Jump to content

Породица или не

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Ту може и бизнис да се направи... :)

Ederlezi sao roma daaaje :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Vladan3 рече

Да, видећу на оба места за сваки случај али сам песимистичан...

После посете тим институцијама испунићеш се оптимизмом и еланом.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

После посете тим институцијама испунићеш се оптимизмом и еланом.

Унапред ме блам од онога што ћу тамо да чујем...

А опет ако имам право на нешто и не остварим то онда ће то они да профућкају.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan3 рече

Унапред ме блам од онога што ћу тамо да чујем...

što da im ostaviš, kako bre Gancije nije blam.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vladan3 рече

Ма да бре, узми им све што можеш. Узели су они теби пуно више од тога.

Само чувај централни нервни систем, не знам да л сам се у животу више нервирао него испред тих шалтера... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Снежана рече

što da im ostaviš, kako bre Gancije nije blam.

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Само чувај централни нервни систем, не знам да л сам се у животу више нервирао него испред тих шалтера... :smeh1:

У Ценгтру имам другарицу а за Општину ћу видети ко би могао да ми се распита да не идем по канцеларијама ваздан...

Подели на овим сајтовима

Ja mislio raspricali se o zaljubljivanju, razradjuju detalje, oni vec stigli do jednokratne pomoci...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Пробај да дођеш у Холандију и позовеш IKEU ради рекламације, поднесеш захтев за интернет, однесеш лаптоп у Apple сервис или сличне екстремне спортове. IKEA ти бар пусти неку пријатну орјенталну музику док чекаш сат времена да ти се јави оператер (није хипербола) и онда можеш да повежеш телефон на блутут звучник и медитираш ако ти већ није при руци женска да те измасира. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Ja mislio raspricali se o zaljubljivanju, razradjuju detalje, oni vec stigli do jednokratne pomoci...

па бих ја Оби, ал` Бог ми ставио вето на заљубљивање, каже : жено, фали ти још један папир :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Пробај да дођеш у Холандију и позовеш IKEU ради рекламације, поднесеш захтев за интернет, однесеш лаптоп у Apple сервис или сличне екстремне спортове. IKEA ти бар пусти неку пријатну орјенталну музику док чекаш сат времена да ти се јави оператер (није хипербола) и онда можеш да повежеш телефон на блутут звучник и медитираш ако ти већ није при руци женска да те измасира. 

Сто му громова... Колико је то различито од мајке Америке...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Ista vrsta gljivica svuda, nema sta...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Сто му громова... Колико је то различито од мајке Америке...

Svih mi bradurina Ontarija! :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

Ista vrsta gljivica svuda, nema sta...

Јесте, ал овде је занимљиво што су приватници углавном бирократскији од државних институција. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...