запад” апсолутни шампион лицемерја свих времена. Од водећих политичара, до обичних људи. Све саме маске и лажни осмеси док ти уништавају живот и презиру те. У души су исти они колонијалисти који сматрају остатак света нижим бићима, само што то маскирају политичком коректношћу и осталим идиотлуцима. 

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Grizzly Adams рече

Па није ти то тачно брате...

Како брате није тачно.

Ајде живота ти опворгни да није злочин уђи у туђу земљу, заводити своја правила, економски искоришћавти домаће становништво и војно напасти ту земљу ако се побуни против економске или војне окупације?

И како није злочин, ако руководство те земље не може већ да обдрани земљу, не куми и  не моли за што лакше услове живота под окупацијом, већ гледа своју провизију и не ради ништа да би народу било боље или ради све да би му било горе или иде у рат који ће се изгубити? 

Ајде брате објасни ако можеш.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Како брате није тачно.

Ајде живота ти опворгни да није злочин уђи у туђу земљу, заводити своја правила, економски искоришћавти домаће становништво и војно напасти ту земљу ако се побуни против економске или војне окупације?

И како није злочин, ако руководство те земље не може већ да обдрани земљу, не куми и  не моли за што лакше услове живота под окупацијом, већ гледа своју провизију и не ради ништа да би народу било боље или ради све да би му било горе или иде у рат који ће се изгубити? 

Ајде брате објасни ако можеш.

Мора да смо се уморили...

Уопште нисам говорио о томе, него о земљама где се људи злопате због својих проблема. За агресије и окупације се слажемо, наравно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Нису бољи, ал су мање лицемерни. Мислим да је тренутни “запад” апсолутни шампион лицемерја свих времена. Од водећих политичара, до обичних људи. Све саме маске и лажни осмеси док ти уништавају живот и презиру те. У души су исти они колонијалисти који сматрају остатак света нижим бићима, само што то маскирају политичком коректношћу и осталим идиотлуцима. 

Ако нешто не волим то је мртво роботски "Thank you hi hi"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Мора да смо се уморили...

Уопште нисам говорио о томе, него о земљама где се људи злопате због својих проблема. За агресије и окупације се слажемо, наравно.

Брате ја сам о томе говорио, јер то раде Америка и већина "лидера" у потчињеним земљама.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Grizzly Adams рече

Слажемо се да то има корен у Јеванђељу, али ни једна држава пре њих није ту јеванђелску поуку о слободи појединца као врховној вредности спровела у дело. Они су први.

Јел овако?

(Џизас има конститушн у руци)

jesus-christ-the-constitution.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Брате ја сам о томе говорио, јер то раде Америка и већина "лидера" у потчињеним земљама.

Не знам више ко је о чему говорио... :smeh1:

Ево једна каубојска са којом се вероватно сви слажемо: ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Не знам више ко је о чему говорио... :smeh1:

Е ја ово имаш ћевапе и пиво у најквалитетнијој рупи у Београду!

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Сад причаш о Србији и Албанцима на Косову или... ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Јел овако?

(Џизас има конститушн у руци)

jesus-christ-the-constitution.jpg

Otprilike... samo fale robovi, indijanci i beskućnici na slici...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Grizzly Adams рече

Ок. Ако је ово одговор на написано,  шта да кажем. Уживај

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, RYLAH рече

Прво, бројке су нетачне.

Прво, бројке су тачне. Веле страни извори из тог времена који немају интерес да искриве податке ни у ком смеру и проверио сам пре него што сам рекао.

Проценти варирају у неком опсегу, али су од 60-80%.

пре 4 часа, RYLAH рече

Димитрије Туцовић би сарађивао и са црним ђаволом само да нанесе било какву штету тадашњој Србији, јер му је то била интернационална мисија.

Ево, сад причаш напамет и без разлога клевећеш човека.

Прво, није био баш комуниста, него социјал-демократа (то се овде сматра леџит), друго погинуо је и сам на Колубари у одбрани Србије:

Погинуо је као командир 1. вода 1. чете 4. батаљона 1. пука Моравске дивизије првог позива 20. новембра 1914. године у борби против аустроугарске војске у Колубарској бици у Првом светском рату на западном делу Враче брда, у рејону села Ћелије на десној обали реке Колубаре, околина Лајковца. "Нећу ни сада, као што нисам никада, ни помишљати да себе склањам од судбине која прати цео народ“ - написао је Димитрије Туцовић, уочи смрти, свом оцу.

пре 4 часа, RYLAH рече

резултат ослобођења

Понављам, ово је веома спорна реч...

Потпуно је ствар перспективе.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Ок. Ако је ово одговор на написано,  шта да кажем. Уживај

Па не знам брате, нико није рекао да је то "мера одлучности". Него да је добро за фолирање на ТВ. Зато је и стављено под наводнике.

Уморио сам се мало па не замери што не могу да расправљам више...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...