Jump to content

ZAPLENjENO 27 KILOGRAMA SKANKA: Uhapšeni sveštenik i veroučitelj

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Cekaj, nije mi jasno jel ovo i popadija uhapsena?

Slučaj "sveštenik i skank": Snimak hapšenja majke i ćerke

Pripadnici MUP u Čačku uhapsili su S. P. (1972) i A. P. (1994) iz okoline Požege zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=03&dd=13&nav_category=16&nav_id=1368883

Подели на овим сајтовима

Ни мени ништа није јасно.

А наслов (опет блиц) је врх: ŠOKANTAN OBRT ISTRAGE ŠVERCA SKANKA Majka i ćerka ŠEFICE NARKO-POPA и даље веле:

Majka i ćerka iz Požege organizovale su šverc skanka nađen kod sveštenika Milana Jordovića i veroučitelja-transvestita Zorana Markovića uhapšenih krajem prošlog meseca, saznaje “Blic”.

Лол!

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Џуманџи рече

Ни мени ништа није јасно.

А наслов (опет блиц) је врх: ŠOKANTAN OBRT ISTRAGE ŠVERCA SKANKA Majka i ćerka ŠEFICE NARKO-POPA и даље веле:

Занимљиво је да Блиц који иначе срдачно промовише лгбТ (лгбТрансродне) овде појам "трансвестит" ставља у негативну конотацију тако што је прилепио "вероучитељ". :)
Интересантан медиј, за оне који воле двоструке критеријуме. :ok:

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

И сад одговор и питање свима који су на пад овог свештеника реаговали пљувањем по Цркви и свим свештеницима, да ли ћемо да пљујемо сада све мајке и ћерке? Бити мајка и ћерка је исто тако свето ако и бити свештеник, драги моји пљувачи. 

Опет и опет и по ко зна који пут, сваки човек може да падне али и да устане. Презримо пад волимо човека и у паду.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, gavrosaurus рече

Занимљиво је да Блиц који иначе срдачно промовише лгбТ (лгбТрансродне) овде појам "трансвестит" ставља у негативну конотацију тако што је прилепио "вероучитељ". :)
Интересантан медиј, за оне који воле двоструке критеријуме. :ok:

Не знам одакле ти ово. Не знам ни за један медиј који "срдачно промовише" било шта осим сензационализма.

А што се тиче критеријума, па чак и двоструких, то може да постоји једино код иоле свесних бића... Јер је предуслов имања критеријума и аршина - свесност и словеснот (па и смисленост).

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Џуманџи рече

Не знам одакле ти ово. Не знам ни за један медиј који "срдачно промовише" било шта осим сензационализма.

А што се тиче критеријума, па чак и двоструких, то може да постоји једино код иоле свесних бића... Јер је предуслов имања критеријума и аршина - свесност и словеснот (па и смисленост).

У реду, сад онако братски питам:

Прочитај мој па свој пост и реци ми да ли ти има смисла то чиме си одговорила?

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Тек сам сад пажљивије прочитао вест. Ово је нешто најчудније што сам прочитао протеклих година...

Можда је ово било у медицинске сврхе:). Али ми не иде у главу,  зашто се овај "оперативац" маскирао у жену.

Подели на овим сајтовима

https://www.blic.rs/vesti/hronika/uhapsen-jos-jedan-svestenik-zbog-dilovanja-droge/qrqm0yn

Црквени HR Department одмах оставку да да :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

"... za policiju posebno bili šokantni podaci o životu uhapšenog veroučitelja. Navodno, u telefonu ovog Požežanina, koji je u trenutku hapšenja bio obučen u žensku odeću, pronađene su brojne SMS poruke koje svedoče o njegovim susretima sa velikim brojem Čačana koji su mu plaćali za - seks. Iz poruka se može zaključiti i za koju vrstu seksualnih usluga je bio specijalista. Izvor blizak istrazi kazuje nam da je među njegovim "klijentima" bilo "uglednijih" Čačana, ali i žitelja okolnih gradova.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:717006-Nagodio-se-i-veroucitelj-diler

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Broken рече

garant se spremaju da ukinu veronauku.

Ја мислим да је због тога што је Вучић у Америци и што ће да још једном изда наше интересе на КиМ.

Ал сигурно иза свега стоји Ватикан, и Масони.

7896634:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...