Grizzly Adams Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 6 минута, Juanito рече Шта, тамо нема масажа? Па верујем да си имао прилике да нешто вратиш. Овде однесеш назад у радњу и ништа те не питају, само - је л оћеш да замениш или да ти врате паре. Дословно за 30 секунди. obi-wan, Natasa. and Снежана је реаговао/ла на ово 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 2 минута, Juanito рече Јесте, ал овде је занимљиво што су приватници углавном бирократскији од државних институција. Sve naopako... ne znaju ni da kvare kako treba... Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Оде тема... Иване шта си пито, пито си... Juanito, Снежана and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Ал не, без зезања. Са државом је једини проблем био регистровати се у општини. Јер за регистрацију треба адреса, а за изнајмљивање стана треба рачун у банци за који треба број који се добија при регистрацији у општини. Било је мало теже открити излаз из те петље. Након тога све иде електронским путем и завршава се за минут. Ал приватници... Ем бирократија, ем већином фушерај, а много је и превараната. Нису сви такви, ал их има довољно да се примети тренд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 3 минута, Grizzly Adams рече Оде тема... Иване шта си пито, пито си... Пито и отишо у калуђере преузеће га Трифке на даље Grizzly Adams, Неки тамо, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Оде тема... Иване шта си пито, пито си... рекламације примамо на другом спрату, соба 315, шалтер 37, ...одговор добијате за 45 радних дана без државних празника и црвених слова obi-wan, Vladan :::. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 1 минут, Снежана рече рекламације примамо на другом спрату, соба 315, шалтер 37, ...одговор добијате за 45 радних дана без државних празника и црвених слова ако не падне систем Снежана, Juanito and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 8 часа, Vladan3 рече То је за дечији додатак и прелазим тај лимит глупи. Када се тај лимит помножи са 4 добија се износ испод минималне потрошачке корпе за 4-члану породицу што је бесмислица... Иако прелази лимит, можеш да поднесеш захтев за једнократну социјалну помоћ (ако у међувремену нису нешто изменили), такав захтев можеш подносити на свака 4 месеца. Добија се 5-10 хиљада динара. Барем је раније тако било. Најбоље је распитати се. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 11 часа, Grizzly Adams рече неко не жели ни да живи са женом/мужем. Мало да конкретизујемо питање, пре него што су добили децу или не? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 9 часа, Vladan3 рече Пито и отишо у калуђере преузеће га Трифке на даље E, onda mu i ne treba tema vise! Trifke ce ga osvesti da se ozeni Vladan :::., Rudolfinja and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 3 часа, Џуманџи рече Иако прелази лимит, можеш да поднесеш захтев за једнократну социјалну помоћ (ако у међувремену нису нешто изменили), такав захтев можеш подносити на свака 4 месеца. Добија се 5-10 хиљада динара. Барем је раније тако било. Најбоље је распитати се. Хвала ти Џуманџи Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 On 3/17/2018 at 17:17, obi-wan рече Potpuno i apsolutno netacno. Zaljubljenost ne mora obavezno da izraste u ljubav, ali ljubav svakako pocinje kao zaljubljenost. A ovo "opsednutost" bolje i da ne komentarisem - pa moze li da ima lepseg osecaja kad te necije lice odusevi i nadahne?... Sta li bi ti na ovakvu rec rekla jedna Desanka Maksimovic, samo se pitam... Predaleko od toga da sam jedan slucaj. U krugu mojih prijatelja vecina zivi ovako i jos i bolje od mene. ... I da ne bi cedili suvu drenovinu, jer uopste ne volim takav nacin razgovora... zar je moguce da mislis da je sva ta silna mnogovekovna umetnost, posvecena ljubavi i zaljubljenosti, jedna obicna opsena i glupost? Ne vidim kako uopste moze neko da te posavetuje o bracnom zivotu kad ti imas tako