Jump to content

Новине НОВОСТИ: Пијани поп упадао у раку, губио кандило, на последње опело га одвезли у приколици поред покојника

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Жељко рече

ШИРЕЊЕ ЛАЖНИХ ВЕСТИ: Поп јесте био пијан али не у Србији него у Украјини!

http://vidovdan.org/info/sirenje-laznih-vesti-pop-jeste-bio-pijan-ali-ne-u-srbiji-nego-u-ukrajini/

Чудно, а Животије сведочи да зна човека:

"Случајно знамо да је овај свештеник биолошки отац још двојице свештеника, веома узорних, случајно знамо да је из Славоније извукао једва живу главу са четворо деце за време "Олује", да је доживео велики стрес и да је то на њега оставило последице, да му је довољно једна, две ракије да се опије (ај попе ваља се за покој душе...ај попееее попееееее), извлачио је своју породицу исред Хрватске војске и артиљерије док су гранате падале на све стране око њихових глава, да није имао чиме да прехрани породицу, буквално није имао за хлеб. Тешка животна прича и судбина, не дао Бог ником"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 111
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@ana čarnojevićДрага Ана људи нису исти. 

@Vladan3Владане, доводиш ствари до апстракције са тим шта би и како би било.

Много је човек дубок и широк, немојмо се стављати у калупе и саблажњавати се. 

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Таша рече

Sto je mnogo, mnogo je. 

Ма бре људи, неће Цркву ни црни ђаво срушити. Кажемо ово зато што се сви нешто бојите.Чега, грешности нечије? Зашто?

Изборићемо се се, свако са својом уз Божију помоћ и помоћ браће и сестара. 

Не кажем да треба да будемо најгори, већ најбољи али треба да будемо свесни наше немоћи.

Христос Ваксрсе!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

SKANDAL! SRAM VAS BILO SRSPKI MEDIJI: Ovo je istina o POPU koji LEŽI NA TRAKTORU „PIJAN“

март 15, 2018
Screenshot_4-4.jpg

Fotografija sveštenika Nenada Obradovića (65) koji leži u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva, izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama.

Ekipa Kurira je prva došla do popa Nenada kako bi saznala šta se zapravo dogodilo. Na pitanje novinarke da li je bio pijan, pop odgovara da nije i da ima astmu.

„Nisam bio pijan, a nisam ni zaspao, uhvatila me je muka, imam astmu i nisam poneo pumpicu, da sam poneo pumpicu ne bi se desilo“, iskren je pop Nenad.

On kaže kako zna da je tema broj jedan u medijima, ali da mu je to sve namešteno.

„Znam tačno i ko mi je to nameštao, ali nema veze, sad svi pričaju o tome. Ti ljudi koji su me snimili nisu cenjeni u selu“, tvrdi pop Obradović koji je u službi u selu Drugovac više od tri godine.

Kako kaže, meštani ga sada bolje primaju posle ove fotografije i da se ne plaši da će ga isključiti iz parohije.

Na pitanje naše novinarke da li ipak voli malo da popije, pop Nenad odgovara potvrdi, i dodaje da voli i jagnjetinu da pojede.

Meštani iz sela Drugovac sve najbolje govore za popa i dodaju da ga ne bi primali u kuću da je takav kakvog su ga predstavili.

београдски потал

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драгана Милошевић рече

SKANDAL! SRAM VAS BILO SRSPKI MEDIJI: Ovo je istina o POPU koji LEŽI NA TRAKTORU „PIJAN“

март 15, 2018
Screenshot_4-4.jpg

Fotografija sveštenika Nenada Obradovića (65) koji leži u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva, izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama.

Ekipa Kurira je prva došla do popa Nenada kako bi saznala šta se zapravo dogodilo. Na pitanje novinarke da li je bio pijan, pop odgovara da nije i da ima astmu.

„Nisam bio pijan, a nisam ni zaspao, uhvatila me je muka, imam astmu i nisam poneo pumpicu, da sam poneo pumpicu ne bi se desilo“, iskren je pop Nenad.

On kaže kako zna da je tema broj jedan u medijima, ali da mu je to sve namešteno.

„Znam tačno i ko mi je to nameštao, ali nema veze, sad svi pričaju o tome. Ti ljudi koji su me snimili nisu cenjeni u selu“, tvrdi pop Obradović koji je u službi u selu Drugovac više od tri godine.

Kako kaže, meštani ga sada bolje primaju posle ove fotografije i da se ne plaši da će ga isključiti iz parohije.

Na pitanje naše novinarke da li ipak voli malo da popije, pop Nenad odgovara potvrdi, i dodaje da voli i jagnjetinu da pojede.

Meštani iz sela Drugovac sve najbolje govore za popa i dodaju da ga ne bi primali u kuću da je takav kakvog su ga predstavili.

београдски потал

Баш сам хтела ово да окачим. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је оваквим "вестима" више место на Поукама, ако ћу поштено.

Ваљда треба да су Живе Речи Утехе.

