Grizzly Adams Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 5 минута, Милан Ракић рече Одлично. Ако је то мера одлучности, свака част онда. Постаћу русољуб. Ако, код њих су политичари сигурно бољи... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 6 минута, Grizzly Adams рече Ако, код њих су политичари сигурно бољи... Нису бољи, ал су мање лицемерни. Мислим да је тренутни “запад” апсолутни шампион лицемерја свих времена. Од водећих политичара, до обичних људи. Све саме маске и лажни осмеси док ти уништавају живот и презиру те. У души су исти они колонијалисти који сматрају остатак света нижим бићима, само што то маскирају политичком коректношћу и осталим идиотлуцима. Grizzly Adams and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 50 минута, Grizzly Adams рече Па није ти то тачно брате... Како брате није тачно. Ајде живота ти опворгни да није злочин уђи у туђу земљу, заводити своја правила, економски искоришћавти домаће становништво и војно напасти ту земљу ако се побуни против економске или војне окупације? И како није злочин, ако руководство те земље не може већ да обдрани земљу, не куми и не моли за што лакше услове живота под окупацијом, већ гледа своју провизију и не ради ништа да би народу било боље или ради све да би му било горе или иде у рат који ће се изгубити? Ајде брате објасни ако можеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече Како брате није тачно. Ајде живота ти опворгни да није злочин уђи у туђу земљу, заводити своја правила, економски искоришћавти домаће становништво и војно напасти ту земљу ако се побуни против економске или војне окупације? И како није злочин, ако руководство те земље не може већ да обдрани земљу, не куми и не моли за што лакше услове живота под окупацијом, већ гледа своју провизију и не ради ништа да би народу било боље или ради све да би му било горе или иде у рат који ће се изгубити? Ајде брате објасни ако можеш. Мора да смо се уморили... Уопште нисам говорио о томе, него о земљама где се људи злопате због својих проблема. За агресије и окупације се слажемо, наравно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 9 минута, Juanito рече Нису бољи, ал су мање лицемерни. Мислим да је тренутни “запад” апсолутни шампион лицемерја свих времена. Од водећих политичара, до обичних људи. Све саме маске и лажни осмеси док ти уништавају живот и презиру те. У души су исти они колонијалисти који сматрају остатак света нижим бићима, само што то маскирају политичком коректношћу и осталим идиотлуцима. Ако нешто не волим то је мртво роботски "Thank you hi hi" Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Мора да смо се уморили... Уопште нисам говорио о томе, него о земљама где се људи злопате због својих проблема. За агресије и окупације се слажемо, наравно. Брате ја сам о томе говорио, јер то раде Америка и већина "лидера" у потчињеним земљама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 37 минута, Grizzly Adams рече Слажемо се да то има корен у Јеванђељу, али ни једна држава пре њих није ту јеванђелску поуку о слободи појединца као врховној вредности спровела у дело. Они су први. Јел овако? (Џизас има конститушн у руци) Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече Брате ја сам о томе говорио, јер то раде Америка и већина "лидера" у потчињеним земљама. Не знам више ко је о чему говорио... Ево једна каубојска са којом се вероватно сви слажемо: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Управо сада, Grizzly Adams рече Не знам више ко је о чему говорио... Е ја ово имаш ћевапе и пиво у најквалитетнијој рупи у Београду! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 10 минута, Вилер Текс рече Ајде живота ти опворгни да није злочин уђи у туђу земљу, заводити своја правила, економски искоришћавти домаће становништво и војно напасти ту земљу ако се побуни против економске или војне окупације? Сад причаш о Србији и Албанцима на Косову или... ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 2 минута, Аурор рече Јел овако? (Џизас има конститушн у руци) Otprilike... samo fale robovi, indijanci i beskućnici na slici... Аурор and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 27 минута, Grizzly Adams рече Ако, код њих су политичари сигурно бољи... Ок. Ако је ово одговор на написано, шта да кажем. Уживај Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 4 часа, RYLAH рече Прво, бројке су нетачне. Прво, бројке су тачне. Веле страни извори из тог времена који немају интерес да искриве податке ни у ком смеру и проверио сам пре него што сам рекао. Проценти варирају у неком опсегу, али су од 60-80%. пре 4 часа, RYLAH рече Димитрије Туцовић би сарађивао и са црним ђаволом само да нанесе било какву штету тадашњој Србији, јер му је то била интернационална мисија. Ево, сад причаш напамет и без разлога клевећеш човека. Прво, није био баш комуниста, него социјал-демократа (то се овде сматра леџит), друго погинуо је и сам на Колубари у одбрани Србије: Погинуо је као командир 1. вода 1. чете 4. батаљона 1. пука Моравске дивизије првог позива 20. новембра 1914. године у борби против аустроугарске војске у Колубарској бици у Првом светском рату на западном делу Враче брда, у рејону села Ћелије на десној обали реке Колубаре, околина Лајковца. "Нећу ни сада, као што нисам никада, ни помишљати да себе склањам од судбине која прати цео народ“ - написао је Димитрије Туцовић, уочи смрти, свом оцу. пре 4 часа, RYLAH рече резултат ослобођења Понављам, ово је веома спорна реч... Потпуно је ствар перспективе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече Ок. Ако је ово одговор на написано, шта да кажем. Уживај Па не знам брате, нико није рекао да је то "мера одлучности". Него да је добро за фолирање на ТВ. Зато је и стављено под наводнике. Уморио сам се мало па не замери што не могу да расправљам више... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 16 минута, Avocado рече Otprilike... samo fale robovi, indijanci i beskućnici na slici... И oви са Fox News... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука