Jump to content

ZAPLENjENO 27 KILOGRAMA SKANKA: Uhapšeni sveštenik i veroučitelj

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 17 минута, Broken рече

garant se spremaju da ukinu veronauku.

Какве везе има веронаука са дилером-трансвеститом-курваром? Он није вероучитељ већ неколико година, а питање је колико је и до тада био, и то треба неко из Епархије жичке да јавно и гласно каже. За ту Епархију која има и клирике од свега 26 године, колико има најновији поп-дилер (пре ће бити поп-наркоман), вероучитељи су мале маце. Замислимо да владика Јустин да изјаву како педер није веручитељ? Сви би му се смејали и гракнули: "ма пусти педера, а шта је с поповима?" :ani_biggrin:

Вероучитељи су овде колатерална штета, а никакве кривице на њима нема. Видели смо ономад на Пинку, чак их ни Милојков, једини  познати српски катихета и администратор овог форума, не брани. :0212_rolleyes:

Ако ће неко укидати веронауку то ће бити владике и сами вероучитељи - жао ми је што то морам да кажем.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic рече

"... za policiju posebno bili šokantni podaci o životu uhapšenog veroučitelja. Navodno, u telefonu ovog Požežanina, koji je u trenutku hapšenja bio obučen u žensku odeću, pronađene su brojne SMS poruke koje svedoče o njegovim susretima sa velikim brojem Čačana koji su mu plaćali za - seks. Iz poruka se može zaključiti i za koju vrstu seksualnih usluga je bio specijalista. Izvor blizak istrazi kazuje nam da je među njegovim "klijentima" bilo "uglednijih" Čačana, ali i žitelja okolnih gradova.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:717006-Nagodio-se-i-veroucitelj-diler

Нисам ја, да се унапред оградим!

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

Једна верзија је да им намештају да би људе одвратили од Бога и Цркве и од Православне вере јер су приметили да неки људи говоре "Види свештеника, пуши, попије, нећу да идем у Цркву код таквог" зато што им не одговара Црква а друга верзија да је заиста стварно крив што не желим да коментаришем јер и ја имам грешке.

Све у свему, ми верници не би требали да због њих одступамо од Бога, већ да одлазимо на литургије и још више се молимо јер се толико Божијих чуда дешавало, дешава и дешаваће се. А ако им намештају, у шта ћу пре да поверујем, онда нека им је Бог у помоћ да се спасу од таквог клеветања и греха.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Rudolfinja рече

Једна верзија је да им намештају да би људе одвратили од Бога и Цркве и од Православне вере јер су приметили да неки људи говоре "Види свештеника, пуши, попије, нећу да идем у Цркву код таквог" зато што им не одговара Црква а друга верзија да је заиста стварно крив што не желим да коментаришем јер и ја имам грешке.

Све у свему, ми верници не би требали да због њих одступамо од Бога, већ да одлазимо на литургије и још више се молимо јер се толико Божијих чуда дешавало, дешава и дешаваће се. А ако им намештају, у шта ћу пре да поверујем, онда нека им је Бог у помоћ да се спасу од таквог клеветања и греха.

Moguće. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Цитат

Углед, међутим, који он стече за тако кратко време, и духовна живост коју он изазва у Цркви, не би свима по вољи. Све то, уместо да буде повод радости, изазва код неких неразумних људи завист. Ови људи успеше да га опањкају код патријарха Софронија. Они почеше да шире вести како се он спрема да после њега заузме патријаршијски престо, користећи се народним поштовањем и придобијајући народ за себе. Да би остварили свој циљ и што боље успели у својој замисли да отстране Светога, покушали су да упрљају и његов морални лик. Патријарх, авај, поверова тим клеветама, тајно посејаним као сатански коров, па га без икаквог суда или саслушања, разреши од поверене му дужности. Прво му дозволи да може остати у патријаршији, али ускоро после тога упути му захтев да напусти патријаршијски град и да. отпутује куда хоће. Узалуд је светитељ тражио објашњење за неправедни поступак учињен према њему; без пресуде и оптужбе он би одбачен и протеран, тако да се целог његовог земаљског живота на њему оствариваше блаженство Господње: "Благо прогнанима правде ради.. ."

Део Житија Светог Нектарија Егинског.

http://www.pravoslavie.ru/srpska/57602.htm

Смеј се смеј се али све је могуће. Има свашта а мени није смешно.

Иначе се стварно дешавало да су свештеници без разлога оклеветани па се на крају испоставило да нису криви па их је Бог пројавио као светитеље. И још нешто, Свети Нектарије Егински чудотворац лечи неизлечиве болести као што је рак и остало и то ако лекови не делују.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Протомајстор рече

Какве везе има веронаука са дилером-трансвеститом-курваром? Он није вероучитељ већ неколико година, а питање је колико је и до тада био, и то треба неко из Епархије жичке да јавно и гласно каже. За ту Епархију која има и клирике од свега 26 године, колико има најновији поп-дилер (пре ће бити поп-наркоман), вероучитељи су мале маце. Замислимо да владика Јустин да изјаву како педер није веручитељ? Сви би му се смејали и гракнули: "ма пусти педера, а шта је с поповима?" :ani_biggrin:

Вероучитељи су овде колатерална штета, а никакве кривице на њима нема. Видели смо ономад на Пинку, чак их ни Милојков, једини  познати српски катихета и администратор овог форума, не брани. :0212_rolleyes:

Ако ће неко укидати веронауку то ће бити владике и сами вероучитељи - жао ми је што то морам да кажем.