Или да се направи тема/подфорум "Непроверене вести" па да ту бацамо овакве ствари.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/jesam-popio-sam-pivo-nasli-smo-pijanog-popa-o-kome-prica-srbija-evo-kako-se-pravdao-a/jm1r4xq

"- Razumem da ljudi popiju, da se napiju, ali za sve postoji mesto i prilika, a ovo to sigurno nije bila. On je pao na putu, kada smo krenuli na groblje, stavili su ga na prikolicu da sedi, ali nije mogao nego se sručio pored sanduka. Zato su i podigli stranicu na traktoru, mada to nije po našim običajima, da ne ispadne. Pokojnika nije okadio kako treba jer je izgubio pola kandila, a šta je pevao, da li je to dobro ili ne, ne znam, ništa ga nisam razumeo, on je to odmumlao, da ne kažem otpevao – priča Marjan Stojić, unuk pokojnika koji je u nedelju sahranjen.

Pop je, tvrdi on, popio 3-4 rakije, pre nego što su krenuli, pivo se ne spominje, a i vino koje je doneo uz koljivo, poznat mu je taj miris, kaže, osetio je."

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ђорђе Р рече

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/jesam-popio-sam-pivo-nasli-smo-pijanog-popa-o-kome-prica-srbija-evo-kako-se-pravdao-a/jm1r4xq

"- Razumem da ljudi popiju, da se napiju, ali za sve postoji mesto i prilika, a ovo to sigurno nije bila. On je pao na putu, kada smo krenuli na groblje, stavili su ga na prikolicu da sedi, ali nije mogao nego se sručio pored sanduka. Zato su i podigli stranicu na traktoru, mada to nije po našim običajima, da ne ispadne. Pokojnika nije okadio kako treba jer je izgubio pola kandila, a šta je pevao, da li je to dobro ili ne, ne znam, ništa ga nisam razumeo, on je to odmumlao, da ne kažem otpevao – priča Marjan Stojić, unuk pokojnika koji je u nedelju sahranjen.

Pop je, tvrdi on, popio 3-4 rakije, pre nego što su krenuli, pivo se ne spominje, a i vino koje je doneo uz koljivo, poznat mu je taj miris, kaže, osetio je."

Која је поента овог дела који си издвојио из текста?

Ајде бре оставите човека на миру "праведници"!

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Вилер Текс рече

Која је поента овог дела који си издвојио из текста?

Поента је да има различитих виђења догађаја, а издвојено је сведочанство унука покојника.

Медији су се дочепали теме, и развлаче на све стране, а спинови су огромни. Од тога да човек има проблем са алкохолизмом због последица рата, па преко спина да је све измишљено, и да је у питању поп из Украјине. Он каже да је због здраствених проблема прилегао у приколицу.

У сваком случају, рече да иде у пензију за неки месец, па ће се човек лепо одморити.

Подели на овим сајтовима

To sve je uglavnom o tom kako neku osobu vide i doživljaju ljudi .....kao npr. ovog momka 2013. godine

na takmičenju Superstar gdje nije prošao ni prvo kolo, prvi eliminiacijski krug, žiri ga izbacio iz daljeg takmičenja:

I kako istu tu osobu doživljava Bog koji zna i ono što je pred ljudskim očima i ušima sakriveno.

isti taj mladic Miroslav Sýkora, na drugom sličnom takmičenju pjevača i ostalih mladih talenata,

dakle ne Supesrtar vec Československo ima talent gdje je bio finalistom i konačnim pobjednikom. 

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/223095/kralova-rec-po-cesku-vitezem-talentu-je-koktajici-zpevak-miroslav-sykora.html

https://zena.aktualne.cz/volny-cas/dojemny-pribeh-talent-ovladl-koktajici-zpevak-sykora/r~i:article:797193/

https://cs.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Sýkora_(zpěvák)

Подели на овим сајтовима

Ето како су Библијска читања увек актуелна. Ко није прочитао нека прочита о пијаном Ноју и како су његови синови реаговали на то. Читало се случајно баш јуче на пређеосвећеној.

http://www.voanerges.rs/index.php/sv-dn-vn-ci-nj/sv-pis/1144-sr-d-c-vr-s-d-ic-v-li-g-p-s

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ђорђе Р рече

Поента је да има различитих виђења догађаја, а издвојено је сведочанство унука покојника.

Медији су се дочепали теме, и развлаче на све стране, а спинови су огромни. Од тога да човек има проблем са алкохолизмом због последица рата, па преко спина да је све измишљено, и да је у питању поп из Украјине. Он каже да је због здраствених проблема прилегао у приколицу.

У сваком случају, рече да иде у пензију за неки месец, па ће се човек лепо одморити.

Ал као да је то највећи проблем у земљи Србији. Напио се неки сеоски поп из ко зна којих разлога и притиснут ко зна каквим мукама. Страааашно! А за то време мртви трезни Браћа и Кумови уништавају оно мало што је остало од земље. Ал ваља мало бљуц и остали да дају народу сплачина за анестезирање мозга. 

Подели на овим сајтовима

Popovi braćo batalite alkohol. Trava je bolji izbor definitivno. Ne mislim na šverc naravno. Ako već mora između dva zla da se bira. Ako se puno udarate alkoholom, onda morate da se popravljate kokom, a to oseti i džep i mozak. Teška su vremena. 

SDSS

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Ал као да је то највећи проблем у земљи Србији.

Наравно да није. Оно што јесте страшно (не највећи проблем) су реакције "одбране" (ово што је поуке.орг поставио) и констатације типа "поп је само човек".

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Такви су медији кад је у питању Црква.

Сутра ће на ред доћи нешто друго, а ми ћемо да скачемо на прву лопту и даље.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...