Jump to content

Породица или не

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Не знам јесте ли видели ово. Значи од сада кад закмечи има и да зашушка. Нато, ал ће се опариш. :smeh1:

SUBVENCIJE DRŽAVE Vučić: Za prvo dete 100.000 dinara, za treće 12.000 mesečno, za četvrto 18.000 dinara!

http://www.alo.rs/vucic-o-martovskom-pogromu-ubistvu-olivera-ivanovica-investicijama/152648

Ту може и бизнис да се направи... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Ти би и од деце направио бизнис. :smeh1:

Мени духовник реко - све што радиш треба да ти се исплати. :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Lady Godiva рече

Ти би и од деце направио бизнис. :smeh1:

meni je dete reklo: "znam ja ti si mene rodila da bih ti išla u prodavnicu" :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

meni je dete rekolo: "znam ja ti si mene rodila da bih ti išla u prodavnicu" :smeh1:

Греше људи у приступу. То ти је инвестиција. Чим прохода, увалиш му виолину или рекет па га тераш да вежба по 10 сати дневно.

За 15-20 година ако имаш среће, вратиш паре са каматом!

Srdjan-Djokovic.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Греше људи у приступу. То ти је инвестиција. Чим прохода, увалиш му виолину или рекет па га тераш да вежба по 10 сати дневно.

Како те је духовник научио, алал му вера. :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

e to ako imaš sreće, ali bolje ovako  jeftina radna snaga, odmah otplati svu investiciju, ili Ganci kako rade, misliš da će oni državi da oproste ove pare i + dečinji dodatak + se ne venčavaju pa imaju i neke jednokratne pomoći i kako prime kintu tozla kupuju :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

e to ako imaš sreće, ali bolje ovako  jeftina radna snaga, odmah otplati svu investiciju, ili Ganci kako rade, misliš da će oni državi da oproste ove pare i + dečinji dodatak + se ne venčavaju pa imaju i neke jednokratne pomoći i kako prime kintu tozla kupuju :smeh1:

Јао утроба ми се окрене. Знам неке људе који нису хтели да се венчају да би она као самохрана мајка добила неку кинту од државе. Баксузи једни, само педу да не дигну и не зараде нешто сами, него држава да им помогне. То све безобразно, лењо и неспособно. За коју хиљаду би рођену мајку продали. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

да би она као самохрана мајка добила неку кинту од државе

Причај ми мало о томе, мислим, ја не добијам ништа а волео бих да знам ако имам право на нешто.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vladan3 рече

Причај ми мало о томе, мислим, ја не добијам ништа а волео бих да знам ако имам право на нешто.

odi u socijalno u tvojoj opštini i raspitaj se. Dobiješ spisak šta treba da dostaviš od papira i čekaš.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

Ма немам појма, то је ваљда била нека локална, једнократна помоћ или тако нешто..

О томе ти не знам ништа. Знам једино да моја мама није никад добила ни цвоњка као самохрани родитељ. Једино оно породичне пензије што су морали да нам дају. 

Ти се распитај да ли имаш право. Па онда формулари, редови и зезанције да би ишта добио.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan3 рече

Центар за социјални рад или Служба за социјална питања у Општини?

centar za socijalni rad. U principu odmah ćeš da znaš, jer se računaju tvoja primanja poslednjih 6 meseci, to deliš na vas četvoro, ako prelaziš prosek, ne možeš da ostvariš ništa, ako ne prelaziš, onda skupljaš dalje papire....

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Снежана рече

centar za socijalni rad. U principu odmah ćeš da znaš, jer se računaju tvoja primanja poslednjih 6 meseci, to deliš na vas četvoro, ako prelaziš prosek, ne možeš da ostvariš ništa, ako ne prelaziš, onda skupljaš dalje papire....

То је за дечији додатак и прелазим тај лимит глупи. Када се тај лимит помножи са 4 добија се износ испод минималне потрошачке корпе за 4-члану породицу што је бесмислица...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan3 рече

То је за дечији додатак и прелазим тај лимит глупи. Када се тај лимит помножи са 4 добија се износ испод минималне потрошачке корпе за 4-члану породицу што је бесмислица...

znam da je to za dečiji dodatak, mislim da je ista procedura i za jednokratnu pomoć, ali opet, raspitaj se ..

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...