Прочитајте пажљиво најновије вести,према писању медија у питању је клирик крушевачке епархије,не жичке.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Макрина рече

Прочитајте пажљиво најновије вести,према писању медија у питању је клирик крушевачке епархије,не жичке.

Како год, потес од Бајине Баште до Наупара и Лешја је врло ТеХаЦе "френдли" :)))

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Милан Ракић рече

Како год, потес од Бајине Баште до Наупара и Лешја је врло ТеХаЦе "френдли" :)))

Не знам.Појединци нису слика Цркве али је зато право време да се промене ствари.Не сме више да се олако схвата мантија.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Ово је брука свештеника-појединца и проблем нјеговог надлежног епископа, уколико се то докаже као тачно. Нкакве катаклизме ја овде не видим, уводне шпице за укидање веронауке и слично. Већина људи ипак разликује Цркву од попа-појединца, мањина су пак они злонамерни. У мом окружењу ову и њој сличну претходну вест скоро да нико није коментарисао, ни у мом друштву ни у школи где радим као вероучитељ, што ће рећи да то људе претерано и не интересује (допуштам пак да неко има другачија искуства). И не можемо сваку вест у којпој је актер неки свештеник/вероучитељ да тумачимо као атак на Цркву....

Подели на овим сајтовима

Policija u rutinskoj kontroli kod sveštenika nije našla ništa

GOČ, 20. mart 2018, (Njuz) – Policijska patrola zaustavila je rano jutros u okolini Goča sveštenika M. R. (32) u čijem automobilu nije pronašla ništa sumnjivo.

Policija je vršila rutinsku kontrolu vozila u blizini pomenute planine, na putu ka Vrnjačkoj Banji, kada je zaustavila mladog sveštenika. Nakon detaljnog pretresa njegovog auta policajci nisu pronašli ništa što bi im pobudilo sumnju, što im je, naravno, pobudilo sumnju.

– Imajući u vidu trend koji pokazuje da su sveštenici praktično preuzeli tržište narkotika, kada kod jednog od njih u kolima nađete samo kandila, tamjan, sveće i brojanice, to mora da bude signal da nešto nije u redu i da vam se upali lampica za upozorenje – izjavio je za Njuz policajac koji je učestvovao u ovoj nesvakidašnjoj kontroli.

Prema njegovim rečima, pretres vozila M. R. trajao je gotovo dva sata. Ipak, ispostavilo se da ne samo da unutra nema nikakvih narkotika, već je i sam auto bio potpuno ispravan.

– Nismo uspeli ništa da pronađemo, čak su mu i stop svetla bila ispravna, ali to ne znači da nije kriv. Držaćemo ga pod prismotrom, znate već kakvi su popovi, uvek imaju neku dojavu odozgo – zaključio je sagovornik Njuza.

Nenad Milosavljević

https://www.njuz.net/policija-u-rutinskoj-kontroli-kod-svestenika-nije-nasla-nista/

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, NemanjaVa рече

Нкакве катаклизме ја овде не видим, уводне шпице за укидање веронауке и слично.

С тим што смо сви исти, али су неки истији...

Подели на овим сајтовима

Мене сада занима опет једна практична последица. Овај млади свештеник је досад претпостављам редовно служио литургију, причешћивао се и све како треба. Е сада, пошто је кривично гоњење још у почетним фазама, пресуда неће скоро и сл., може ли се наслутити да ли ће он у међувремену моћи да лужи литургију, да се на свакој литургији причести итд? 

Има ли нека пракса Цркве или можда неки канон под који би се могла подвести ситуација трговине дрогом, или је то све сада на овом попу и његовом духовнику / епископу?

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

U svijetu se posljednjih godina drastično pritvrdjuje s tim kaznama za dilere i švercere. 

Ova naša Tereza zaglavila u Pakistanu, ima srece što nije Pakistanka.

Tamo na smrt ne osudjuju strance vec samo pakistanske državljane. 

Za 27 kila trave se u Pakistanu može zaradit doživotna bez problema.

Pokuste se mi pomoct, vzkazuje na videu rodičům Češka zadržená v Pákistánu

https://www.youtube.com/results?search_query=Tereza+Hlůšková

https://www.youtube.com/results?search_query=Tereza+H.

https://www.youtube.com/watch?v=nXToWymOsH8&t=71s

https://www.facebook.com/terezahluskova/

Tramp traži da se u SAD zavedu isti zakoni tj. smrtna kazna za dilere i švercere droge kao i u Saudijskoj Arabiji, Filipinima i sličnim zemljama.

Trump chce zavést trest smrti pro drogové překupníky. Tvrdost na ně platí nejvíc, řekl

Trump chce zavést trest smrti pro drogové překupníky

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ђорђе Р рече

Nismo uspeli ništa da pronađemo, čak su mu i stop svetla bila ispravna, ali to ne znači da nije kriv. Držaćemo ga pod prismotrom, znate već kakvi su popovi, uvek imaju neku dojavu odozgo – zaključio je sagovornik Njuza.

Зона сумрака...подсети ме на причу свештеника који ме је крстио. Када је одбио сарадњу да буде доушник УДБЕ, да цинкари и дојављује ко је и када крштен, ко иде у Цркву и тако то,  и када је буквално најурио агента УДБЕ, речи које му је овај упутио су биле отприлике ове : " Попе немој да ускоро главна вест дневне штампе буде, нађен попа тај и тај у јарку са љубавницом  "  Тако да недајмо се преварити, ко зна шта стоји иза ових прича о поповима који дилују, све је то мени сумњиво.   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...