iskrivljenu predstavu bas o samoj ljubavi, koja mu je temelj i osnova. Cus` molim te... zaljubljenost je opsednutost... svasta cu da procitam... Ljubav uopste ne mora da pocne kao zaljubljenost. Najcesce je slucaj da se veze ostvaruju ne tamo gde bi ljudi hteli, vec tamo gde mogu. Jos kad dodju odredjene godine, pa je zenama frka da l' ce moci da zatrudne, ili muskarac nema neki status, pa jos kad uzmes u obzir podatak da zene smatraju samo 15-20% muskaraca privlacnim, e onda bude daj sta das. Odnosno, odnosi se ostvaruju tamo gde mogu, i niko normalan ne trazi dalje kad je nasao nesto sto je dovoljno dobro. A to uopste ne mora biti iz zaljubljenosti. Moze, ali ne mora. Sve je to lepo romantika, leptirici, sarenici... ali... da budemo ipak realni. Zaljubljenost ima psiholosku pozadinu, i predstavlja stavljanje svoje ispunjenosti u spoljnji svet, u neku osobu, koja nosi odredjene karakteristike na koje psiha iz raznih razloga reaguje. Jedna od osobina zaljubljenosti jeste opsednutost drugom osobom. Ako stalno mislis o nekoj, koja je rec u sprskom za to? Mozda ima neka druga rec. I mozda ti imas drugaciju predstavu zaljubljenosti, ali izguglaj pa vidi sta je opste misljenje. Druga osoba moze samo da te dopuni, a nikada ispuni. Itd. Zaljubljenost nije jednako ljubav. Svakako bi bilo nerazumno reci da je mnogovekovna umetnost posvecena ljubavi glupost, ona ima svoju svrhu i mesto. Samo to ovde niko nije na takav nacin implicirao. Ako jeste, daj citat, da mogu da ispravim gresku. Takodje, interesuje me kakvu si to ,,iskrivljenu predstavu o ljubavi" primetio? Nisam skoro uopste pisao o ljubavi ovde, pa bih te zamolio da pojasnis? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 On 3/17/2018 at 17:30, Неки тамо рече Слажем се, али мислим да треба држати на уму и да та памет није баш без ограничења. Има много варијабли које нису под нашом контролом, доносимо одлуке са непотпуним информацијама о непознатим ситуацијама, и ми се сами временом мењамо. И да донесеш паметну одлуку за Ивана 2018, не значи да ће Иван 2038 на то благонаклоно гледати. Њих двојица нису иста особа а знаш како зна да буде кад ти неко други доноси одлуке о твом животу, зло и наопако po toj logici: digni ruke i pusti da te stihija nosi, pa kako ti bude. to nije dobra opcija Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 On 3/17/2018 at 17:56, Rudolfinja рече Иване, колико видим ти имаш тешку фобију од везивања. Да ли идеш у манастире или код свештеника да причаш са њим? Сматрам да је човек ослобођен од стега и страхова онда када све препусти Богу са вером у Њега. Знам то по искуству. Само што сам ја имала друге страхове. Kad bih imao takvu fobiju, sigurno ne bih isao u manastir ni kod svestenika. Kako mislis da ti u manastiru ili neki pop pomogne oko toga???? Ljudi previse nekakve ,,moci" dodeljuju mantiji, a to je velika greska. Ima dobrih svestenika, naravno, ali oni nisu psihoterapeuti, niti su obrazovani za tako nesto. Oni su obrazovani da sluze sluzbe. Mislim, rado bih se ja posavetovao sa nekim kao sto je st. Pajsije, ali nisam te srece. Drago mi je da je kod tebe sve u redu ispalo. I reci mi zasto mislis da imam fobiju od vezivanja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 19 минута, Иван ♪♫ рече Ljubav uopste ne mora da pocne kao zaljubljenost. Najcesce je slucaj da se veze ostvaruju ne tamo gde bi ljudi hteli, vec tamo gde mogu. ... пре 19 минута, Иван ♪♫ рече Zaljubljenost ima psiholosku pozadinu, i predstavlja stavljanje svoje ispunjenosti u spoljnji svet, u neku osobu, koja nosi odredjene karakteristike na koje psiha iz raznih razloga reaguje. Jedna od osobina zaljubljenosti jeste opsednutost drugom osobom. Ako stalno mislis o nekoj, koja je rec u sprskom za to? Mozda ima neka druga rec. ... Brate, kod tebe sve neki specijalni slucaj. Guraj napred kako znas, ocigledno ti savet za sve ovo ne treba, vidi se da sve znas. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука